Eğitim & Kariyer 1 ay Arkadaşlar acil MİT'te çalışan kimse var mı çok önemli bir şey sorcam? Jqkskwks Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Mit olur CIA olur mossad olur fark etmez Arkadaşlar acil MİT'te çalışan kimse var mı çok önemli bir şey sorcam? Görüş Yaz 31 Görüş Beğen Paylaş Takip Et
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 107 , eig 98% 1 ay KGB personeliyim ama gizli bilgi o yüzden kimseyle paylaşma sakın. 0 0 Yorumla
Alparslan0606 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eig 89% 1 ay Eski sevgilisinin hesabını sormak için MİT personeli arayan koca yürekli kadın 😂 0 8 Yorumla Jqkskwks 1 ay Çok mu yapıyorlar böyle nerden bildin Yorumla Alparslan0606 1 ay Bana çok yazan var bu konuda 😂 Yorumla Jqkskwks 1 ay Mıtten misin Yorumla Alparslan0606 1 ay Ahahahahah istihbaratçı ben istihbaratçıyım mı diyormuş 😂 alakam yok Yorumla Jqkskwks 1 ay Kessin mittensin o zaman. Yorumla Alparslan0606 1 ay Kesin bu bilgiyi öğrendiğine göre sende mittensin o zaman 😅 Yorumla Jqkskwks 1 ay İfşalama devrem Yorumla Alparslan0606 1 ay Ahahahahah 😂 Yorumla
Kohlhaas Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eig 100% 1 ay Ben Pakistan istihbaratı ISI'a çalışıyorum. Buyrun efendim. Nasıl yardımcı olabilirim? 0 2 Yorumla Jqkskwks 1 ay Pakistan iyi mi ki Yorumla Kohlhaas 1 ay Pakistan istihbaratı iyidir. Şaka yapmıyorum. İnternetten araştır istersen. Yorumla
TheDad Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 97% 1 ay Soruyu merak eden tek ben değilimdir heralde 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eig 97% 1 ay Bizim amcaoğlunu mossada almışlar arayıp yönlendirelim o seni bulur 0 1 Yorumla Jqkskwks 1 ay Valla mı lütfen çok iyi olur Yorumla
OLGUNGÜVENEN Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 ay Mitte çalışan söylemez asla ama burada cia mosad gibilere hizmet eden bir sürü şeref yoksunu, vatan haini var 2 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 26 , eig 78% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 450 görüş paylaştı. buyrun ben mossad'dan Avraham Yaakov Shahar 0 20 Yorumla Jqkskwks 1 ay Neredeydin sabahtandır seni arıyordum ey yaakov Yorumla Taciiiii 1 ay Rusya'dan sevgilerle... ufak bir iş için kremlindeydim ama şimdi evdeyimne istemiştiniz Yorumla Jqkskwks 1 ay Bana birkaç kalaşnikof lazımdı var mıydı acaba Yorumla Taciiiii 1 ay en kolayı o soğuk savaş döneminden kalma duruyor hangarda yoksa eski eniştemizi mi tarican Yorumla Jqkskwks 1 ay Dudu peri gibi güçlerim yok kocişimi çeviremiyorum köpüşe bari Allahına kavuşturayım dedim Yorumla Taciiiii 1 ay ondan kolayı mı var yahu kaçtığı kızı bile bulabiliriz Yorumla Jqkskwks 1 ay İşte mossad işte yazukaaa yeeeey Yorumla Jqkskwks 1 ay Hahs yakov oldu yazuka ama olsun Yorumla Taciiiii 1 ay tabiii olm ne sandınnn Yorumla Taciiiii 1 ay yakuzalık da yaptık görev gereği Yamaguchi-gumi'ye girdim Yorumla Jqkskwks 1 ay Bende diyorum gözüm bir yerden ısırıyor Yorumla Taciiiii 1 ay yakuza, yakuzaya benzer derler aslında Yorumla Jqkskwks 1 ay Kaçıncı tabursun devrem Yorumla Taciiiii 1 ay 12. uçaksavar taburuyum devrem Yorumla Jqkskwks 1 ay Noahari Komutana selamlaaaar çok sever beni Yorumla Taciiiii 1 ay maalesef Noahari sizlere ömürr.. Yorumla Jqkskwks 1 ay Ah beee girme dedim o kadar Ukraynaya kızları çok güzel diye ölüme gitti adam Yorumla Taciiiii 1 ay ben de dedim ama sen git zelensky'nin metresine yavşa... yaşatırlar mı adamı Yorumla Jqkskwks 1 ay Ateşi bol olsun. Musa onu kutsasın amenoya Yorumla Taciiiii 1 ay yüce honos da yardım etsin. amen Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eig 72% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b görüş paylaştı. MIT üniversite olan mı yavrum 0 1 Yorumla Jqkskwks 1 ay Oh be sonunda anlayan biri Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Yoda Yaş: 107 , eig 100% 1 ay Bu sitenin gelmiş geçmiş en komik sorusu 0 1 Yorumla Jqkskwks 1 ay Vaay Yorumla
Lafontenden_mallar Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Fkfjdjdjdj şunu da gördüm Ya burada 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 29 , eig 41% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 403 görüş paylaştı. Hayır bir de "acil" yani. :-D 0 2 Yorumla Jqkskwks 1 ay Çok acil ciddiyim Yorumla BeyazMamba 1 ay Bol şans! Yorumla
emrecn34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eig 69% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 710 görüş paylaştı. Ahahaha burada ne gezer 0 0 Yorumla
Uye0789 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 100% 1 ay Oyuncak bebeğinimi kaybettin sjjjs 0 2 Yorumla Jqkskwks 1 ay :'(((( hayır tırnağım kırıldı Yorumla Uye0789 1 ay Jsjjsjs tamam Yorumla
KızılAteş1989 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eig 100% 1 ay MIT de çalışanın burada ne işi var hayatım 😊 1 5 Yorumla Kohlhaas 1 ay MİT'e Kızlar Soruyor'dan ulaşmaya çalışmak da güldürdü. :D Yorumla Jqkskwks 1 ay Niye var dediler Yorumla KızılAteş1989 1 ay @Kohlhaas he valla ne olduğunda yazmamış en azından yazsa az çok bilen biri veya birileri çıkar yönlendirme yapar 😊😊 Yorumla Jqkskwks 1 ay @Kohlhaas her yolu deniyorum işte Yorumla KızılAteş1989 1 ay Ne oldu ki hayatım söyler misin ve sana kim var dedi Allah aşkına 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Aksaçlıyım buyur yigenim 0 4 Yorumla Jqkskwks 1 ay Ya dalga geçme kurtlar vadisi pusu izleyenlere değil ciddiyim benb Yorumla Görüş sahibi 1 ay Sen aksaçlıyla nasıl konuşulması gerektiğinin bilmiyor musun hadsizzz, kelleni bu sefer cehaletine bağışlıyorum dkdkd Yorumla Jqkskwks 1 ay Allahu Ekber çok özür beyazsaçlı bey amca Yorumla Görüş sahibi 1 ay Djdjdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
25Görüş
KGB personeliyim ama gizli bilgi o yüzden kimseyle paylaşma sakın.
