İşaret dili öğrenmeye karar verdim, işim konusunda faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Uzaktan eğitimle işaret dili kursu için 800 lira verilir mi? 😑

İşaret dili öğrenmeye karar verdim, işim konusunda faydalı olabilir diye düşünüyorum.
Uzaktan eğitimle işaret dili kursu için 800 lira verilir mi? 😑

İnan bu fiyata hiç şaşırmadım. Kendi alanımla ilgili, birçok sertifika edindim. Ve hemen hemen hepsi bu fiyat civarında tuttu. İşaret dili eğitmenliği birebir özel olarak aldım ben. Özel ders aldığım halde, pek hatırlamıyorum 2 bin civarı ödeme yapmıştım. Şu an uzaktan eğitim ile, bu ücret bana normal geliyor. Tabi gel gelelim bu fiyatı belirleyenlere. Maalesef eğitime, öğrenime para biçmek hiç hoş karşılaşmadığım bir durum. Keşke bu olanaklar insanlar için, ücretsiz olsa ve herkes yararlanabilse. Ama bu gidişle hiç sanmıyorum..
Cevap
3Cevap
Yazılırdım
Arkadaşım kursuna birebir gitmişti. Neden eğitimi uzaktan almak istiyorsun ki?
Birebir alsan ücret ne kadar onu araştırdın mı?
Şu şartlarda düşünürsek ücret gayet uygun. Eğer ocaktan sonrasına bırakırsan zam yaparlar bence, ona göre hareket etmelisin.
Bu arada teşekkür ederim bire biri ayrı yazarak bir nevi beni uyardığın için ☺️
Bende de var o takıklık lâkin unutkanlık daha ağır bastığı için sürekli kontrol edip yazıyorum, gerçi buna bakmadım.
Eğer içine gerçekten sindiyse kaydını yaptırmalısın
Açıkçası yaptığın işin ne olduğunu bilmediğim için kesin bir şey söyleyemem. Bunu en iyi sen düşünüp, tartarak kendin net bir karara varabilirsin.
Bir şey yapmadım ki, rica ederim.
Fazla ama bu enflasyonda maalesef her şey fahiş fiyat. Belediyelerin verdiği kurslar var oraya baktınız mı?
Komşuyla işret diliyle anlaşarak öğren. Bedava üstelik 😄🤭
Vermezdim. Bilindik bir üniversite sertifkalı eğitim ise ücretsiz.
Benim dediğim farklı bir üniversite idi. Sadece sertifika parası ödüyorsun
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Değer kesinlikle. Önemli kazanım. ⭐
#tubasueda 🍀🍀
Bak yüzme kursuna misal 600 lira istiyorlar. Mukayese edersen gayet iyi bile.
😄😄
Verilir bende yakın zamanda sertifika aldım 1200 e. Uzaktandı hemde.
Uzaktan eğitime vermem çünkü sıkıcı takip etmem ki yüz yüze olsa daha fazla parayı gözden çıkarırım
Güvenilir bir yer ise neden verilmesin.. Keyifli geceler..
Uzaktan olması bir şeyi değiştirmez bence 800 verilir
Hayır sanırım..
Yazılırdım para değil
Faydasını göreceksen 8.000 de verilir
İSMEK kurslarında ücretsiz eğitim veriliyo ordan sertifika da veriliyo o kadar para vermeye gerek yok her türlü aynı Temel Bilgi kavramları öğretiliyor...
Halk eğitimde yok mu acaba🤔
Küstün mü bana 👀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?