Neyin havasını atıyorsun :D -148k pnl görünüyor orada gerçekleşmemiş bile olsa. 200k’lık cüzdan bakiyesini 40-50k’ya çekmiş :D
Kaldı ki zaten yorumlarda biri kolpa olduğunu fark etmiş.
Beğen
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Yorumla 1 yorumu gör
Soran
1 ay
0 - pnl emir verilmiş ve cüzdan bakiyesine geçmeyi bekliyor:') bu 1 kaldı ki yorumlardaki arkadaşta kabul etti :') sana da kanıt Atayım mi? Ama sonunda özür dileyeceğim dersen? 😀
Kazanç helal para ise güzel. Ama daha güzeli bu paranın bir kısmını Allah yolunda harcamaktır. Sanırım Türkiye'den gitme planlarınız var bunu çok iyi düşünmek lazım gideceğiniz yerde ezan sesi olmazsa bu sizi çok ciddi manada ruhsal ve psikolojik bunalıma sokabilir. Kaldı ki bu para haram para ise belki bu hayatta sizi mutlu edebilir ancak ebedi olan ahiret hayatında çok zorluklar çekebilirsiniz. Paranız çok olduğu için nefsani duygularınız daha fazla artar ve çok daha fazla günah işlemeye başlarsınız.
Son olarak; Dünya nedir diye sormuşlar _ Dünya Allah'tan sizi uzaklaştıran her şey dünyadır.
Öncelikle bu paranın belirli bölümü ile yardım yapacam ki adak bile adadım zaten gideceğim yerde de ezan var eminim estağfurullah iyi dediniz haklısınız da bende katılıyorum size yapacağımdan şüphe etmeyin 🥰
Hmm 🤔 yani o saate çekilme imkanı yok ve benim bu saatte sorma gibi bir şansım yok öyle mi 🤔 peki ben hızlı resim ile buraya şu an ki saati ile atarsam özür dileyecek misin? 😉🤫
Dostum ben bilgisayar mühendisiyim. Resim kaç kere el değiştirirse o kadar kalitesi düşer. Senin şimdiki attığın resmi kalitesine göre yorumlarım ama bu sorudaki resim bir çok kez el değiştirmiş. Bu arada ordaki paraya şaşırmadım. Ben resim kalitesine taktım. Yazdığım programlar var. Coinleri takip edip sonraki çıkacak coini söylüyor 5te 1 yaptı ama iyi kazandırdı. Gece uyumayıp beklemek yerine uyu. Program seni uyandırsın ;)
Hmm bak şimdi Dostum bende yazılımcıyım yazılım geliştiricisiyim istatistik botları şemaları vs yapıyordum eskiden uykusuz kaldım dedim ya hani orası kinaye oluyor fotoğrafa gelince kaç kez el değiştirdi site tam kalitesi ile yüklemiyor zaten 2. si orta da piksel bile yokken nasıl böyle kanıya vardın şaşkınım 😂😂😂 3. Kaldıraçları bota bırakmak intihar etmektir ki zaten tam zamanlı olarak sen takip etmen lazım kaldıraç ne biliyorsan tabi :') gece beklemekten kastım anlık olarak düşen rasgele bir coini yakalamak ya da satmak 😉 hani çok şey bildiğini sanıyorsun ya ben senden daha çok biliyorum emin olabilirsin 😂😂 ha bide 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉
En İyi Görüşler