Arkadaşlar bir gross toptan markette işe başladım 1 gün sonunda diğer gün gitmeyerek bıraktım. Şartların o denli zor olduğunu bilmiyordum. Oje, makyaj, takı, küpe halhal, açık renk pantolon giymek , saçının açık olması yasak tokatla toplayacaksın. Telefon gün boyu yasak molada dahi alamıyorsun. İstediğin gibi mağazadan alışveriş yapamıyorsun sadece hafta iki kere alışveriş hakkın var. Yani bana çok saçma geldi sizce?
2 ay
Böyle bi çalışma şartları var mı siz olsanız devam edebilir miydiniz?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Şartlar kötüymüş ya diğer yerler öyle şeylere dikkat etmiyor diye biliyorum ama istersen onlara başvur BİM a 101 şok falan
Köle çalıştırıyorlar sanki.. En iyisini yapmışsın. Böyle çalışma şartları yok arkadaş..
Giyim konusunda neysede telefonu eline almamak ne demek. Ailen var senin haber beklersin. Ne saçma bir şey. Kaldı ki neden alışveriş yapamayayım? Saçmalık sanki bedava veriyor
Ki onuda gidip dolabına koyamıyorsun dışarıya güvenliğe veriyorsun o sen servise binerken verecekmiş. Yani telefon olayı en saçması ben ailemle konuşmak isterim haber alamayınca aklıma bin türlü şey geldi 1 günde
Aşırı saçma. Her şeye okeyde telefon ne alaka? Ergenler gibi telefonu elinden düşürmeyecek değilsin.. ilginç
Yani diğerleri de saçma geldi bana ayrı olarak ama teldfon olayı en can alıcı noktam oldu. Kulağımdaki küpeden kime ne taktığım yüzükten kime ne yani çok garip
Acaba sen yenisin zorluğa nasıl direniyorsun diye mi böyle yapıyorlar
Yok ondan değil eski olan herkes aynı sıfır makyaj işe başlarken saçları bağladılar takı yok.
Şaka gibi insanın kendisine olan saygısı kaybolur iyi yapmışsın boş ver 😂😂 iş demek hapis hayatı demek değil
Hah demi bazı geri kafalılar nolacak ki diyolar. Ya ben belki kendi mi takı takınca iyi hissediyordum belki azda olsa makyaj yapınca. Hadi onu geçtim sevdiğim insanların sesini duymadan nasıl durabilirim ki
Kesinlikle öyle herkes her işi yapmak zorundada değil. Belki bir başkasına bu kıstaslar çok rahatken sana iyi gelmeyecektir. Sevdiğin yerde sevdiğin işi yap boş ver konuşanları
Ülkenin koşulları böyle maalesef. Emeğin kıymeti yok.
işe bak kölelik sistemi bildiğin. Ülkede çoğu iş böyle kölelik sistemi bol maalesef
bu neya ceza wvi daha iyi sartalri ya
Oha yani harbi sacmaymis