Ekonomi 2. Sınıf öğrencisiyim kpss a ya şimdiden başlasam çok mu erken olur
1 ay
KPSS'ye ne zaman çalışmaya başlamak lazım?

Ne kadar güzel hedefleri ile hareket eden bir kadın görmek:) ekonomi 2. Sınıf öğrencisinin ve okuduğun bölüm 4 yıllık ise, şu an için erken. Ama son sınıf öğrencisi isen, elbette derslerini ve sınavlarını etkilemeden hazırlık yapmaya başlayabilirsin. Biliyorsun derslerin ve sınavlarında çok önemli. Bu yüzden dikkatinin hiç bir şekilde dağılmasını istemem.
Belirttiğim gibi 4 yıllık bir bölümde okuyorsan, 4 sınıf veya 3. Sınıfın son aylarında başlayarak, mükemmel şekilde hazırlanmış olursun. Zaten ne kadar erken çalışmaya başlarsan, bu senin için o kadar yararlı. Şu an bile çözme demiyorum. Sadece derslerini etkilemeyecekse, başlayabilirsin demek istiyorum..
Merhaba, tabii ki şimdiden başlamanız iyi olur ama kendinizi çok sıkmadan, derslerinizi aksatmadan yavaştan başlayın yani dediğim gibi kendinizi çok yormayın ve yanlışlarınız çıkınca canınızı sıkmayın yeterli olur. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Görüş
3Görüş
Erken olmaz zaten hergün oturup çalışamazsın kendi derslerin sinavlarında olacak sen şimdiden yavaş yavaş çalışmaya başla tabi ki
Bildiğim kadarıyla kpss tytyi kapsıyor şimdiden az ve düzenli haletmeye başlasam iyi olur çünkü bu yıl çok fazla insan gidicem kpssye iyi bı puan yapsanda rakiplerin cok
Hemen başlayın sonra birkaç kez daha girmek zorunda kalmayın derim.
Son 1 hafta kala başlamalısın.
Valla her zaman çalış bugünün işini yarına bırakma
👍👍
En İyi Görüş