İnsan piskolojisi uzerine tez hazırlamam gerikiyor. Hangi hastalıkları veya sanrıları ele alabilir? offf bu senede bir bitse ya

İnsan piskolojisi uzerine tez hazırlamam gerikiyor. Hangi hastalıkları veya sanrıları ele alabilir? offf bu senede bir bitse ya
Merhaba bu alanda konuda çok kaynakta, tedirgin olma. Mutlaka bir şeyler yaparsın.
Fikir açısından şunları yazabilirim; yalnızlık psikolojisi, ait olma psikolojisi, saygı görme psikolojisi, kendini kabul ettirme psikolojisi, güvende hissetme psikolojisi, beğenilmek psikolojisi, çevre psikolojisi (el alem ne der),
Veya kavramlar üzerine yazabilirsin. Yanlış yapma
Hep yanlış yapıyorum. (Depresyon)
Ya yanlış yaparsam veya yaparlarsa. (Anksiyite)
Sürekli mutlaka yanlış yaparım düşüncesi. ( Opsesyon)
Herkes bana yanlış yapıyor ve yapacak. (Paranoya) gibi.
İnternetin insan hayatında artan yeri ve yaratılan yeni sanal gerçeklik alanlarının kişilerde yaratacağı kişilik bozuklukları, tükenmişlik sendromu, bağımlılık türevleri ve adı henüz konulmamış gelecekte olası yeni rahatsızlıklar (bedene yabancılaşma, körelen duyusal yeteneklerin etkileri, yitirilen zaman kavramının etkisi vs) üzerine de olabilir
Cevap
3Cevap
Öncelikle başarılar dilerim ve kolay gelsin. bence insanların narsistlik üzerine ya da ikili ilişkilerde insanları manipüle etmeleri üzerine yazabilirsiniz
teşekkür ederim 🤔 olabilir yazdım notlara
Rüyaların insan psikolojisi üzerine etkileri. :-)
Sırf bu siteden toplayacağın veriler yeter sana. :-D
Anksiyete çok yaygın onun üzerine hazırlayabilirsin.
Mutsuzluk nedir, neden insanlarda negatif düşünceler oluyor, çağımızın hastalığı sabaha kadar uyumamak, gündüz uyumanın ruh sağlığına etkileri vb konularında olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?