Eğitim & Kariyer 1 ay Aranızda polis olan veya polisliğe başvuran var mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Birsey danisacagimm Aranızda polis olan veya polisliğe başvuran var mi? Görüş Yaz 8 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 31 , eig 42% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b görüş paylaştı. Bir kere eğlence sine katılmıştım. Parkur kolaydı. O kadar çok zorlanan vardı ki. Komedi 😆 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 7 yorumu gör Soran 1 ay Ben başvurdum parasını da yatırdım smdi napmam gerekiyo Yorumla Eğitilme 1 ay 1. Sınava girecek sin. Parkur var. Yorumla Soran 1 ay Çalışmam gerekiyor mu Yorumla Eğitilme 1 ay Çalışmadım. Seni bilemem Yorumla Soran 1 ay Parkurda başarılı oldunmu Yorumla Eğitilme 1 ay Evet. Sporlarla uğraşıyorum normaldr Yorumla Soran 1 ay Kazandinmj Yorumla
Ajan_07 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 96% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 752 görüş paylaştı. Başvurcam düşünüyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 14 yorumu gör Soran 1 ay 29. Dönem geçti ki Yorumla Ajan_07 1 ay 30. Dönem olursa ya da uniden sonra artık 30 40 arası dönem olur belki Yorumla Ajan_07 1 ay Olursa olmasa da sağlık olsun Yorumla Soran 1 ay Ne okuyosun Yorumla Ajan_07 1 ay Okumuyorum çalışarak dan başvurcam lise bitti açıkdan devam etcem önlisans bile yapsam başvuracam kpss den Yorumla Soran 1 ay Basvur Yorumla Ajan_07 1 ay Teşekkürler Yorumla Ajan_07 1 ay Torpil var galiba yinede şansımı denicem olursa olmasa da bekçilik olur Yorumla Soran 1 ay Rica ederm Yorumla Ajan_07 1 ay Sen peki Yorumla Soran 1 ay Başvurdum ama gözler bozuk Yorumla Ajan_07 1 ay Hmm o zaman elenme ihtimalin var Yorumla Soran 1 ay Hayırlısı Yorumla Ajan_07 1 ay 👍😃 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 25 , eig 56% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 455 görüş paylaştı. Aranızda yazısını arabanızda diye okudum 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Niye 🤣 Yorumla samedjackson 1 ay AA diye yazmışsın ya ondan 😅 Yorumla Soran 1 ay Klavye den Yorumla samedjackson 1 ay He anladım Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Buyur ben varım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Parkur a çalışmama gerek var mi Yorumla Görüş sahibi 1 ay Bayan arkadaşların parkuruna gittim parkurda çok yavaş kalıyorsunuz ondan bence gitmelisiniz Yorumla
ayhankurt2022 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Yok maalesef Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eig 100% 1 ay Yaz bana Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Yazdm Yorumla Meraklıpanda01 1 ay Yazmadın Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 ay sor ben polisim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 8 yorumu gör Soran 1 ay Parkura çalışmama gerek var mı Yorumla Görüş sahibi 1 ay kondisyonunu arttır mümkünse sana önerim 1 dk boyunca kesintisiz koşmayı dene ciğerlerini aç parkurda en çok o lazım olcak Yorumla Soran 1 ay Dün dakikalarca koştum nefes nefese kaldm Yorumla Görüş sahibi 1 ay düzenli olarak devam et faydasını görceksin Yorumla Soran 1 ay Kosma haricinde bisey yapmama gerek var mı birde hızlı mi kosmaliyim Yorumla Görüş sahibi 1 ay koşarken sürekli dur kalk yap en yorucu olan şekli bu zaten parkurdada buna benzer şeyler olcak youtubede videoları war izle onu mutlaka Yorumla Soran 1 ay Birde benim gozhm bozuk sence cizdirmeli miym Yorumla Görüş sahibi 1 ay derecesi nedir? Yorumla
