Ben özgürlükçü bir yapım var öyle sabit çalışmayı sevmem ama ailem okumamı istiyor ama hiç benim yeteneklerimi keşfetmemi istemiyorlar ben bu yaşıma geldim adam akıllı neye yeteneğim var onu bile bilmiyorum asıl soru şu sizce okuyup yetenekleri yok mu saysam ya da yeteneklere önem verip okulu aksatsammı ya da okulumu okuyup yeteneklere ondan sonra öğrenmeye başlasam? Kelimeleri yanlış yazmış veya kötü bir cümle kurduysam kusura bakmayın şimdiden.
Eğitim
Yetenek
İkiside
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Anneler ve babalar her zaman anne - baba ol anlarsın derler. Gerçekten de anne - baba olunca anlıyorsun. Anladığımız şey şu. ABD veya Japonya'da yaşamıyoruz. 9 yaşındaki oğlumun sizin gibi bir isteği olursa ona eğitimini seçmesini ve hayatını garantiye almasını söyleyeceğim. Çünkü yaşadığımız ülkenin kendi içerisinde gerçekleri var. Bunların farkına varmamız lazım.
Önce hayatımızı kurtarmamız gerekiyor. Hayallerini ise profesyonel bir hobi şeklinde yapabilirsin. Neden olmasın ki. Hobi dediğimiz şeyler artık kitap okuma, müzik dinleme gibi değil. Bir enstrüman çalmak gibi hobiler daha makbul bence.
Diğer bir tavsiyem yeteneklerine göre bir bölüm seçmen. En iyisi bu duruyor sanki. hem kendin hem de ailen üzülmez bu sayede.
Hayatta başarılar