Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı. Degerli arkadaşım yapı denetim elemanları mühendislik ve mimarlık fakültelerini bitirmiş en az 10 yıllık çalıştığı alanda tecrübesi olanlar arasında makina mühendisi, elektrik mühendisi, inşaat mühendisi ve mimarlar arasından bakanlığa yeterli bilgi beceri ve belgeye haiz kişilere çevre bakanlığınca veril belgeye göre bu görevi icra ederler yapı denetim uzmanı çıktı mimar değil diyemeyiz cunki yapı denetim uzmanları bu meslekten diploması olanlar arasından seçilir bu elemanlar yapının daha sağlam güvenilir belirli standartlarda yapıların yapılmasını sağlayan elemanlardir. Bunu bilgi için verdim bence sevmeye devam et doğrusunu soylemiş
014 Yorumla- +1 yıl
@Hadiiyani bunu ben de biliyorum. Yapı denetim bölümü diye bir bölüm var her (üniversitede olmasada) 2 yıllık ve genel olarak teknikerin bir alt seviyesi gibi görünüyor. Google amca bu konuda daha doğru bilgiyi verebilir size
- +1 yıl
@aysknz baktım şimdi gerçekten varmış. Artık şaşırmıyorum mimarlığı da alt dallara ayrila ayrıla cılkını çıkardılar. Şimdi de bunun çıkarmışlar ülkede yeterince işsiz mimar mühendis yokmuş gibi. Bilgilendirme için teşekkür ederim böyle bir bölüm olduğunu öğrenmiş olduk bugün de 😅
- +1 yıl
@aysknz kardeşim ben yapidenetimde Ankara'da en büyük yapılarında yapı denetim elemanı olarak çalışmış biriyim. Son depremlerde denetimsiz yapıların yapıların büyük zarar görmesi nedeniyle devletimiz denetimsiz yapıların yapılmasının önüne geçmek için yapı denetim sistemini getirdi. Bu zorunluluk 200 m2 den büyük yapılar için getirildi uygulamaya geçildi bu alanda çalışacak eleman sayısı başlangıçta yetersiz olduğu için mühendis ve mimarın dışında 4 yıllı eğitim veren ve 3 yıllık eğitim veren Teknik Öğretmen (İnşaat, Makine, Elektrik): 13.500 m2
İnşaat mühendisi ve mimar: 30.000 m²
Teknisyen tekniker (İnşaat, Makine, Elektrik): 3.500 m2
Elektrik mühendisi: 120.000 m² alandaki yerlerin yapı denetim yetkilerini verdi yapı inşaat alanına göre m2 ye göre mimar mühendis ve teknisyen çalıştırarak denetimli binalar yapılmaya başladı bu sistem 2003 yılından buyana sürdürülüyor. Sizin tanıştığınız arkadaş bu meslek gruplarından olabilir mutluluklar dilerim
Soran+1 yılSevsem de devam edemem evli çocuklu çıktı😤😭
En İyi Cevaplar
Adam yalan makinesi ya. Hadi mesleğini yalan söylemiş olabilir belki tavlamak için belki de gerçek mesleğinden gocunuyordur bilemem ama evli ve de çocuklu çıkması ayrı bir boyut. Bence kendine bir bak ve şunu sor eşi çocuğu olan bir adamla benim ne işim var? Ondan sonra yalan söylemesini dert edebilirsin ancak. İlişkisi olan evli olan nişanlı olan insanlardan uzak durun sonradan öğreniyorsanız da arkasından ağlayacak kadar da seviyenizi düşürmeyin Allah aşkına. Değmez
04 Yorumla
Soran+1 yılOlaylar öyle değil, adam ayrı yaşıyormş, ben ayrıldm öğrennce ama hüngür hüngür ağladı, ayrı yaşıyosa boşanacaksa belki beklenirdi ama yaptığını söylediği 2 meslek te yalan çıkınca durum korkuttu gözümü😢
Soran+1 yılYok geriye dönüşü yok, ben kesin olarak ayrıldm, geriye dönük sorgulama yapıorm acı çektğim içb😢
Bu bir hayal kırıklığı olabilir, ancak her insanın doğru veya yanlış olan bir mesleği olmayabilir. Önemli olan o insanın kişiliği ve değerleri, onun mesleğinin doğruluğu değil. Eğer bu kişi size değer veriyorsa ve sizi mutlu ediyorsa, onun mesleği önemli değildir. Ancak eğer bu kişinin mesleği sizin için bir sorun oluşturuyorsa, bu konuyu açık ve dürüst bir şekilde konuşarak çözmeye çalışabilirsiniz.
