Muurunuz sürekli diken üstünde kızacak yer arıyor ve aşırı gergin ne yapmak gerekir en ufak hata da laf çarpıyor.
2 ay
Sürekli benim sözümü kesme diyen müdüre nasıl davranılır?

Mümkün mertebede iş haricinde fazla muhatap olmana gerek yok. Gerektiği yerde iş konusunda sana soru sorduğu zaman cevabını ver. İş gereği sorulacak bir soru varsa soru yöneltir cevabını almak için onu dinlersin. Anladığım kadarı ile müdüründe yapı gereği agresif, sinirli ve söz hakkı tanımıyor. Güzel bir iletişimde iş yerinde gerekmektedir. Bu iletişim müdür tarafından sağlanamıyorsa, sen sadece işine odaklan. Çalışma motiveni asla bozma:)
İş hayatı böyledir, alışman gerekecek mevkinde yukselmeden bu işler böyle. Yükselsen en tepeye çıksan bile onun bile en tepesi olucak. Kendi işini kurmak en iyisi. Ben pazarciyim bu açıdan kafa iyi. :) Bunları kabullenmek lazım her yer böyle aldırma tavsiye çalıştım 2 kere de
Her müdür boylemidir savunma yaparken sesimi kesme n demek
Evet her yüksek yere gelen insanda ister istemez ego oluyor. Bana neler dendi çok yavaşsın, kendine gel sözümü kesme sesini yukseltme vs. Ama aldırmadım tamam diyip geç. İstemezse kovar yani ne kadar iyi yaparsan yap işini elbet daha yüksegini isterler. Ağır olmuş ama başka işe girersen de aynı muameleleri olucak sen yazanlara bakma biraz okudum da o işler öyle değil.
Merhaba, ben öyle insanlarla anlaşamam şahsen çünkü böyle biriyle sağlıklı bir iletişim kurma şansınız kesinlikle yok yani yapabileceğiniz bir şey de yok bence. Muhatap olmamak lazım mümkün olduğunca. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Gelir Uzman Yardımcısıyım, benim şefim de saçlarımı kıskanıyor. Boyu da kısa zaten odasından çıkar çıkmaz keline bir şaplak mı atayım.
Şefim çok arayacaksın beni, çoookk
Hey gidi !
Görüş
9Görüş
Kafa yapısı değişmez sözünü kesme bunu sadece kendin için yap ve karakterinden ödün verdiğini düşünme
Ben müdüre bile haddini bildirmiş insanım kimse bana bağıramaz laf sokamaz yerin dibine sokarım o adamı ben soktumda
Kim ne yapar ise kendine yapar brak belasını başka birinden buldun
bi gün hocam bugün çok şık gözüküyorsunuz farklı bişey mi yaptınız ne ilgi çekici bi şaşıran bi bakış at sana karşı tutumu değişir
Az.. gınlık gerginliği var adamda biriniz sevişse yumuşar o
o işten ayrılıp bir başka işe başlamak
Canin cehenneme mudur derim
Kaynanana atlarım denir
pislik tir
Dilsiz ol
Sessiz istifa
Birak çik işten
En İyi Görüş