Eğitim & Kariyer Lise dönemlerinizin en unutulmaz anısı nedir? BiseksüelGunlugu Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 😂 okulun önünde alışveriş arabası bulmuştuk o an geldi aklıma binmistim sonra düşüp dizim kanamisti videosu hala durur Güncellemeler+1 yıl insancıl olmayan cevapları siliyorum bu ne arkadaş beni mu buluyorsunuz bula bula 😂 Lise dönemlerinizin en unutulmaz anısı nedir? Cevapla Lise Soruları Alışveriş Soruları Dizi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 38,3b cevap paylaştı. Arkadaşlarımla gezmek 0 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Okulun bahçesinde bi yapıt vardı orada namaz kılardık. Kıldıktan sonra 12lerle top oymardık jfjfjdj tabi o zamanlar 10. sınıfım 0 0 Yorumla
İsa_32 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Lise deyince aklima hep harry potter ve ateş kadehi gelir. Emma watson a asik olmustum ask acisi cekiyordum😅 0 0 Yorumla
aLivingDead Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Hoşlandığım kız bana ayı ve dört göz demişti. Unutulmaz bi' anıydı 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Araba mı duruyo hala? 0 0 Yorumla
Dokunma_yaNarsın00 Takip Et Xper 4 Yaş: 110 +1 yıl okul takımını bolu şampiyonu yapmıştık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Arkadaşlarımla gezmek
Okulun bahçesinde bi yapıt vardı orada namaz kılardık. Kıldıktan sonra 12lerle top oymardık jfjfjdj tabi o zamanlar 10. sınıfım
Lise deyince aklima hep harry potter ve ateş kadehi gelir. Emma watson a asik olmustum ask acisi cekiyordum😅
Hoşlandığım kız bana ayı ve dört göz demişti. Unutulmaz bi' anıydı
Videosunu at bakayım.
Araba mı duruyo hala?
okul takımını bolu şampiyonu yapmıştık