028 Yorumla
Soran+1 yılAma tek bu değil, bekarım dedi ve evli çocuklu çıktı, buna ne diyorsun 😭
Soran+1 yılSağol😭
- +1 yıl
İyi de bekarım yalanı değil de meslek yalanı mı zoruna gitti 😂😂
- +1 yıl
@Sipidimistaaa ayy Allah seni😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@lawwedll ne var ya abinin yorumu komik geldi yanlış bisi mi yaptık aa🤭
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Estağfurullah hemen yanlış anlamaa bee
- +1 yıl
@lawwedll yanlış anlasam o emojiyi niye koyayım
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Şaka yaptığını biliyordum ki 😎
- +1 yıl
@lawwedll haaa çevir çevir yanmasın😂😂😂😂😂
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ şşş sadjasjsajas
Soran+1 yılYa valla gülmeyin, düşünün onu söylese hiç görüşmezdim yani evliyim, henüz boşanmadm dese yani onun mantıklı açıklaması var ama yalan meslekler dolandırıcılık gibi oluyo
- +1 yıl
Gizlicim biz sana gülmedik ki canım bu herkesin başına gelebilicek bi şey yarın ne yaşayacağımızı kimse bilmiyor... o abinin söyleme tarzı komiğime gitti sadece. Kendi üstüne alınma bitanem☺
Soran+1 yılAma komikti tabi kabul ediyorm😃🙈keşke acım geçse de ben de gülebilsem😭
- +1 yıl
Kıyamam sana ne masumsun sen öyle🥺
Minik saf kalbini mi kırdilar:(
Soran+1 yılEvet 😢😢
- +1 yıl
Herkes nasıl unutucam onsuz yapamam der ama inan bana herkes bazı şeyler yaşıyor ve şu an gördüğün gibi hayat devam ediyor unutuluyor emin olabilirsin ablacım🤗
Soran+1 yılİnşallah 😢
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ İnanamıyorum halen buradasın ya bildirimlerin geliyor
- +1 yıl
@lawwedll niye bu kadar şaşırdın len😂
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Gitt gızzz gittt uykum geldi 🥱
- +1 yıl
@lawwedll horoz musun bu saatte uyuyon😡
Hem ben ablaya destek oluyorum bildirimimi görünce okuma geç bunda ne var ki😂 - +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Okuyorummm hıhh
- +1 yıl
@lawwedll dünyada da tek sen okuyon biz de okuyoruz uyumuyoruz hadi uyu bakalım
- +1 yıl
@hmmmmmmmm_ Önce sen uyu
- +1 yıl
@lawwedll benim işlerim var ama 1 2 filan biter sen uyu uslu uslu
Soran+1 yıl😂😂çok tatlısınız
Meslek yüzünden uygun ilişki yaşayamamak sadece bize özgü. Her ne kadar açıkça söylenmese bile bizim ülkemizde “ kast sistemi “ var. O yüzden insanlar yalan söylüyor. Hoş ben şahsen asla yaptığım meslekten utanmadım. Rütbemi açık açık söyledim. Utanmaya gerek yok. Benim işim için yanımda olacak insan hiç olmasın daha iyi :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklsn ama bizm olay o değil, keşke öyle basit olsa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYalan söyleyen birine güvenemezsiniz
00 Yorumla
+1 yılKariyer üzerine neden bir insan yalan atabilir ki? Garsonum, aşçıyım, temizlik personeliyim, öğretmenim.. demek bu kadar zor mu yahu! Helal para kazanmak bu kadar utanılmamlı. Yapı denetim uzmanı olmak kötü bir şey mi? Asla değil.. insanlar okuyabilir, okuyamaz ama kendini yetiştirip, harika konumlara gelir. Ayıp ya.. şu an yalan söyleyen kişi emin ol ileri de hep yalanın arkasına saklanır. Yapacağın bir şey yok canım evet anlıyorum seni zor bir durum. Hata karşında ki insan da. Ama kendini toparlayıp, gerçekleri görmelisin. Ne olur aranızda bilemem ama ilişki konusunda dikkatli olmanı öneririm bundan sonra..
