Güncellemeler
1 ay
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Ailem çalışmama izin vermiyor. Evden nasıl iş bulabilirim?
Tartıştığımız için yemeklerden yemeğe hakkın yok dedi ev işlerine de yeterince yardım etmiyorum diye
bi de parmağımı kırdı..
maddi olarak sıkışığım acil işe ihtiyacım var nasıl bulabilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Yazık yahu. Parmak kırmak ne demek lan? Kalbi kırılasıcalar! İnternetten seninde dediğin gibi yazılımla ilgili işler var. Birkaç youtube videosu izleyip kendin de yapmayı dene birkaç program. Yapabilirsen oradan yürü çünkü artık her şey sosyal medyada.
Ya da aklında kalan, iyi olduğun dersler varsa özel ders verebilirsin. Yabancı dilin varsa bununla ilgili youtube'a videolar çekebilirsin ¢
Keşke yapabileceğim şeyler olsa ama öğrenmek ve yapmak çok zaman alır sanırım. Ben derslere bile zor yetişiyorum çok yoğun
Okuyor musun bir de? Üniversitedeysen akademisyenlerle bunu konuş belki asistanlık teklif ederler hem okulda bir işin olursa sana da yardımcı olur
Ama 2. Sınıfım asistanları var ki onların yüksek lisans yapıyolar
Üniversitenin içinden bir iş bulmaya çalış yine de. Çalışan bursu var mı üniversitende? Kafeteryada veya kütüphanede çalışmak için oradaki çalışanlarla konuşabilirsin. Oha harika bir fikrim var. Çocuk esirgeme kurumunda, huzurevlerinde çalışmaya ne dersin? Hem onlarla konuşup sohbet edersin, hem de kendine minik ya da tombik arkadaşlar edinmiş olursun. Ne dersin?
Ya keşke. Ama hafta sonu evden çıkıp gitsem nereye gidiyosun derler ne dicem. Okula gitmem bile sorun oluyodu
Ders çalışmaya dersin, evde kaldıkça daralıyor ruhum falan dersin. Kütüphane gibi bir yer bulursan da çıkmadan 5 dakika çalışırsın yalan olmaz hem
Keşke mümkün olsa ama kykdan başkası yürümez gibi maalesef
Hayırlısı olsun hakkında, parmağın içinde geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Rica ederim
Şeytanlarla beraber yaşıyorsun resmen kusura bakmada bunlar ne biçim anne baba. Gir sen işe dinleme onları evden atarlarsa evde kalan bir arkadaşının yanina yerlesirsin bir sure. Hem ise girince eline para geçmiş olur ve onlarin yüzlerini daha az görürsün. Günlük/haftalik 50 lirayla hayat geçmez
Keşke dikkate almama gibi şansım olsaydı. Benim amacım yaz tatili birikim yapıp okul zamanı rahat etmekti şimdi 4 gün okul staj derken derslere ödevlere zor zaman ayırıyorum bölüm ağır biraz. Yoksa gizli de çalışmayı düşünürdüm bir yandan annem parmağımı kırdığı için onunla uğraşıyorum hastaneye git falan henüz kaynamadı kaydanıktan sonra fizik tedavi başlayacak o şekilde
Geçmiyor zaten inanır mısın cebimde 5 lira bile yok şu an
İs yeriyle anlaşıp çalışma günlerini ayarlayabilirsin aslında bir konuş istersen
Elimi kullanamıyorum şu an
Parmak katlanmıyor kaynamadı henüz
Keşke ailelerimizi değiştirme imkanımız olsaydı. 😄😄😄
İyi ki yok. Anlatsam sen de öyle dersin emin ol…
Espri yaptım ben. 😄 Şimdi yazacaklarım şaka değil. Bizimkiler beni çalıştırmak istiyor sizinkiler tam tersi. Belki erkek olsaydın seni çalıştırırlardı.
Ailenin para gelsin gibi bir amacı yok. Para verdiği de yok şaka gibi ama annemle tartıştık ve yaptığım yemeklerden yemeye hakkın yok dedi. Akşam evde yemek yemiyorum bir aydır. Parmağımı kırdı. Elimde para olmasını istemiyorlar bilmiyorum. Haftalık 50 lira ya verirler ya vermezler. Şu an yol param dahi yok. İhtiyacım var çalıştırmıyorlar ama vermiyolar da şu hayatta en sevmediğim şey bu giib durumları insanlara anlatmak ya da insanlardan bi şeyler istemek. Ama o kadar çaresiz kaldım ki bankadan kredi çekmeye kadar bile gidiyor düşüncelerim. Ocak ayında kyk almayı düşünüyorum ama bu ayı nasıl geçiricem hiç bilmiyorum
Başına gelenlerden dolayı üzüldüm gerçekten. Parmağın için ayrıca geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Üvey evlat muamelesi görüyorsun. Madem sana yedirmiyorlar o zaman çalışmana izin versinler. Bizde de evde çalışan iyi çalışmayan kötü oluyor. 100 Numaralı Adam'ı izle anlarsın beni.
Teşekkür ederim ama her yerden kısıtlanınca insan çözüm bulamıyor maalesef
KYK alması zor değil ama ödemesi zor bir kez daha düşün derim. Dediklerine aynen katılıyorum.
Başka çarem yok ki faiz kalmış deniyor şu an ama
Maalesef ellerinin bağlı olması gerçekten üzüyor. Keşke elimden bir şey gelse.
Faiz evet kalkmış doğru
Teşekkür ederim düşünceler yeter
Rica ederim
Okulu bıtırdın mı kı calısacaksın Kac yasındasın
Okulu bitirmedim ama ihtiyacım oluyor yani 20 yaşındayım
Keşke mesleğim olsaydı
Bulundugun sehırde market faalan yokmu calısacak
Ya vardı yazın BİM’e başvuru yaptım eğitimler vs aldım gereken sertifikalar vardı aldım belgeleri topladım tam işe girdim. 15-20 dk yürüme mesafesinde bir şubeye verdiler. Babam uzak okursa göndermem dedi zaten gönlü yoktu. Her istediğin olmuyor mu zaten falan diyodu. İşe alındığım gün iş çıkışım verildi. Babam uzak dediği için gidemedim. Şimdi gizli çalışmak istesem o da olmaz ne yapacağımı bilmiyorum artık
evden çağrı merkezi elemanı olabilir.
Ben evde arkadaşlarımla bile telefonda konuşamıyorum ki o hiç olmaz of nasıl bir ailenin içindeyim ya
:/
Üvey annen mi o senin?
Maalesef değil
Bence o evden uzaklaş bir şekilde
Ama kaçarak vs değil... Ayrı eve çık, kendi ayaklarının üzerinde dur
Şu an okuduğum için onlara muhtacım ama mezun olunca onu hedefliyorum
👍🏻🙏🏼
oturdugun yerden cıddı rakamlar kazanabılırsın
Nasıl
Kabul ettım
Mesaj gitmiyor
sımdı dene