Aslında tam sıfır da değilim ama bu zamana kadar hep düzensiz çalıştım netlerim çok iyi değil yani
2 ay
Şu an sıfırdan alarak 6 ayda psikoloji gelir mi?

Aslında tam sıfır da değilim ama bu zamana kadar hep düzensiz çalıştım netlerim çok iyi değil yani
Senin moralini bozmak ve üzmek istemem. 6 ayda çalışmak, elbet senin elinde. Fakat, psikoloji bölümü kolay bir alan değil. Kazanmak, iyi bir üniversiteye gitmek için senin en baştan çalışmaya başlayıp, netlerini yükseltip, bu alanda hedef belirlemen gerekir. Senin asla üzmek, motivasyonunu kırmak istemiyorum. Kırıyorsam da, senden özür dilerim. Sadece ben bu dönemleri atlatan, okuyup bitiren biriyim. Öğrencilik donemini bildiğim için, seni iyi anlıyorum. Anlayan biri olarak, doğruları yazmak istedim.
Sen yine pes etme elbette. Çalış ve şansını her şekilde dene. Eğer istediğin bölüm bu yıl olmuyorsa, ne yap ne et temelden konuları okuyarak, dinleyerek çalışmaya başla. Bu süreçte program ve plan çok önemli bir unsurdur. Kendine program hazırlar hedefe doğru ilerlersin. Hatta alabiliyorsan bir eğitmen ile, ilerleyebilirsin. Eminim bunu başaracaksın❤️ şimdiden başarı ve kalbine göre her şeyin olmasını dilerim...
Matematikten özel ders alıyorum günlük çalışma saatlerim de 8,9 saat oluyor fakat ne bi net artışı hiçbişe göremiyorum kendimde buda motivasyonuma etki ediyo
Elbette etkiler. Mühim olan, senin pes etmemen ama. Ne olursa olsun, elinden geleni yapmaya devam et ❤️ 5 soru bile yapsan senin için avantaj olduğunu unutma. Sayısal olarak fizik ve kimya konularına da yönel💜
Görüş
3Görüş
Buraya yazana kadar çalış ne çıkarsa bahtına
Gelir
Bende yeni başladım
Psikoloji baya basit ya halledersin
Gelmez kendini kandırma
Neden gelmesin?
gelir
Zorr
Neden
Bu sene daha çok yığılma olucak ve konu fazlaligi sebebiyle biraz