Markette çalışıyorum akşam müdür kapanışa kontrole geldi son bir saat. Neyse işte marketi kapattık tam kapıları dışarıda kitliyorduk ki müdür bana şey dedi “burcu benim numaram sende yok değil mi numaranı ver de çaldırayım personel grubuna ekleyeyim seni.”
bende de vardı aslında numarası bir çalışandan almıştım ama o an bunu unuttum boşluğuma geldi yok dedim. Neyse adam beni aradığı sırada tam dibimdeydi ve telefonda birden adı gözüktü. Adamı kaydettiğimi unutmuşum. Üstüne sinirli olduğum bir gün “habeş maymunu diye kaydetmişim” adamı.
Üç dört kişiydik birden ekranda “habeş maymunu arıyor” diye belirdi. Bildiğiniz yerin dibine girdim. Bu ne dedi sinirlendi müdür. Dedim ki ya siz aradığınız sırada başka bir arkadaşım var o da aramış ben onu böyle kaydetmiştim falan filan diye geçiştirdim tam o sırada alarm sistemi ötmeye başladı Allah’tan ona baktı ben de o arada hemen kaçtım oradan ama çok utanıyorum. Bütün personeller gördü ve adamla aramız iyiydi normalde. Biye öyle yazmışım hiç bilmiyorum. Bana inanmış mıdır sizce ve mağazaya denetime geldiğinde ne yapayım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
En güzeli bir kere durumu açıklamak, düzelmiyorsa kendi yoluna bakmak… bence açıklama yapma daha 🙋🏼♀️
canım değilse kovulmazsın da tanımadığın insanı Habeş maymunu ne alaka
Ya ben ilk zamanlar gofretleri açmadan arkaya koymam gerekirken içinde 300 gofret olan koliyi yırtmıştım ve dizmeye çalışmıştım o da görünce bana kızmıştı bir başka gün de nasıl gidiyor diye sorunca elimden geleni yapıyorum demiştim. “Biz elinden elenin fazlasını istiyoruz” ama demişti gözünü devirerek ben de sinirlenip öyle kaydetmişim ne bileyim. İlk zamanlar birbirimizi hiç sevmiyorduk ama şimdi abi kardeş gibiyiz beni en çok o korur o destek olur ben de onu çok sever sayarım ama ayıp oldu bayağı ya inşallah aramız bozulmaz
Çok ayıp kovsa yeridir.
jsjsjsj çlo güldüm, ama affeder bence
komikmiş, artık ne yapsan boşuna