Eğitim & Kariyer Evden çalışmayı gerektiren bir iş teklifi gelse kabul eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Artık teknoloji sayesinde ofise gitmek yerine evden çalışma popüler oldu. Evden çalışma fikrine nasıl bakıyorsunuz? Öyle bir iş teklifi gelse veya bulsanız kabul eder misiniz? Evden çalışmayı gerektiren bir iş teklifi gelse kabul eder misiniz? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kabul ederim ama sürekli evden çalışmak bence çok sıkıcı. İş ortamını görüp ona göre çalışmak her zaman daha verimli olur 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Evet isterdim 0 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Evet tabiki isterdim. Gerçekten işten çok yol yoruyor beni. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Şirketten geldi evden olsa çok iyi olacaktı 0 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 867 cevap paylaştı. Yani daha iyi olur 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Ne kadar maaş verecekler ona bakarım ilk 😄 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 567 cevap paylaştı. Ederdim tabikide 0 0 Yorumla