Eğitim & Kariyer 1 ay Üniversite ile iş hayatı neden farklı? dafaafggf Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Is hayati Ile alakasi yok Üniversite ile iş hayatı neden farklı? Görüş Yaz 5 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cayadabekleriz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Bilgi açısından evet. Okulda öğrendiğinle iş hayatında yaptığın farklı oluyor. Olması gereken / aslında olan mantığında bir durum bu. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Parishectorr Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 ay Üniversite teorik iş hayatı uygulamadır teorikle iş hayatı hiçbir zaman aynı olmaz bizim ülkede böyle Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
tözel-seyyah Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 ay neden aynı olsun Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
HBsrr Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 39% 1 ay Ne farkı var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Bilgi açısından evet. Okulda öğrendiğinle iş hayatında yaptığın farklı oluyor. Olması gereken / aslında olan mantığında bir durum bu.
Üniversite teorik iş hayatı uygulamadır teorikle iş hayatı hiçbir zaman aynı olmaz bizim ülkede böyle
neden aynı olsun
Ne farkı var
Acaba