Eski sevgilisinin hesabını sormak için MİT personeli arayan koca yürekli kadın 😂
Çok mu yapıyorlar böyle nerden bildin
Bana çok yazan var bu konuda 😂
Mıtten misin
Ahahahahah istihbaratçı ben istihbaratçıyım mı diyormuş 😂 alakam yok
Kessin mittensin o zaman.
Kesin bu bilgiyi öğrendiğine göre sende mittensin o zaman 😅
İfşalama devrem
Ahahahahah 😂
Ben Pakistan istihbaratı ISI'a çalışıyorum. Buyrun efendim. Nasıl yardımcı olabilirim?
Pakistan iyi mi ki
Pakistan istihbaratı iyidir. Şaka yapmıyorum. İnternetten araştır istersen.
Soruyu merak eden tek ben değilimdir heralde
Bizim amcaoğlunu mossada almışlar arayıp yönlendirelim o seni bulur
Valla mı lütfen çok iyi olur
sor bakalım yani bildiğim birsey ise yardimci olurum
Mitte çalışan söylemez asla ama burada cia mosad gibilere hizmet eden bir sürü şeref yoksunu, vatan haini var
he oldu oda sana cevap verecek (:
buyrun ben mossad'dan Avraham Yaakov Shahar
Neredeydin sabahtandır seni arıyordum ey yaakov
Rusya'dan sevgilerle... ufak bir iş için kremlindeydim ama şimdi evdeyim
ne istemiştiniz
Bana birkaç kalaşnikof lazımdı var mıydı acaba
en kolayı o soğuk savaş döneminden kalma duruyor hangarda yoksa eski eniştemizi mi tarican
Dudu peri gibi güçlerim yok kocişimi çeviremiyorum köpüşe bari Allahına kavuşturayım dedim
ondan kolayı mı var yahu kaçtığı kızı bile bulabiliriz
İşte mossad işte yazukaaa yeeeey
Hahs yakov oldu yazuka ama olsun
tabiii olm ne sandınnn
yakuzalık da yaptık görev gereği Yamaguchi-gumi'ye girdim
Bende diyorum gözüm bir yerden ısırıyor
yakuza, yakuzaya benzer derler aslında
Kaçıncı tabursun devrem
12. uçaksavar taburuyum devrem
Noahari Komutana selamlaaaar çok sever beni
maalesef Noahari sizlere ömürr..
Ah beee girme dedim o kadar Ukraynaya kızları çok güzel diye ölüme gitti adam
ben de dedim ama sen git zelensky'nin metresine yavşa... yaşatırlar mı adamı
Ateşi bol olsun. Musa onu kutsasın amenoya
yüce honos da yardım etsin. amen
MIT üniversite olan mı yavrum
Oh be sonunda anlayan biri
Bu sitenin gelmiş geçmiş en komik sorusu
Vaay
İlluminati var ne istiyorsun ablam
Buyrun ben Mitte çalışıyorum
Fkfjdjdjdj şunu da gördüm Ya burada
Hayır bir de "acil" yani. :-D
Çok acil ciddiyim
Bol şans!
Ahahaha burada ne gezer
Onlarda sana bilgi vereceklerdir 😀
Oyuncak bebeğinimi kaybettin sjjjs
:'(((( hayır tırnağım kırıldı
Jsjjsjs tamam
MIT de çalışanın burada ne işi var hayatım 😊
MİT'e Kızlar Soruyor'dan ulaşmaya çalışmak da güldürdü. :D
Niye var dediler
@Kohlhaas he valla ne olduğunda yazmamış en azından yazsa az çok bilen biri veya birileri çıkar yönlendirme yapar 😊😊
@Kohlhaas her yolu deniyorum işte
Ne oldu ki hayatım söyler misin ve sana kim var dedi Allah aşkına 😊
Aksaçlıyım buyur yigenim
Ya dalga geçme kurtlar vadisi pusu izleyenlere değil ciddiyim benb
Sen aksaçlıyla nasıl konuşulması gerektiğinin bilmiyor musun hadsizzz, kelleni bu sefer cehaletine bağışlıyorum dkdkd
Allahu Ekber çok özür beyazsaçlı bey amca
Djdjdj