Eğitim & Kariyer 1 ay Aileniz ne iş yapıyor? LazkiziMeryem Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Benimkiler ata mesleğini sürdürüyorlar, giyim dükkanımız var :) Aileniz ne iş yapıyor? Görüş Yaz 17 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BakımlıkızçehanımFenomen Takip Et Guru Yaş: 23 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b görüş paylaştı. Annem reklamcı..Babamın yurt dışı ile anlaşmalı, ayakkabı ve çanta üzerine bir atölyesi var.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
seksikomodoejderi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 100% 1 ay Her ikisi de emekli öğretmendiler.Öğretmendiler... Çünkü babamı kaybettim. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
whatkindof Takip Et Yoda Yaş: 27 1 ay Para basıyorlar bana da zırnık vermiyorlar🥺 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Giyim dükkanı olmak meslek değil yalnız djdjd Esnaf diyecektin herhalde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eig 100% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 471 görüş paylaştı. Babam memur anam emekli modelist Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 6b görüş paylaştı. Sağlık sektörü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sedomania2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 377 görüş paylaştı. ne güzel keşke bizim de öyle bir şey olsaydı. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 33 , eig 33% 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 1,2b görüş paylaştı. Bi bilsem ne iş yapıyorlar çözemedim daha Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Klastar Takip Et Master Yaş: 32 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 736 görüş paylaştı. Kim kimi koparıyosa yarabbi şükür diyo bizde Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ali6124 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 1 ay Bende egitim😊 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 22 1 ay Eğitim & Kariyer konusunda 2,7b görüş paylaştı. Çiftci Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
kokluertugrul162 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 ay Ev hanimi emeli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Tekstil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör LazkiziMeryem 1 ay Üretim yani, biz de sizden alıp satıyoruz 😃 Yorumla
youaremylife Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 ay saglik sektoru Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
12Görüş
Annem reklamcı..
Babamın yurt dışı ile anlaşmalı, ayakkabı ve çanta üzerine bir atölyesi var..
Her ikisi de emekli öğretmendiler.
Öğretmendiler... Çünkü babamı kaybettim.
Para basıyorlar bana da zırnık vermiyorlar🥺
Giyim dükkanı olmak meslek değil yalnız djdjd Esnaf diyecektin herhalde
Babam memur anam emekli modelist
Sağlık sektörü
ne güzel keşke bizim de öyle bir şey olsaydı.
Bi bilsem ne iş yapıyorlar çözemedim daha
Kim kimi koparıyosa yarabbi şükür diyo bizde
Bende egitim😊
Banane
Çiftci
Ev hanimi emeli
Uiiyyy
Kumaş Tekstil
Tekstil
Üretim yani, biz de sizden alıp satıyoruz 😃
saglik sektoru