Hayır ilk bu değildi ama bunu ilk olarak da çözebilirsin kolaydan başlıyor adım adım seviyeyi arttırıyo sonuçta. Ben ilk 1.5 net falan yapıyordum baya kötüydüm sınavda 27 net yaptım matematikte
ben sınavda 1 net yapmıştım çünkü hiç çalışmadan girdim bu sene çalışmaya basladım bilmiyorum ya sen nasıl 27 net yaptın kankam helal valla hangi kaynakları çözdün ki jdleşskwl
Sene başında 1 net yapıyordum hiç çalışmamıştım yani. 345 çözdüm benim hocam çözüm sonra acilden çözdüm biraz ve sınava 2-3 ay kala sadece deneme çözdüm yanlışlarımı kontrol ettim görmediğim soru kalmasın diye elimden geldiğince farklı kaynakların denemesini çözüyordum
Toprak yayınları var bende ilk denememde 7 net yaptım henüz konuların yarısı bile bitmemişken 7 net yapmış olmam bence iyi fakat bir konudan başka bir konuya geçtiğimde bir önceki konu yavaş yavaş zihnimden siliniyor dönüp tekrar da edemiyorum çünkü çok vakit alır sanırım tüm konular bittikten sonra bol bol deneme çözerek bu sorunu aşabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Kolay aldanma herzaman zor seni geliştirir zamanla anlarsın
Zaten kolay gelmesi saçma geldi bana
İlkten olur öyle
Ya ama bence o kadar da kolay değil uğraştırıyoo
Sen yaparsın
henuz test 3 desin ve en kolay denklemlerden hafife alma tam gaz devam
Haklısın çoğunun mantığı aynı bu konuda bayılıyorum bu konuya ama ebok ekok tam bi işgencee
Evet kolay kaç yaşındasın ki
19
Basit tabii
Oyuncak bebeği
Bence de ya çok kolay
Aşırı kolay
Abartma la kolaysa sen çöz önüne koysam soruyu öylece bakakalırsın
Neee dkdmdmdmdmdmd
Abi ama kolay değilki o kadar snkwpzkw
Knk valla kolay bak sen yks ye falan mı hazırlanıyon
345 yayınları değil mi hepsini çözdüm ben geçen sene
Evet kanka şu an eşitsizliklerdeyim ve soruları zevkle çözüyorum keşke herkese zor gelseydi sevinirdim ya ama herkes için kolaymıs sjskşspwkös
Evet 345
Askım sen ilk testleri çözüyorsun çünkü biraz ilerle konu sonundaki yeni nesil soruları çek at bakalım herkesin ağzı havada kalır
Ya ben onları da çözebiliyorum çoğunlukla da sen bu kitaptan sonra kaç net yapmaya basladın ve de ilk çözdüğün kitap bu muydu
Hayır ilk bu değildi ama bunu ilk olarak da çözebilirsin kolaydan başlıyor adım adım seviyeyi arttırıyo sonuçta. Ben ilk 1.5 net falan yapıyordum baya kötüydüm sınavda 27 net yaptım matematikte
ben sınavda 1 net yapmıştım çünkü hiç çalışmadan girdim bu sene çalışmaya basladım bilmiyorum ya sen nasıl 27 net yaptın kankam helal valla hangi kaynakları çözdün ki jdleşskwl
Sene başında 1 net yapıyordum hiç çalışmamıştım yani. 345 çözdüm benim hocam çözüm sonra acilden çözdüm biraz ve sınava 2-3 ay kala sadece deneme çözdüm yanlışlarımı kontrol ettim görmediğim soru kalmasın diye elimden geldiğince farklı kaynakların denemesini çözüyordum
345 denemesi çok iyi soruyorlar çıkarıyo deneme almak istersen onu alabilirsin toprak yayınları güzel bide
Toprak yayınları var bende ilk denememde 7 net yaptım henüz konuların yarısı bile bitmemişken 7 net yapmış olmam bence iyi fakat bir konudan başka bir konuya geçtiğimde bir önceki konu yavaş yavaş zihnimden siliniyor dönüp tekrar da edemiyorum çünkü çok vakit alır sanırım tüm konular bittikten sonra bol bol deneme çözerek bu sorunu aşabilirim