10 YorumlaTabi ki yalan söylemesi hoş değil. Çünkü iki meslek arasında bildiğin uçurum var. Ben emniyet genel müdürüyüm deyip de bekçi çıkması gibi bir durum bana göre. Biraz daha eşelersen büyük ihtimalle çok daha başka yalanlarını da yakalayabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılHarikasın, polistim dedi güvenlik görevlisi çıktı ayrıca 😭 bu hastalık mı sence?
+1 yılBence yalan söyleyen adamdan şans hayır falan gelmez. Çünkü küçük yalanlarla başlar onu daha sonra o yalan büyür ve hayatının her anında yalan söyler. Yalan söyleyen kişiden ne sana hayır gelir ne de kendisine hayrı olur. Bu benim fikrim bilmem sen ne düşünüyorsun.
12 Yorumla- +1 yıl
Okuduğum üniversitede aynı bölümde okuduğumuz bir çocuk vardı ve ben o çocuğu hiç sevmiyordum. Sonra bana aşıkmış onu öğrendim hepten sinir oldum ve çocuk çok yalancıydı. Annem de sen de seviyor musun dediğinde hayır diyordum ve hala daha da çocuğa sinir oluyorum. Ondan da hiç kimseye hayır gelmez. Aynen senin sevdiğin adamdan maalesef ki sana hayır gelmeyeceği gibi.
Soran+1 yılKesinlikle haklısn tatlım 😭
Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Eziklik duygusundan başka bir şey değil. 2 yıllık ecza teknikeri kendini eczacı olarak tanıtır. Ebedir hemşire diye tanıtır. Arkadaşım kendi mesleğinizi adam gibi söylesenize neyini saklıyorsunuz bu kadar eziklik içine girmeyin ya.
Ben olsam yollarımı ayırmıştım çoktan daha mesleğini bile sana söyleyemiyorsa gerisini var sen düşün20 YorumlaMesleği hakkında olmasına gerek yok herhangi bir yalan söylemesi yeterli ayrılmak için. Yalanın beyazı, pembesi renklisi büyüğü küçüğü olmaz yalan yalandır. Bir kez söyleyen yine söyler
İlişkide asla yalan olmamalı
Yalan söyleyen biriyle de ilişki kurulmamalı10 Yorumla
+1 yılSeviyorsam ben şahsen sorun etmezdim neden yalan yani nedenini sorar soruştururum olur daha önce dalga geçilmiş mesleğiyle yani bilmiyorum çünkü bu zmndaki insanlar çok kırıcı oldular... Sebebini öğrenmek için çabalrdim yani
122 Yorumla- +1 yıl
Ama şöyle guvenim sarsılırdı yani
Soran+1 yılBi de üstüne evli çocuklu olduğunu sakladıysa yüzüne bakmazsın dimi?😭
- +1 yıl
Evli mi yuh yani
- +1 yıl
Ben meseleğlenie şey dedi. Ay ayrıl bir
Soran+1 yılAyrı yaşıyormş zaten hüngür hüngür ağladı, zaten ayrıldım ama acı çekiyorum ve şoktayım😭
- +1 yıl
Zor gerçekten , yani bundan sonra da güvenin sarsılarak Allah belasını versin böyle insanlara , üzülme
- +1 yıl
Çok safsın soran kız çok saf.. böyle 10 doğru söylese birine inanılır.. sen daha hala ona inanma hallerine giriyorsun.. ayrı yaşıyor ya da bir; bugün boşanmadan başkalarıyla takılan sana yar mı yaşayacak.. yaşadığın acının tarifi yapılmaz öyle acıtır.. üzülme ağlama demek sana saygısızlık olur; ağlaman gerektiği için ağlar, üzülmen gerektiği için üzülürsün. Ama bilki gececek.. şu da var onu hayatından çıkarmadığın sürece dinmeyecek.. bende böyle bi acı çok acıttığını bilsemde beter ol iyi olmuş diyecegim hakettiğin için
Soran+1 yılNiye beter ol dıyosn, çoktan ayrıldm😭😤
- +1 yıl
Sen hayırdır ya , abi gücünüz anca kadınlara mi yetiyor hı sen şimdi adam mı oldun ne yani ne demek bu?
