Arkadaslar Selam. Sizce en iyi yabanci dil ingilizce kursu hangisi? İngilizce ogrenecegim kurs arıyorum. (A-1) Bu konuda fikirlerini aktaracak olan var mi? (İstanbuldayım)
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dil okuluna giderek İngilizce öğrenebileceğini düşünüyorsan yanlış sende zaten. Hepsi para tuzağı çünkü
Nasil yapacagim?
YouTubeyi temel oluşturmak için kullan bi de ücretsiz sohbet uygulamaları var speakpal gibi ordan konuşarak geliştir işte.
Ben english time’a gidiyorum fena değil daha iyisi olabilirdi yani yorumlara falan bak derim
Bakiyorum bir cok yeri arastirdim da hic giden tanidigim olmadi icin bilmiyorum ne yapacagimi dilko vs amerikan kultur just engilish
Amerikan kültür ya da english time bu ikisine bak derim
Sormak istediğin bir şey olursa yardım ederim
british time, dilko, justtime, turk amerikan dernegi
Hepsiyle gorustun mu hic?
Evet yorumları da okumuştum hatta benim kafama amerikan kültür ve english time yatmıştı
English time’a kayıt oldum
memnun musun ne dersin? çünkü ben en assagidan baslamak ve konusmak istiyorum
Şöyle ki şu an eski halime göre daha iyi bir bilgim var ama dondurdum şu an ( kendimle ilgili sorun). A1 olarak başlasan bile temelin var diye düşünüp çok derinden anlatmıyorlar
Ayrıca sınıfa yabancı hocalar girip anlatıyor bir süre sonra kulağın alışıyor ben ilk zamanlar anlamıyorum diye ağlamıştım
Dersler tamamiyle yabanci mi ilerliyor, ben konustum en bastan baslamak istiyorum dedim hic bir sey bilmiyorum vs
gramer vs
Evet ilk 2 hafta türk hoca gelip temel attırıyor sonra 1,5 ay yabancı hocayla işleniyor
Gramerleri anlatıyorlar tabiki zaten türk hoca temel anlatıyor ğstğne yabancı hoca anlatımca tam oturuyor
peki ogrenmeye yatkin mi ne diyorsun kaydolayim mi?
Çalışırsan günü gününe yapabilirsin. Bizim kursta işten gelenler vardı onlar zorlanıyorlardı mesela onu göze alarak kayıt olmalısın. Ve kursun yerine göre değişiyor ben gaziosmanpaşadakine gidiyorum ama başka bir yerde daha farklı olabilir bilemiyorum
bende calisiyorum aksam uzeri dusunuyorum
Zorlanabilirsin onu göze alıyorsan kayıt ol çünkü bizim sınıftakilerin yarısı iş çıkışı geliyorlardı bir süre sonra pes ettiler gelmemeye başladılar
zorlanmadan hic bir sonuc elde edemeyiz ki sence 1 yil duzenli calismanin sonunda ogrenebilir miyiz
Öğrenebiliriz bence çalışmakla bitiyor iş ve tandem uygulamasından yabancı insanlarla konuşarak pekiştirebilirsin ben öyle yapıyorum
İngilizce çok önemli zorlansakta üstüne gitmeliyiz ben dondurdum tek başıma çalışıyorum Şubat gibi B1’e geçicem
sence peki samimi olucagim bilgim var ama ortaokul lise vs konusma ise yapamiyorum gercekten ogrenebilir miyim
bolumum geregi ogrenmek zorundayim
A1’de kimse konuşamıyor zaten o zamanla oluyor yabancı hocayla zaten ingilizce konuşmak zorundasın o zamanla olucak
A2’ de bile kimse konuşamıyordu bende öyle bilgim var ama tam konuşamıyorum
Sonra nasil konusmaya basladin
Sıradan şeyler yabancı müzikler dinleyerek ve tekrar ederek alıştırmaya çalıştım kendimi sonra öğrendiğim gramerlerle kendi kendime ingilizce konuşmaya çalıştım bir süre böyle yapınca oturuyor gerçekten hatta bazen yanlış gramer kullanınca doğrusunu tekrar ediyorum
Önemli olan gramerleri kullanarak konuşmak
2 hafta sonunda mi yabanci hoca giriyor
Bana bir bastan assagi surecini anlatir misin?
2 hafta önceden türk hoca giriyor ama haftada 2 kere. A1’de öğreticekleri gramerlerin hepsini anlatıyor sonra yabancı hoca giriyor o anlatıyor gramer dışındaki konuları da o anlatıyor onlara da sen çalışcaksın
1,5 ay sürüyor 1 kur
Öyle
Kursun kendi kuralları var mesela herhangi bi kurda sınıfta kaldın diyelim eğer devamsızlığın yoksa ücretsiz o kuru tekrar okuyabiliyorsun ama sadece 1 kere
Sınavlarda hem speaking hem yazılı oluyor
Ben sorduğumda 1 kere demedi A1de kaldin diyelim sonra gectin B1de tekrar kaldin diyelim tekrardan onu ucretsiz gorebiliyorsun dediler
Araya es gectim ozur dilerim sen yaz sen son konusalim
Bizim kursta böyle açıkçası 1 kere veriyorlar o hakkı
Gidiceğin kursun yeri önemli örnek mecidiyeköydekini kimse beğenmiyor sınıfta herkes mülteciymiş dnmdmdmdödödld
bakırköye gidecegim
İyi o zaman iyice araştır sonradan pişman olma
Diyecegin baska bir sey var mi peki
Aklıma gelmedi senin sormak istediğin bir şey olursa yazarsın
merhaba british time hakkinda bjr sey diyebilir misin?
Herhangi bir yerden iletişim kurabilecek kadar temel öğren sonra insanlarla konuşmaya başla
Kurs olarak?
Udemy'den bakabilirsin
yüz yüze olarak istiyorum kurs niteliginde dilko ve
YouTube'dan A1 öğrenilir
YouTube daha işine yarar
Pahalı be
Araştırma yapın