Yüreğimin sesi dedi ki Tuğçe 1 seneni sınava hazirlanman için feda etmelisin çünkü para her zaman kazanılır ama sınav her zaman kazanılmaz genç dinamik ve isterken odaklanman lazim 🌠🌠🌠
RABBİM her zaman benimle biliyorum Tuğçe sadece aile özlemi bazen ağır basıyor çok özlüyorum annemi ve babamı bugün mezarlığa ziyaretlerine gittim bende annemin ölüm yıldönümü bugün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Şöyle söyleyim vücut yorulduktan sonra ders çalışmanın anlamı yok sen çalışıp anladığını sanırsın ama eline geçen bir şey olmaz
Aynen oyle.
Konuşmak istersen yazabilirsin
Bekarsan ve sıkı çalışmayı sorun etmeyeceksen olabilir ama kolay değil gibi
Bosverdim
Pastane yerine kendi alanında bir işe girip tecrübe kazansan daha iyi olmaz mı
İstersen olur poncik de işin nedir yorucu mu
Vazgeçtim haziranda başlıcaktim da
Şimdiden kpss ye başla poncik
Yavaş yavaş ama düzenli çalışırsan olur
Bölümün ne
Gıda Mühendisliği
Oyss minik mühendis 😀
Poncik güzel bir bölümün var
Şimdiden çalışmaya başla bence
Aynen 1 senede kazanamam emek istiyor baya 2 sene ye yaycam
Çok iyi olur poncik
Okulun bitti mi.
Yoksa son sınıf misin Bolu'da
son sınıf bolu üni ogrencisi
Ben Bolu'da öğrenci olduğunu değil de
Bolulu olduğunu düşünmüştüm 😀
Hem boluluyum hem de boluda ogrenciyim
Seni poncik Bölülü 😜
Yeterki iste üstesinden gelirsin bence
Yaaa insallahhh
Ben inanıyorum sen üstesinden gelirsin sadece kendine inan ve güven
Ama hedef puan yüksek..
Olsun sen elinden geleni yap ve kendine inan başaramayacağın hiç bir şey yoktur bence
Delirdim artık of
Başarılı olmak istiyorsan azimli olmak zorundasın olay sende bitiyor
95 puan nasıl alcam ya 9 saat ise gidip
Sende haklısın RABBİM yar ve yardımcın olsun gönlü güzel
Teşekkürler güzel insan😁
Ben teşekkür ederim gönlü güzel iyi geceler kendine her zaman güven kalbin yüreğin sana doğruları gösterecek emin ol
Yüreğimin sesi dedi ki Tuğçe 1 seneni sınava hazirlanman için feda etmelisin çünkü para her zaman kazanılır ama sınav her zaman kazanılmaz genç dinamik ve isterken odaklanman lazim 🌠🌠🌠
Tebrik ediyorum seni Tuğçe bence çok ama çok doğru bir karar aldın her şey güzel gönlünce olur inşallah cansın
Siz de öyle hiçbir zaman unutmayın aileniz olmasa bile yalnız değilsiniz Allah her zaman sizin yanınızda ❤🦋
RABBİM her zaman benimle biliyorum Tuğçe sadece aile özlemi bazen ağır basıyor çok özlüyorum annemi ve babamı bugün mezarlığa ziyaretlerine gittim bende annemin ölüm yıldönümü bugün
Siz kaç yasindasiniz özel degilse kaza sonucu falan mi kaybettiniz
Tek çocuk musunux
Annemde babam da kalp krizi geçirdi 3 yıl arayla bu şekilde kaybettim canlarimi
Ablam ve iki abim var ama olsa ne olur herkes kendi hayatını yaşıyor ben tek başıma kaldım
Başınız sagolsun. Olsun sizin karşınıza da bir hayırlı insan çıkar yuvanizi kurup çoluk çocuğa karışırsınz insallah
Tskler senin güzel yüreğine kurban olurum çok iyisin RABBİM senin ve ailenin yar ve yardımcısı olsun güzel insan
Sizin daha çok tüm hayalleriniz inşallah gerçek olur guzel kalpli dost
Tskler can cansın yüreğine kurban
selam canım hayırlı
?
Hayırlı olsun canım
Baslamadim haziranda düşünüyordum vazgeçtim