- +1 yıl
Sizi insan gibi sevdigimiz için mi saf oluyoruz doğru sizi sizin sevdiginiz gibi sevmeliyiz
- +1 yıl
Sabahtan beri kasıniyorsun sohbet biz ikimizin sen niye araya giriyirsun?
- +1 yıl
Seven kız; burada ben böyle takılmayı seviyorum işine gelmiyorsa engellersin.. adamlığımı tartmak senin haddin değil.. kardeşimiz saf anlamıyor. Ben ona beter ol demedim, beter ol derim devam edersen dedim.. şu an savunduğun kadının bide karısı olanı var.. bilmiyordu öğrendi, üzülsün acısını çeksin; acının geçmesini beklesin.. neyin savunması yapıyorsun yuva yıkacak bi durum varken ortada.. sevgili ayrılmasından bahsetmiyoruz evli adamdan bahsediyoruz.. ben bunu dedik yarın bir gün karısı duysa daha beterlerini der.. bırakın artık şu geniş halleri
- +1 yıl
Sen şimdi kimin neyin yuvasini savunuyorsun. o adam bunu düşünmemis sen mi düşünuyorsun şaka gibi hem sen soruyu okumadın sanırım kız ayrıldım diyor yani ayrilmis 😂 bunu nesini anlamadin , neden çeksin acıyı böyle bir adam için bir tane bile göz yaşı değmez , ve senin hiç kimseye saf deme hakkın yok çok bilimiş , işime gelmiyor takılmak istiyorsan görüş yazarsin orada sohbet edersin illa engelemekle mi alniyorsinuz hı?
- +1 yıl
Seven kız; sen şapsikmisin.. ayrı yaşıyormuş hüngür hüngün ağladı demedi mi biraz önce.. ona söyledim o sözü.. ayrıca için fesat saflık kötü mana değil çabuk inanan, çabuk kanan manasında.. bana düşecek tabi ortada bi ahlak dışı hal varsa sözümü söylerim.. adam şer ef siz.. adamı konuşmuyoruz zaten.. yok şapşiksin bide akıl verme hallerindesin 😩
- +1 yıl
Hakkın yok böyle sözler soylmene anladın mı o kız ne şapsik ne de saf burada konuşulacak kişi kız değil savundugun o adam TM mi
- +1 yıl
Gerçekten sen neysin bilmiyorum ama , adam değilsin bunu biliyorum
Soran+1 yılNolur kavga etmeyin😭 Rabb'im hepimizi korusun bu kötü insanlardan
Tatlım teşekkür ederim beni anladığın ve savunduğun için, diğer kişinin de kötü niyetli olmadığını varsayıyorm ve belki de sert sözlere ve kimseye güvenmemeye acımamaya, kalbimi sertleştrmeye ihtiyacım var 😔- +1 yıl
Rica ederim canım , her ne olursa olsun bu dönemde böyle kaba sözler kullanmamalıydı
Soran+1 yılMelek 😍😚
- +1 yıl
😍❤️🙏
- Eğitim & Kariyer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılMimarlık farklı yapı denetim mezunu olmak farklı Bence burada mimarlara bir haksızlık oluyor çünkü ne kadar zor dersleri olduğunu ne kadar yoğun çalıştıklarını biliyorum Mimar olmak mimar olarak çalışmak o kadar da kolay değil Bence bu yalan affedilmez affedilmemeli insan neyse odur kendinden utanmamalı çekinmemeli insanlar ne der diye düşünmemeli doğruyu söylemeli
10 Yorumla
+1 yılYani bu bence sorun olmaması gerekiyor eğer bir çalıştığı işi varsa tamam yalan söylemesi hoş bir şey değil ama bunun için kendini de bu kadar yıkman doğru değil mesela Benim aşık olduğum kişiye ulaşamadığım durumları bilsen haline şükredersin, kendisi ağır engelli aynı zamanda bir o kadar uzağız çok seviyorum aramızda bir şey olmasının imkanı yok en azından senden daha kötü durumda olan insanları düşünerek hareket etmek daha doğru olur.
