+1 yılHer dönem karnemi getirmeden önce net hatırlıyorum annem ve babam ne istediğimi sorardı. Ve bende aklımdan o an ne geçiyorsa dile getirirdim. Bisiklet, oyuncak.. yaşıma göre bir şeyler isterdim o an. Unutamadığım bir hediyem var oda, ilk telefonumu ortaokulda babam almıştı. O yıl ki karne hediyemi asla unutamıyorum. Üniversite mezuniyetimde de aynı şekilde çok istediğim bir markanın telefonunu aldı babam. Sağolsun teknolojik cihazlar hep ondan :)
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır yok
00 Yorumla Sozlesme imzalamistim babamla ilk dag bisikletim icin😂
03 Yorumla- +1 yıl
Ya kıyamam sana ee alindimi sonra peki
- +1 yıl
Benim ilk dağ bisikletim lisede oldu hurdacidan aldık 2. el ama iyiydi biniyorduk kardeşimle
+1 yılevet babam bana da bisiklet almıştı 18 vites ilkokuldaydım ve markasını bile kendim seçmiştim bisan olcakta bisan olcak diye tutturmuştum 😂
00 YorumlaLeman gazetesi bir dönem en kötü karneye bisiklet veriyordu, gönderdim ama benimkinden daha kötü olanlar varmış demekki.
00 Yorumla
+1 yılVar. Hiç karne hediyesi almadım. Ya da herhangi bir tebrik.
01 Yorumla- +1 yıl
Bizde almadık canim bizim evde öyle hediye mediye alan olmazdıki gariban bir ailede büyüdüm beş kardeştik babam hangi birimize alsınki
- Eğitim & Kariyer konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılUzaktan kumandalı araba almışlardı. Mahallede kimsede yoktu. Çok sevinmiştim o zamanlar. Kablolu kumandalı bile çok lükstü o ara
00 Yorumla Garibanlığın gözü çıksın, hep okul birincisi olmama rağmen, tek bitane bile hediye almadım
035 Yorumla- +1 yıl
Valla bende almadım benim karnemde hep çok güzel di ama gariban bir ailede büyüdüm beş kardeştik babam hangi birimize alsınki biz öyle hediye mediye bilmezdik
- +1 yıl
Mahallede çocuklara bisiklet alıyorlardı karne ya da bayram hediyesi biz onlarin bisikletine binerek öğrendik bisiklet kullanmayı oda verirlerse herzaman bindirmezlerdi ki vermeyince de oturur kaldırımda onları izlerdik
- +1 yıl
Yokluktan geldiğimiz için de yokluğun ne demek olduğunu iyi biliriz oyuzden bütün çocuklar gülsün mutlu olsun hicbirseyde gözleri kalmasın istiyorum
- +1 yıl
Ben İstanbul'da yaşıyorum memleketim kastamonu
- +1 yıl
Bizim degilki sadece çoğu insanın geçmişi böyledir çünkü bizim zamanımızda imkanlar kısıtlıydı çocuk sayısı çok olurdu ee birde gariban olunca herseyde merakımız kalırdı çünkü biz kıyafeti bayramdan bayrama görürdük genelde eş dost akrabaların verdiklerini giyerdik
- +1 yıl
😂😂 nerde devam edecektik yaa aslan parçası 😄
- +1 yıl
Benim dm kapalıdır gülüm ben kimseyle özelden konuşmuyorum gerekte görmüyorum buradan konuşuyoruz işte yeterli bence 🤗
- +1 yıl
Tebrikler i , siz soruyu güncelleyince yazdım. Tabi siz öyle uygun görüyorsanız, saygı duyuyorum. Hani burası herkese açık olduğu için, ben yorumlardan sadece görüş belirtmeyi tercih ediyorum. Dm yi de, bizim yorumlar biraz sohbet havasına bürününce dm dedim. Yanlış anlamayın lütfen.
