Sanırım başarmak bir kreş işine girersin orada basit olarak başlarsın ve merdiven çıkarsin
Ama geçen yıl çıkarıldım başka nedenlerden ne kendimi başaralı gösterdim nede ailemi
Peki gerçekten başarmak nedir?
Cevapları alalım...

Sanırım başarmak bir kreş işine girersin orada basit olarak başlarsın ve merdiven çıkarsin
Ama geçen yıl çıkarıldım başka nedenlerden ne kendimi başaralı gösterdim nede ailemi
Peki gerçekten başarmak nedir?
Cevapları alalım...
Başarmak denince akla ilk gelen, "diğer insanlara karşı başarılı olarak yaptıklarımızı göstermek ve takdir edilmek" gibi gelse de aslında bu yanlış ve sürekli olarak dışa bağımlılık gerektiren bir durumdur. Oysa başarı, insanın kendi doğruları çerçevesinde yaptığı işi onaylaması ve vicdanıyla tasdik etmesidir. Kendi iç dünyasında kendi yaptığı işle ilgili kendisini takdir ediyorsa, yaptığı iş başarılıdır. Bu iş, ister ders çalışmak olsun, ister yemek yapmak olsun, ister bir şirketi yönetmek olsun bence sonuç değişmez. :)
başarmak hayallerini hedeflerini gerçekleştirmektir herkesin hayali ve hedefi farklıdır bu yüzden başarı kişiden kişiye göre değişir. bir kişi için başarı olan şey başkası için öyle olmayabilir.
Bu hayatta kendini bir hedef koyup o hedef yolunda ilerlemek ve başarılı olmaktır.
En iyi görüş için teşekkür ediyorum
En iyi görüşü verdiğim için rica ederim
Çalışmanın devamıdır
Cevap
1Cevap
başarmak vaz geçmemektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?