14 Yorumla- +1 yıl
Adam evli miymiş wowww
- +1 yıl
Anlamadım o nereden çıktı
- +1 yıl
Ay yorumları karıştırdım pardon biri öyle yazmıştı 😅
- +1 yıl
🤗🤗
+1 yılBu yalanlari diyen biri daha cooook yalanlar soylemistir en mantikli yol bu ise son vermektir
14 Yorumla- +1 yıl
Ne karar verdin
- +1 yıl
Yapacagin En guzel sey kendine olan saygini hatrlayip yeni ufuklara bakman. Dunyaya bi kere geliceksin
Soran+1 yılTabi ki evli olduğunu saklayan ve birçok konuda yalan söyleyen adamla görüşmeyeceğim...
Haklısın kesinlikle 😎💪- +1 yıl
gözümde degerlendin inan. Tatlj kadinsin :)
+1 yılBen olsam bi kaç gün trip atardım konuşmazdım😂😂 sonuçta esas mesleği de kötü değil ama yalan söylemeye gerek yoktu
12 Yorumla
Soran+1 yılBi de evli çocuklu çıktı 😭
- +1 yıl
O zaman ayrıl bence
+1 yılYani mesleği için ayrılmak veya bunu bir neden olarak görmek saçma sen onu sevdiğin için birliktelik yaşadın mesleği ickn değil ya da ben öyle düşünüyorum evet yalan konuşması yanlış ama bu çözülebilecek bir durum sebebi vardır mutlaka açıklama istedin mi
10 Yorumla
+1 yılOlay mesleğinin değişimi değil böyle bir yalanı inandırıcı bir şekilde sürdürebilmesi. Ayrıca helal para kazandığı sürece neden mesleğini yalan gösteriyor ki? Belli ki kompleksli bir insan. Kesinlikle ayrıl
20 YorumlaYapı denetim mezunu ne ilk kez duyuyorum 😂 Yapı denetimde zaten mimar, inşaat, makine ve elektrik mühendisi calisir arkadaşım. 5 yıl projelere imza atan mühendis veya mimar "denetçi" mimar veya mühendis olurken daha az yıl tecrübesi olanlar da " kontrol elemanı" olarak göreve başlar. Sen yanlış anlamış olabilir misin? Adamın yalan söylediği yok yani
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 392 cevap paylaştı.
+1 yılYani işin aslı sorun zaten mesleği değil, yalan söylemiş olması.. İnsan kendi işinden neden utanır ya da saklar ki :D Karşı tarafın samimiyeti önemli bu konuda.. Affedip affetmemek sizin tercihiniz elbette.. Keyifli günler..
10 Yorumla Basit bir yalanla uzaklaştırmış seni helal olsun.
meslek ile ilgili niye yalan söylenir ki anlamam.
mesleğin yanında farklı şeylerde oluşmuş ivedi uzaklaş. Ölenle ölünmediği gibi hayatına devam et zaman herşeyin ilacıdır10 YorumlaBenzer bir durumu yaşadım sanaldan. O kişi bana mimar olduğunu falan dedi ama meğersem hayatı baştan aşağı fake çıktı. Hemen her yerden engelledim, sende saniyesinde sil çünkü daha açığa çıkmamış yalanları vardır yüzde yüz...