Aflatoksiko Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 ay Ben başvurmuştum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 18 yorumu gör Soran 1 ay Bende başvurdum parayı yatırdım ne yapmam gerekiyor Yorumla Aflatoksiko 1 ay Hangi okul olda sınava gireceğiniz açıklanacak beklemeniz gerekiyor Yorumla Soran 1 ay Çalışmam antrenman yapmam gerekiyomu Yorumla Aflatoksiko 1 ay Tabi evet yapmalısın, yerler açıklandığında kısa süre veriliyor o kısa sürede yetiştiremizsin kendini Yorumla Soran 1 ay Nasıl yapacağım bilmiyorum ki napmam gerekiyo Yorumla Aflatoksiko 1 ay Bulunduğun ilde parkur hazırlığı yapan yerler vardır arayla görüş Yorumla Soran 1 ay Önce göz kontrolü yaptırmam gerekiyor galiba randevum var 16 sina Yorumla Aflatoksiko 1 ay Nasıl istersen Yorumla Soran 1 ay Once görürsem mi ki nerden bulacağım yapan yeri Yorumla Aflatoksiko 1 ay İnternetten araştır bi numara vardır illaki arar görüşürsün Yorumla Soran 1 ay Gözümü cizdirmeyi önerir msin Yorumla Aflatoksiko 1 ay Sorun varsa çizdir kaybın olmaz Yorumla Soran 1 ay Gözüme ilerde sorun olmaz inşallah Yorumla Aflatoksiko 1 ay Yok canım ne sorunu olsun Yorumla Soran 1 ay Yeni yeni yapılmaya başlandı ya daha önceden sağlam bi arkası yok Yorumla Aflatoksiko 1 ay Çok bilgim yok maalesef benim sorunum yoktu Yorumla Soran 1 ay Anladım teşekkürler Yorumla Aflatoksiko 1 ay Rica ederiim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Bir kere eğlence sine katılmıştım. Parkur kolaydı. O kadar çok zorlanan vardı ki. Komedi 😆
Ben başvurdum parasını da yatırdım smdi napmam gerekiyo
1. Sınava girecek sin. Parkur var.
Çalışmam gerekiyor mu
Çalışmadım. Seni bilemem
Parkurda başarılı oldunmu
Evet. Sporlarla uğraşıyorum normaldr
Kazandinmj
Başvurcam düşünüyorum
29. Dönem geçti ki
30. Dönem olursa ya da uniden sonra artık 30 40 arası dönem olur belki
Olursa olmasa da sağlık olsun
Ne okuyosun
Okumuyorum çalışarak dan başvurcam lise bitti açıkdan devam etcem önlisans bile yapsam başvuracam kpss den
Basvur
Teşekkürler
Torpil var galiba yinede şansımı denicem olursa olmasa da bekçilik olur
Rica ederm
Sen peki
Başvurdum ama gözler bozuk
Hmm o zaman elenme ihtimalin var
Hayırlısı
👍😃
Aranızda yazısını arabanızda diye okudum 😅
Niye 🤣
AA diye yazmışsın ya ondan 😅
Klavye den
He anladım
Buyur ben varım
Parkur a çalışmama gerek var mi
Bayan arkadaşların parkuruna gittim parkurda çok yavaş kalıyorsunuz ondan bence gitmelisiniz
Yok maalesef
Yaz bana
Yazdm
Yazmadın
sor ben polisim
Parkura çalışmama gerek var mı
kondisyonunu arttır mümkünse sana önerim 1 dk boyunca kesintisiz koşmayı dene ciğerlerini aç parkurda en çok o lazım olcak
Dün dakikalarca koştum nefes nefese kaldm
düzenli olarak devam et faydasını görceksin
Kosma haricinde bisey yapmama gerek var mı birde hızlı mi kosmaliyim
koşarken sürekli dur kalk yap en yorucu olan şekli bu zaten parkurdada buna benzer şeyler olcak youtubede videoları war izle onu mutlaka
Birde benim gozhm bozuk sence cizdirmeli miym
derecesi nedir?
Ben başvurmuştum
Bende başvurdum parayı yatırdım ne yapmam gerekiyor
Hangi okul olda sınava gireceğiniz açıklanacak beklemeniz gerekiyor
Çalışmam antrenman yapmam gerekiyomu
Tabi evet yapmalısın, yerler açıklandığında kısa süre veriliyor o kısa sürede yetiştiremizsin kendini
Nasıl yapacağım bilmiyorum ki napmam gerekiyo
Bulunduğun ilde parkur hazırlığı yapan yerler vardır arayla görüş
Önce göz kontrolü yaptırmam gerekiyor galiba randevum var 16 sina
Nasıl istersen
Once görürsem mi ki nerden bulacağım yapan yeri
İnternetten araştır bi numara vardır illaki arar görüşürsün
Gözümü cizdirmeyi önerir msin
Sorun varsa çizdir kaybın olmaz
Gözüme ilerde sorun olmaz inşallah
Yok canım ne sorunu olsun
Yeni yeni yapılmaya başlandı ya daha önceden sağlam bi arkası yok
Çok bilgim yok maalesef benim sorunum yoktu