Çok heycanlıyım ne yapmalıyım?
1 ay
Yarın ilk defa hayatımda sunum yapacağım. Güzel bir sunum yapmak için nelere dikkat etmek gerekir?

Çok heycanlıyım ne yapmalıyım?
Eğer iyi bir şekilde hazırlandıysan, emin ol harika bir sunum olacak. Yapman gereken sakin olman, çok fazla kişilerin yüzlerine bakma bir yere odaklanman bile yeterli. Sunumuna konsantre ol ve akışına bırak. Sunum bitince de boşuna heyecan yaptım diyeceksin hatta. Başarılar dilerim..
Görüş
11Görüş
Güzel hazırlanmanı tavsiye edeirm. Eğer ne anlatacağını bilirsen daha az gerilirsin.
Ayrıca ayna karşısında kendi kendien sunum yap. Saçma görünse de işe yarıyor. İnan benden kötü olamazsın
Evde oku sanki önünde insanlar varmış gibi. Ama kendi cümlelerine cevir sürekli sunuma bakıp okumann çok ta doğru olmaz. O yüzden Bir kısmında ezber yapman önemli. Karşıya bakarak anlat yavaş yavaş ve nefesinle konuşmanı kontrol et
Teşekkür ederim ben iki kez okudum daha da okuyacagim ama ezberlemeyi dusunmemistim
Teşekkür ederim denyeceğim💞
Anlaşılır net ve mesajın doğru yere ulaştığına inanmalısın.
Anlatacağın konuya hakim ol. Heyecan yapmamaya çalış.
sunumda az yazi olsun ve ekrandakini birebir okuma yeterli. konuya hakim gorunmen onemli
Benimde var yakın zamanda😅 çok ııı falan dememek lazım sanırım
Aynen 🤣🤣
Karsindakilerin senden bilgili olmadığını aktarım yapanın sen olduğunu hatirla
çok konuşma az ve etken kelimeler kullan güler yüzlü ol amatör olduğun belli olmasın sakin ol bide
Heyecanlanmayın yeter
sunumunu ilgi çekici yap yeter
Sunumu ben hazırlamadım
Öz güvenli ol gerisi kendiliğinden gelir
Mimiklere
Düzgün hitabet
Slaytlara hakim ol
Ne sunu mu
Diksiyon önemli
En İyi Görüş