Eğitim & Kariyer 1 ay Zamanı verimli kullanma teknikleri nelerdir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Zamanımı çok boşa geçiriyorum bu durum depresyona sokuyor beni Zamanı verimli kullanma teknikleri nelerdir? Görüş Yaz 4 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 25 , eig 93% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b görüş paylaştı. Öncelikle teknolojiden uzak durarak başlayabilirsin. Çünkü teknoloji gerçekten her şeyin engeli oluyor. 1 3 Yorumla Soran 1 ay Çok haklısın Yorumla Soran 1 ay Artık uzaklaşma vakti Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 ay Kesinlikle bunu yapmalısın. Başka çaresi yok. Yorumla
funnygood122 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eig 100% 1 ay zamanın nasıl dolu geçecek ki?paran mı var milyarder misin-ahmet: bugun jakuzi bindim yarın afrikaya uçuyorum+sinan: hani la o kadar paran var mı 1 0 Yorumla
audrey18112022 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay gece olduğunda bir program yap yarına dair. böylelikle buna uyabilirsin.sabah uyku rutinin dalgalı ise bu programı sabah yaz kağıda gün içinde ne yapmak istiyorsan.önceliklerini ilk yapacağın şeyler olarak işaretle ve ilk onlardan başla 0 0 Yorumla
Dopaminx Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 97% 1 ay Program yap yaz ve uygula mk 0 1 Yorumla Soran 1 ay 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Öncelikle teknolojiden uzak durarak başlayabilirsin. Çünkü teknoloji gerçekten her şeyin engeli oluyor.
Çok haklısın
Artık uzaklaşma vakti
Kesinlikle bunu yapmalısın. Başka çaresi yok.
zamanın nasıl dolu geçecek ki?
paran mı var milyarder misin
-ahmet: bugun jakuzi bindim yarın afrikaya uçuyorum
+sinan: hani la o kadar paran var mı
gece olduğunda bir program yap yarına dair. böylelikle buna uyabilirsin.
sabah uyku rutinin dalgalı ise bu programı sabah yaz kağıda gün içinde ne yapmak istiyorsan.
önceliklerini ilk yapacağın şeyler olarak işaretle ve ilk onlardan başla
Program yap yaz ve uygula mk
😂