Eğitim & Kariyer Etrafındakiler mesleğin dışı, hangi işte başarılı olduğunu düşünürler? Bakımlıkızçehanım Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Selamlar :)Mesleğim harici, psikolog olabilirdin derler genelde.. Etrafındakiler mesleğin dışı, hangi işte başarılı olduğunu düşünürler? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Genel olarak psikoloji konusunda iyi olduğumu söylerler. yani insanları anlamakta 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Sanatsal olarak (taklit, şarkı) yönden başarıli olduğumu söylerler 1 0 Yorumla
Deadpooll34 Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl İkna kabiliyeti ve dert dinleme dediğin gibi psikologluk kendimden başka herkese yararımızı dokunuyor😂 1 0 Yorumla
AYUBOĞMAYAN Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 93% +1 yıl Her işte becerikliyim 10 parmağımda 11 marifet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Genel olarak psikoloji konusunda iyi olduğumu söylerler. yani insanları anlamakta
Sanatsal olarak (taklit, şarkı) yönden başarıli olduğumu söylerler
İkna kabiliyeti ve dert dinleme dediğin gibi psikologluk kendimden başka herkese yararımızı dokunuyor😂
Bana da senden iyi anne olur diyorlar
Her işte becerikliyim 10 parmağımda 11 marifet
Hayat
Çok var ya
Psi psi