Gerek yoksa yoktur 😊 yeterli tabi. 🤗 - +1 yıl
Teşekkür ederim anlayışın icin 🙏 ben burada aylardir sohbetlerimi burdan yaparım sayfama bakincada bunu anlayabilirsiniz
- +1 yıl
Tebrik içinde ayrıca teşekkür ederim ağzına yüreğine sağlık 🙏🙏
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
Hayır bee niye vedalaşalım gören bilende seni Suriye'ye çatışmaya gidiyor sanicak 🤣 ben hergun buralardayım aktif kullanıcıyım günde 2 3 soru soruyorum her zaman heryerde karşılarız
- +1 yıl
🤣🤣 hee yaa daha karpuz 🍉 keseceydik nereye gidiyorsun zalımmmm ateş almaya mi geldin 🤣😂
- +1 yıl
Benide güldürdün akşam akşam 🤣😂hınzır şeyyy seni 🤣🤣
- +1 yıl
Hep ben gülüyüm 😂 sen gülme ama 🤣
- +1 yıl
😂😂 tamam tamam haftada bir kere sende gül 😂 böylede merhametli bir insanım işte 😄
- Eğitim & Kariyer konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılBiz 1980'lerde çocuktuk. Bizde karne hediyesi olsa olsa bir tane tadelle çikolata olurdu.
018 Yorumla- +1 yıl
Valla bizde oda olmazdı biz karne hediyesi filan bilmezdik üstelik benim karnem çok güzel olmasına rağmen hediye filan alan olmazdı çünkü babam gariban bir adamdı 5 kardeştik hangimize alsın adam biz öyle şeyler bilmezdik
- +1 yıl
düşündene 1978 abim, 1979 benim ilkokula başlama yılımız. Zaten yokluk yılları. Bir mahallede 3-4 şanslı çocuğun bisikleti olurdu. Onlara da Almancı akrabalarından gelmiş olurdu.
- +1 yıl
Aynen öyle bizim de öyle oldu işte ben nahalledeki çocuklarin bisikleti olurdu onlardan öğrendim bisiklet kullanmayı. Onuda herzaman vermezlerdi canları ne zaman isterse ozaman verirlerdi bizde binerdik ya da kaldırıma oturup onları izlerdik
- +1 yıl
Aynı şeyleri yaşamışız.
- +1 yıl
Dedim ya bizim durumumuz yoktu onları alacak yapacak
- +1 yıl
Kıyafeti bile bayramdan bayrama görüyorduk zaten genelde eşin dostun verdiklerini giyerdik biz
- +1 yıl
Bunları yaşadığım için midir bilmiyirum cocuklar konusunda aşırı hassasım hiç bir çocuk üzülsun ağlasın birşeye imrensin hayatta kıyamıyorum
- +1 yıl
Yokluktan geldiğimiz için yokluğun ne olduğunu çok iyi biliyorum
- +1 yıl
Evet o zamanlar akrabalar arası kıyafet transferi çok olurdu.
- +1 yıl
Aynen öyle 😂 bize şimdi durumu iyi olan akrabalar çuvalla kıyafet yollardi. Biz çuvalı ortaya acardik bir kiyafet kapma yarışı vardı sorma birbirimize girerdik kavga dövüş ee ben küçükleriyim birde benim kimseye gücüm de yetmiyor bana kimse bir şey de birakmıyor ki herkes kapışıyor 😂😂😂
- +1 yıl
Ama varya ne heycanli olurdu hıc sorma o çuvaldan ne çıkıcak kim ne göndermiş onun sevinicini yaşamak ta ayrı bir guzeldi yaa 😂
- +1 yıl
Bir keresinde büyük dayım bana plastik gelin bebek yollamış ben nasıl seviniyorum ona kıyafetler diktirirdim yatak filan uzun müddet onunla oynadım zaten heryere getirirdim yanımda
- +1 yıl
Abime küçük gelen kıyafetler bana verilirdi hep. Uyuz olurdum Ben hep bunun eskilerini mi giyeceğim diye :P
- +1 yıl
Banada okuldan durumumuz yok diye mavi fırfırlı bir elbise birde siyah ayakkabı verdiler durumu olmayan çocuklara dagitiyorlardi neyse bana da verdiler eve geldim tabi sevinçten havalara zipliyorum yepyeni elbiseyi ayakkabıyi görünce. Giydim üstüme elbiseyi çıkartmıyirum hiç hergun giyiyorum ama üstümde olunca hoşuma gidiyor en sonunda annem bağırdı çıkart elbiseyi evde elbise mi giyilir diye çıkarttım 😂🤣 bana kalsaydı ben elbise ile yatardim valla 😂
- +1 yıl
Birde etekleri fırfırlıydı o eteklerini savurarak yürümek hoşuma gidiyordu
- +1 yıl
Sana abinin kiyafetleri oluyormuyduki genelde büyük gelir emanet gibi durur insanın üstünde
- +1 yıl
Abimle aramız 1,5 yaştı
Ona küçük gelenler bana tam gelirdi - +1 yıl
Hee ozaman iyi olur kıyafetler
Dedem 1. Sınıf hediyesi olarak telefon almıştı, o zamanlar hiçbir arkadaşımda yoktu çok mutlu olmuştum 😊
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Düşündüm, düşündüm tam aklıma bir şey gelecek gibi oldu sonra yine düşündüm yok ya hiç hediye almadım. Hiç oyuncağımda olmadı ki
