arkadaslar merhaba İstanbul Pendik Çarşı ya yakın bir mağaza önüne 2 masa konuluyor içeriye de 6 falan Kadıköy misali küçük butik cafe açmak için görüşmeye davet edildim dükkan için. Ama çarşı içinde değil sahile de de değil yürüme mesafesinde her iki yere. Ara sokakta bir yerde. Kahve tatlı falan.
Günde 100 kahve 100 çay vs. Gitmesi şart kazanabilmem için.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
kazanmaz. sinek avlarsın. pendikte müşteri genelde gel. geççi. çarşı içiç çok hareketli, sahilde bişii yok, d. otobüse doldur boşalt kalabalık olur. onun dışında pek haraket olmaz.
Deme ya 😄 modaya gitsem kiralar yüksek Pendik'te yine de ara sokakta 10₺ buldum 😄
pendik zaten bağnaz yer kusura bakma.. moda farklı.. a sınıfı insan var orada.. pendikte c.. bi bardak çaya atıyorum modada 20 lşra vermek koymaz, pendikte 10 desen kıyamet kopar.. fiyatı salladım yani..
bi kafe karavan tarzı bşii olucak küçük.. sahilde, küçükyalıda karavan park içinde yapıcan bu işi..
ya da Maltepe'de biyer pendikteki iş düşüncenden on kat daha fazla potansiyel var.. maltepede sahile inerken 5 çeşmelerde biyer bulucanki.. orayı bilirmisin bilmem. minyatür ortaköy gibi oldu
Evet orası öyle ama ne bileyim ya cok yogun diye düşündüm ben
Yok bilmiyorum ama bakıcam cok tesekkur ederim Pendik sonrasını pek bilmiyorum açıkladı
yok.. pendik boş kalabalık
Bakıcam sağolun🌸
ok. hayırlısı olsun.🙏
Ne kadar özledim pendikiii ams şu an Fransadayım söyle kanka be lazım heryeri biliyorum
Güzel ev pohacaları yap tatlı koy su gibi gider
Schengen vizem varken bazı nedenlerden çıkamadım 3 ayım yandı. Şimdi Türkiye de iş koşturmaya çalışıyorum
Kek poğaca yapcam kendim orada zaten böyle Starbucks kekleri gibi
Mantıklı
Pendik çarşının potansiyeli çok yüksek ve hep kalabalık
Ama ara sokakta butik cafe işler mi o var yoksa Pendik hafta içi bile sahilde ki kafeler full
Bulacağınız dükkan önemli bunun için her sokak aynı değil biliyorsanız çok dar olanlar da var ferah olanlar da
Pendik ara sokakları hemen hemen aynı ana cadde bağlantıları dışındakiler. Ama ona göre benim baktığım sokak dar. Bi geniş var o da yanında falan ambalajcı falan var araç geçiyor yaya geçmiyor.
Günde en az 3₺ kazanamazsam girmem zaten o topa bakalım
Kısmet tabi öyle bi konumda boş yer bulmak da zor
Çarşı işlektir neresinde?
Çarşı değil ara sokaklarda
Ne tarafta kalıyor? Sahilde mi? İyice ara sokakta mı?
Yok sahilde değil daha da yukarda yani baya ara sokakta ama o ara sokaklar da giyim butikler var hep düşünüyorum bu butikler nasıl kazanıyor diye anlamıs değilim
Instagram da ünlenmen gerekir
Sosyal medyayı zaten aktifleştiririm vs. Takıcı düşündüm bir ara çelik gümüş ama bilmiyorum cafe de daha okeyim gibi
İkiye böl ikisini de aç 😅