Genelde öğrencilerin sevmediği bir ders vardır. Peki sizin en sevmediğiniz ders neydi?

Matematik
Türkçe
Tarih
Fizik
Kimya
Biyoloji
Geometri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Genelde öğrencilerin sevmediği bir ders vardır. Peki sizin en sevmediğiniz ders neydi?

Ezberim fazla kuvvetli değil. Edebiyatı hiç sevmemişimdir. Tarih genelde çok aklımda tutamam. Ama işin garip tarafı sözelim sayısaldan çok daha iyi ki sözelden mezun oldum zaten. Yüksek matematik neymiş onu anlayana kadar matematiği sevdim. Orada bi kal geldi. Biyoloji neden sayısal hiçbir zaman anlamadım.
Biyoloji dersini severdim Aslında ama öğretmeninden sebep sevmiyordum. Ruh sağlığı bozuk geliyordu korkuyordum. O zamanlar devlet kitap vermiyordu kırtasiyede sayılı kitap gelmişti yoktu kalmadı o yüzden kitap alamadık dememize rağmen dersten çıkarıp yok yazmıştı. Bi Sonraki ders eski kitapla girdim derse ehehehru enayi atmicaktı beni 😂
Cevap
63Cevap
Kimya dersinden nefret ederdim. Aslında dersin adı değil, dersin öğretmenini sevip sevmeme ile de alakası var.
Matematik
Matematik: İşime yarayacak biçimde gösterilseydi sevebilirdim. İşime geldiğinde hunharca matematik kullanıyorum da Matematikle ilgili okulda öğrendiğin neyin yararı oldu, desen; neredeyse hiçbir şeyin... Hiç kullanmayacağım bir bilginin üstünde 4 hafta ders anlatılırsa, gerçekten kullanacağım bilgi, daha doğrusu beceri, o bilgi yığını içinde erir, gider. İngiltere/Amerika merkezli ve bilim-teknik/teknoloji alanındaki çocuk dergilerinden matematik öğrenmek çok daha verimli (ydi.)
Ben sözelciyim. Ama eşit ağırlık bir bölüm okudum. Sayısal yanımda iyi fakat, sözel kadar değil. Kendimi bildim bileli hep Türkçe, edebiyat dersleri benim için yeri hep ayrı olmuştur. Bu yüzden bu dersi sevmemem zaten imkansız. Birçok insan gibi, matematik dersine karşı pek bir sevgim olmamıştır..
Geometri.
Çünkü hocasını hiç sevmezdim, suratsız ve sürekli dövmekle tehdit eden, eski okulunda dövdüğü çocukları bize anlatarak övünen, çocukların kafasına kitap fırlatan man yak ruh hastası bir kadındı.
Müzik dersi. Müzik üzeri mesleki hedefim olmadığı için müzik dersi ilgimi çekmedi, ancak faydası olmayan müzik eğitimi görmekte vakit kaybı ve hoşnutsuzluğuma sebebti.
Fizik hocam iyi birisiydi. Ona yönelik bir şeyim yok. Ama Fizik acayip zorlamıştı Lise 1 de. Zaten 1 sene aldım. Sonra eşit ağırlık okudum.
Ben küçükken hep matematikten beni yiyecekmiş gibi kaçardım o yüzden de hiç zaman temelim sağlam olmadı ama her zaman içinde fizik dersinden nefret ettim hiç bir zaman sevmedim hala da sevmiyorum
Sözel turkce kitap okumayı sevmediğim için umarım okumaya en kısa sürede başlarım çünkü kpss de paragrafı yapabilmem lazim sayısalda fizik
Felsefe ve Mantık derslerini sevmezdim ama şıklarda olmadığı için matematik üçüncü sırada geldiği için onu işaretledim.
Matematik ve geometri nedense hayat boyu hiç bir sınavda bu soruları çözmedim
Tek seçenek Kimya , kimyamız tutmadı o dersle 😂
Sevilmiyen ders değil sevdirmeyen öğretmen var bence. Matematikte çok başarılı degildim
Beden eğitimi... Eşofmanla kızların karşısına çıkmak iğrenç bir histi...
Tarih dersi en nefret ettiğim ders. Abi bize ne geçmiş olaylardan
Tarih dersini sevmezdim.
Zamanında ne tamam yediler arkadas banane ya
Bunların hepsini seviyorum ama bedenden nefret ediyorummm böyle lanet bir ders olamaz
Matemetik olan yerde diğerleri çay servisi yapar 😀
Hemen hemen hepsini sevip soğudum için hepsine nötrüm.
Tarih dersini hiç sevemedim hocayı da sevmezdim nedense 😂😂
Tıpçı ve kimyager olarak tarih ve edebiyattan nefret ediyorum. Saygılarımla.
Türkçe seçtim biraz onu sevmem. Zamir ne hala daha bilmiyorum 😂😂
Türkçe, "Biz zaten Türk'üz ağbi niye Türkçe dersi alıyoruz" kafasındaydım. :D
Benim fiziğim iyi olduğu için sevmezdim Fiziğim>>>fizik dersi
Sevdiğim ders var mıydı diye düşündüm bir an.
Neden seçeneklerde din yok?
Dogma %99 islam işleniyordu ve %1 bile etmeyecek kadar diğer dinler.
Türkçe ya gerçekten hiç sevmiyorum paragraf falan çıkıyor zaten onu çözerim de dilbilgisi gerçekten çok sıkıcı
Resim dersi, hocalarla alakalı da değildi be sevmiyorum ilham anlık gelen birsey bence 2 saat düşününce yapamıyorum birde tuhaf tuhaf konulardan çizim yapardık
benim sevmediğim ders seçeneklerde yok jdjdj
benım zamanında iş eğitimi ve resım derslerı vardı , nefret ederdım
Kel bı orrrrr... rr... r.. ospu çocuğu bı biyolojici vardı. Onun sülalesini s. ki. ym
Edebiyat ve din dersini sevmezdik geometri ders olarak yoktu zaten dersi bırak konusu bile açılmadı sadece matematik vardı.
Tarih ve türevleri olabilir. Lisede iken edebiyattı. Üniveriste de iken diff
Matemetik olan yerde diğerleri çay servisi yapar 😀
Öss yi ve kpss yi eksi net mat ile kazandım 😂 nefret ederim matematikten.
Matematik ama şöyle ben Matematiğin kısıtlandığını düşünüyorum yani ben aynı formülle başka bir şıkkı da bulabiliyorsam niye illa o şık olmalı ki
En sevmediğim kimyaydı. Daha sonra geometri ve beden eğitimi.
biyoloji acayip sıkıcıydı hocası ayrı sıkıcıydı
Matematik sevmezdim en sevdigim derste beden egitimi
Hepsini de seviyordum 😅
Matematik ve fizik
Matematiği çok severdim
Mathematik hep berbattım
kimse sevmez😒
fizik zordu sevmezdim hiç
Matematik, Fizik, Kimya ve Geometri
Cografya sevmezdim hic
Fizik-Müzik-Resim 3'ünden de nefret ettim
Kimya dedim ama ek olarak cografya da var.
Beden eğitimini hiç sevmezdim 😂
Ben hiçbirini sevmezdim jdhdhdb
Matematik herkesin sevmedigi ders bence
Tüm derslerimde iyiydim de severdim de.
Geometridir muhtemelen
Hiçbir dersi sevmezdim ki
Türkçe... ennn nefret ettiğim ders
İngilizce bı de tasarım dersi
Hayatım boyunca fizikten nefret ettim
Matematik hiç sevmem
En sevdiğim matematik di
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?