Eğitim & Kariyer 1 ay Üniversite dondurmak ne anlama gelir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Donduran biri ne kadar dondururMesela kaldığı dersler için 1 yıl dondurup o derslere çalışmak mı amaç Üniversite dondurmak ne anlama gelir? Görüş Yaz 1 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) 1 ay Tek dersler için değil o an hazır hissetmiyorum yasa yapaiyor o bölümü falan ya da hayat şartları Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör Soran 1 ay Noluyor ondan sonra evi mi bekliyorlar 1 yıl Yorumla Görüş sahibi 1 ay Ne kadar doldurduğunu bağlı istediğini yapıyor okulu olmuyor ya da başka bölüm okuyor Yorumla Soran 1 ay Bazı derslerden ff almış acaba onlara mı çalışacak Yorumla Görüş sahibi 1 ay Onu alttan alarak ya da yaz okulunda da düzeltebilirdi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
0Görüş
Tek dersler için değil o an hazır hissetmiyorum yasa yapaiyor o bölümü falan ya da hayat şartları
Noluyor ondan sonra evi mi bekliyorlar 1 yıl
Ne kadar doldurduğunu bağlı istediğini yapıyor okulu olmuyor ya da başka bölüm okuyor
Bazı derslerden ff almış acaba onlara mı çalışacak
Onu alttan alarak ya da yaz okulunda da düzeltebilirdi