10 YorumlaYapılan hiçbir mesleğin çekinilecek utanılacak bir yanı yok niye yalan söylersin ki bu konuda başta böyle konularda yalan soyluyorsan ilerde kim bilir hangi konularda söyler bu gibiler tam bir yalan makinesi eski sevgilim olur artık o kişi
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılBen özel güvenliğim oğlum kızım beni ısrarla polis sanıyor özel güvenlik olduğuma ikna ederken baya zorlandım şimdi de annemiz güvenlik polis diyorlar 😆😆 bence yalan söyleyenle olmamalisin
10 Yorumla yani üzerinde üniforma ile gördüğüm için benimkinin yalan söyleme şansı olmuyo ama muhtemelen böyle bi yalan söylese uzaklaşırım çünkü basit bi şeyde yalan varsa daha ileri yalanlar da vardır
10 YorumlaBenim sevgilim babam mimar dedi Allah affetsin hiç mimar çocuğu tipi yok babasına baktım onda da mimar gibi gelmedi nerde okudu diye sordum okumadı ama mimarla aynı işi yapıyor falan zirvaladi dedim baban sanayici he heeoyle anlamiyon dedi bana yani yorum sizde
10 Yorumla
+1 yılYalanin rengi yoktur... belli ki bir kompleks icerisinde ki yaptigi isle alakali bile yalan soyleyebiliyor. Meslek , is ne olursa olsun calismak ayip degildir. Maalesef bu gibi kisilerin hayatlari genellikle bir yalan uzerine kuruludur... Oncelikle neden bu konuda yalan soyledigini ogrenin
10 Yorumla
+1 yılBunu sorman bile saçma seviyor olabilirsin ama bitirmelisin sen adamın mesleğine değinmişsin ama adam evli ve çocuklu? Bence uzatılacak bir şey yok
10 YorumlaHayal kırıklığı olmuş 🥲ancak gerçek yüzünü görmüş oldun. Belki de evlenecektin, bir çocuk dünyaya gelecekti.. birçok sorunla karşı karşıya gelecektin. Boş ver, ve önüne bak.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMeslek yalan ve evli çocuklu çıktı diyorsun. Bence sil unut at. O bencilin yalancının teki. Bir kere eşine ve çocuklarına saygısı yok. Karısını aldatan adam adam değildir! Yuva yıkanında yuvası olmaz. Zaten ilişkimiz bozuk ayrılacağım yalanları yapıyordur şimdi. Dikkat et!
00 YorumlaTek yalanı buysa neden böyle bir yalan söylediğini sorup ona göre değerlendirebilirsin ama dikkat et tek yalanı bu olmayabilir.
10 YorumlaYalanı meslek haline getirdiyse sorun var, ancak sadece bunu sakladığını düşünüyorsan çok önemli bir konu değil bence.
10 Yorumla
+1 yılasıl sorun yalan konuşması başta mesleğini söylese sorun olmazdı. Bu kadar rahat yalan söyleyen biri her konuda der güven gider
10 Yorumla1. onu seviyorum diyorsun, mesleğini değil. Mesleğinin ne olduğu önemsiz yani. 2. mesleğinin ne olduğu ya da olacağı değil, yalan söylemesinin iyi bir şey olmadığını anlamak gerekir. Senin rahatsıx olacağın durum yalan söylemiş olmasıdır. Aksi taktirde meslek ve beden kompleksi olarak seviyorsun demek.
01 Yorumla
Soran+1 yıl2 yıllık mezunum dese yine severdm ki onu, önemli olan burada yalanın midr bulandrmiş olması 😢
u +1 yılİnsan mesleği hakkında neden yalan söyler ki ya. Unutma sen de, seviyorsan affet gitsin. Sonuçta mesleğine aşık olmadın, onu seviyorsun. Bence ayrılık sebebi değil. Ama konuşulması gereken bir konu
00 YorumlaYalan varsa güven yok olur yalan en büyük ihanettir
10 Yorumla
+1 yılDaha yolun başında yalan söylüyorsa işin yaş söyliyim
10 Yorumla
+1 yılYalan kötü bir şey evet. Peki o garson olsaydı da bu kadar çok sever miydin? Statü takıntısı olan bir milletiz kabullenmek gerek...
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle severdm!
Tamam yalan söylemesi iyi değil o ayrı bir konu. Ama onun ilk mesleğini duyduğun zaman mı konuşmaya devam ettin peki?