00 YorumlaBizim zamanımızda öyle şeyler yoktu karneyi alınca doğru sanayiye işe girerdin.
00 YorumlaHerhangi bir karne hediyesi almadım. Tek çocuk olmama rağmen öyle bir anım olmadı.
00 Yorumla
+1 yılHiç olmadı çünkü çocukluğun dahil çalışarak geçti okul dönemleri hariç
00 YorumlaDizüstü bilgisayar işime yaradı ve kitaplar.
00 YorumlaAnnem oyuncak araba almıştı bana ilkokul 2. ye geçtiğimde hey gidi günler canım annem ❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarnem hep zayıf olduğu için babam kömürlüğe kilitlemiş ve hortumla dövmüştü
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAltıma sıçırmıştı yani kısaca ne hediyesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılzayıf var diye tokat yemiştim. hala aklımdan çıkmıyor.
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo takat sayesinde inatlaştım ve okulu bitirdim. 2 üni bitirdim. şimdi saygın bir yerde saygın kişi olarak hayatımı sürdürüyorum. Tokat önemliymişti yani
- +1 yıl
Gel bide ben çarpıyım osmanlıyı iyice işin rast gitsin
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılbu kadarı yeter yeğen. 49 yaşından sonra ne yapalım daha yükseklerini
+1 yılBenim karneler kötü olduğu için saklıyorum hep 😂😂
00 YorumlaOlmaz mı bisiklet almıştı babam ahhh ahhh ne güzel yıllardı
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 628 cevap paylaştı.
+1 yılHic karne hediyem olmadi
029 Yorumla- +1 yıl
Yaa iki gözümün çiçeği yorum yazmış
- +1 yıl
Hoş geldin sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Üzülme bizim de olmadı merak etme
- +1 yıl
Caliskan bir ogrenciydim ama o zaman maddiyetimiz el vermeidigi icin alamadim. Ama hayat daha guze hediyeler verdi bana.
Varligin daim olsun - +1 yıl
Seni gormek cok güzel prensesim 😍
- +1 yıl
Aynen öyle bende gariban bir ailede büyüdüm beş kardeştik babam hangi birimize alsınki biz öyle hediye mediye bilmezdik ki
- +1 yıl
Olsun be guzelim aileden aldigimiz karakter butun hediyelere bedel
- +1 yıl
Sağol gülüm bende seni gördüğüm için çok mutlu oldum gerçekten nasılsın sporla nasıl gidiyor aran
- +1 yıl
İyidir ve hatta harika yer cok guzel. Devam ediyorum
- +1 yıl
Zümrüt gözlüm 💚
- +1 yıl
Senin adına çok sevindim gerçekten inşallah emeğinin karşılığını alırsın
- +1 yıl
Zümrüt gözlüm ; bak bak laflara bak sen teşekkür ederim sayın piskopat beyefendi sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün 🙏
- +1 yıl
İsten pek vaktim olmuyor ama vakit buldukca da gidiyorum
- +1 yıl
Sana zumrut Gozlum diyecem hosuma gitti bu kelime
- +1 yıl
Tm peki nasıl istersen senin içinden hangisi geliyorsa onu söyle
- +1 yıl
Tsk ederim Zümrudum. Sen nasilsin
- +1 yıl
Baskasinin duvarini meskul etmiyelim Zümrudum ayip olmasin
- +1 yıl
İyiyim çok teşekkür ederim geçen hafta rahatsızdim 4 gün raporluydum şimdi iyiyim çok şükür. Aynı şeyler fırsat buldukça buraya giriyorum
- +1 yıl
Gexmis olsun , bilmiyordum. Caisiyotmusun
- +1 yıl
Dün iş başı yaptım 4 gün raporluydum birazdaha iyiyim sağolasın
- +1 yıl
Ne isine basladin hayatim
- +1 yıl
Aynı işime yaa izinliydim diyorum ya hastaydım rapor aldım dedimya
- +1 yıl
Tamam kizma bebegim 😉
- +1 yıl
Ee kaç kere söyledim ama 🤣
- +1 yıl
Gayet açık ve net birsekilde de yazdım bunun nesini anlamadın ki 😂😂 sayın piskopat beyefendi 😂
- +1 yıl
Hayatim sabahtan beri kafamda kac is ver neyi nereye getistirecem. Bazi seyleri unutuyorum kusura bakma lutfrn
- +1 yıl
Tm peki affettim gitti
- +1 yıl
Olur öyle şeyler insanız sonuçta
- +1 yıl
Harikasin Zümrüt Gözlüm
Motor almıştı peder bey
04 Yorumla- +1 yıl
Ooo zengin insanın hali başka oluyor tabi 😂 biz bisiklet görseydik onada raziydik
- +1 yıl
Olsun önemli olan düşünüp alması Allah razı olsun babandan rabbim eksikliğini göstermesin inşallah 🙏🙏
+1 yılBabam bisiklet almıştı hiç unutmam
02 Yorumla- +1 yıl
Banada alan olsaydı bende unutmazdim kesin 😂😂
- +1 yıl
😇
Benim hiç karne hediyem olmadı
03 Yorumla- +1 yıl
Üzülme alsana çiçek 🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹🌿🌹
- +1 yıl
Bizimde olmadı genç adam bizde milletin hediyelerine uzaktan baktık ancak
Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. genelde dayak ile sonuçlanıyordu
04 Yorumla- +1 yıl
Yaa kıyamam sana benim erkek kardeşimin dersleri çok kötüydü babam da çok sert ve otariter bir adamdı. babamdan çok korkardık kardeşimin karnesindeki birleri dört yapardım babam dövmesin diye sarı bidon çamaşır suyu bidonları vardı eskiden onunla silinirdi yazılar. Babam hiç anlamazdı bu karneler bana hep kardeşimi ve ogunleri hatırlatır şimdi hatırladıkça da güleriz zaten okulu sevmiyordu okumadida şu an erkek kuaförü oldu
- +1 yıl
En sinir bozucu kısmı çocuk karneyi getiriyor hepsi 1 dayak yiyecek ben korkudan ölüyorum kardeşimi dövücek diye o okadar rahattiki bana camdan karneyi verirdi al karneyi sen düzeltirsin derdi ve top oynamaya giderdi ben hem ağlardım hem karneyi duzelticem diye uğraşırdım
- +1 yıl
😂😂 ee korku insana herşeyi yaptırıyor
+1 yılbenim yok, o kadar başarılı değilmişsem demek :D
10 Yorumla
+1 yılHiç karne hediyesi almadım
00 Yorumla
+1 yılVar... lise bitince dedem jeep almıştı..😍😍😍
00 Yorumla
+1 yılBabam dağ bisikleti almıştı
00 Yorumla
+1 yılDaha önce karne hediyesi almadım.
00 Yorumla
+1 yılHayır yok hep zayıftı :D
00 YorumlaKarne hediyesi diye bir şeye sahip olmadım
00 YorumlaHiç karne hediyesi almadım :)
00 Yorumla
+1 yıl1. Sınıftayken annem konuşan bebek almıştı hahah
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılBisikletim vardi
00 Yorumla
+1 yılBMX cross bisiklet 😁
00 Yorumla
+1 yıllisede genel ev :))
06 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂 genel evimi satın aldin leynn
- +1 yıl
:) yok bi arkadasa bakıp cıktım sankı dıgerlerıne bısıklet fabrıkası mı aldılar
- +1 yıl
😂😂 sende haklısın bize alan olmadı mesela
- +1 yıl
hımm sende kendıne al 21 vites :))) ya da paraya kıy genel ev al
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
patronıce 2 :)
+1 yılYok maalesef
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBisiklet
00 Yorumla
+1 yılVar dayak
00 YorumlaHayır benim yok
00 Yorumlailk bilgisayarım
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim tablet
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım