Eğitim & Kariyer 1 ay Kasiyer kızlar mı güzel olur, güzel kızlar mı kasiyer olur? senigidi1 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Ve neden hep güzel kızlar göz önünde olurlar? Bu marketlerin oyunu mu? Kasiyer kızlar güzeldir Güzel kızlar kasiyerdir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kasiyer kızlar mı güzel olur, güzel kızlar mı kasiyer olur? Görüş Yaz 9 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
sert-kaya- Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eig 98% 1 ay Hostesler güzel olurHemşirelerin büyük kısmı güzel olurVoleybolcular güzel olurvesair..Ama kasiyer kızlar güzel olur diye bir genelleme yapmak çok zor. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Burakx12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 94% 1 ay Müşteride olumlu bir izlenim uyandırmak için. Şirketler satış danışmanı seçerken siması hoş gözünenlerden seçerler. Öyle bir şey bence. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 473 görüş paylaştı. Gel bizim orada marketlere güzel gör. Ben güzelim diyen kızdan daha güzelim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 6,1b görüş paylaştı. Güzel olmuyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
noname21gibi Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eig 93% 1 ay kanka ne alaka :D Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eig 96% 1 ay Hastanede çalışan kızlar güzel olur Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör senigidi1 1 ay Onlarda fena Yorumla
ViøletéRøsé Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eig 100% 1 ay kızlar kasiyer güzeldir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör senigidi1 1 ay Kızlar güzeldir kasiyer Yorumla
cowboy3706 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eig 98% 1 ay İkisi de değil bıyıklı kasiyer kız gördüm kanki 😂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 3 yorumu gör senigidi1 1 ay O olmamış kanka Yorumla cowboy3706 1 ay Sorma Katar'da Filipinli kasiyer kızlar öyleydi 😅 Yorumla senigidi1 1 ay Doğrudur Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay abazalar herkesi güzel görür Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Hostesler güzel olur
Hemşirelerin büyük kısmı güzel olur
Voleybolcular güzel olur
vesair..
Ama kasiyer kızlar güzel olur diye bir genelleme yapmak çok zor.
Müşteride olumlu bir izlenim uyandırmak için. Şirketler satış danışmanı seçerken siması hoş gözünenlerden seçerler. Öyle bir şey bence.
Gel bizim orada marketlere güzel gör. Ben güzelim diyen kızdan daha güzelim
Güzel olmuyorlar
kanka ne alaka :D
Hastanede çalışan kızlar güzel olur
Onlarda fena
kızlar kasiyer güzeldir
Kızlar güzeldir kasiyer
İkisi de değil bıyıklı kasiyer kız gördüm kanki 😂
O olmamış kanka
Sorma Katar'da Filipinli kasiyer kızlar öyleydi 😅
Doğrudur
abazalar herkesi güzel görür