09 Yorumla
Soran+1 yılAslnda çok kızamıyorm çünkü ilk başta takılma amaçlı buluştuk, sonrada n aşık olduk ama bunu ve resmi olarak evli ! olduğunu saklamasını da affedemezdm, birbimizi deli gibi sevsek te😭
Soran+1 yılBeni deli gibi sevdiği doğru olsa da affedilmez dimi😭
Soran+1 yılAma çok seviyorum, çok güzeldi davranışları, kimse öyle canından çoksevmedi beni😭
Soran+1 yılEngelledim ve acıdan ölüyorum 😭
Soran+1 yılNe tavsiye edersin?
Soran+1 yılYo aldatmıyo, brlkte yaşamıyorlar
Niye yalan söylemiş onu sor sana mantıklı bir cevap veirse başta soyleyebilirdin de uydurma ve mantıksız bir şey söylerse kusura bakma ben hayatımda yalan ve yalancı bulunduramam de o zaman kuyruk açısından olur
10 YorumlaNe qlakasi var adami sevmenle mesleginin. Eger meslegini sevmediysen hicbir sorun olmazki sevgiden bahsediyorsun sevgi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılBasit bir yalan degil bunun için yalan söyleyen neler yapmaz. Olmadığı gibi davranan sansarlardan uzak durun. Burada da cok var bunlardan
00 Yorumla Sanıyorum bunun devamı param var dedi yok çıktı bekarım dedi evli çıktı, bir tek sen varsin dedi tek olmadığım çıktı.
Yalan varsa ben yokum10 YorumlaKötü niyetim Tabikide yok kendini böyle şeylere kaptırmaman için sözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam belki kendini mimar olmak İçin hazırlıyordu ve dışarıdan sınavlara falan hazırlıyor olabilirdi. O yüzden hiç detaylarla uğraşmadan direkt kendinden eminmiş gibi sonuca gitmiş.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda sana nasıl bir açıklama yaptı peki? Ve nasıl öğrendin bunu?
00 Yorumlaönemli olan mesleği değil. yalan söylemiş olması.
00 YorumlaNe yapacan mesleğini zaten aşkık olan seven insan bunları sorun etmez. Sevmiyorsun bence.
00 Yorumla
+1 yılUzak dur derim kendine yapacağın en büyük iyilik olur
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 507 cevap paylaştı.
+1 yılKime dürüst olduysam reddedildim umrumda hayır değil
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSöyle şunun instagram hesabının kullanıcı adını cezasını kesim telefonundan tut whatsappına kadar sanalda barındırmayayım şunu sen yeterki söyle namussuz haysiyetsiz aşağılık varlık
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemek ne kadar basit... Sonrası ardında yıkıntı.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 567 cevap paylaştı.
+1 yılburada sana yalan söylediği için mi kızgındın yoksa söylediği mesleği yapmıyor diye mi
00 Yorumla
+1 yılKırgınlığını belirt iyice bi öğren bakalım niye yalan söylemiş
00 Yorumla
+1 yılBilmem önce cevabını bekler ön yargılı davranmam bi sor neden öyle yapmış 🤔
00 YorumlaBunu söyleyen adam evli değilim diye yalan da söylemiştir kesin 🙄
00 Yorumla
+1 yılMesleginimi seviyordun hayırdır kızım adamı sevdiysen mesleğinden sanane yav bune saçmalık olmazki
00 Yorumlameseğinde saklayacak bi durum yokmuş aslında, neden sakladığına bakmak lazım...
00 Yorumla
+1 yılMesleğini bile yalan söyleyen bi adam kimbilir ne yalanlar söyler
10 YorumlaUnutmak zorundasın bir dafa yalan söyleyen devamlı söyler başka birini bul
10 YorumlaŞimdi yalan söyleyen sonrada yalan söyler bence sil gitsin bir insan dürüst olcak
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende belediye işçisiyim demiştim ama memurdum :D
00 Yorumla
+1 yılBenimki de bana pilotum dedi mühendis çıktı bi kere yalan söyleyen insan devamını getiriyor üstüne bir de evli çıktı unutursun bebiş bu konuda tecrübeliyim acını yaşa içine atma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl📢📢📢Görüyorum ve artırıyorum. Benim ki mimarım dedi evli çocuklu çıktı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTır şoförüyüm, ABD tır kullanacak bayan arkadaş arıyorum.4 saat sürebilse yeterli.
00 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat