Maddi durumumuz çok iyi hayatım boyunca okumak, kendimi geliştirmek ve eğlenmek istiyorum. Yanlış bir düşünce mi?

hiç çalışmam demiyorum kendimi geliştirmem için o da şart ama düzenli bi meslek istemiyorum sadece kendimi geliştirmek için kısa süreli gelir için değil gelişmek için tamamen... ailem zengin olduğu için gelir sorunum yok kendime ait olan birkaç yerden de gelirim var ailem olmasa bile ortanın üstünde bir gelirim var... hayatım boyunca okumak, eğitim görmek, kendimi bir çok şeyde geliştirmek, gezmek ve eğlenmek istiyorum yeni şeyler öğrenmek zevkine gelişmek için kısa süreliğine yapmak sıkılınca bırakmak hayatımı bu şekilde yaşamak istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
bunu arkadaşlarıma dediğim zaman tembel misin sabit meslek şart falan diyolar ben yan gelip yatmayı düşünmüyorum ki bir çok şeyde gelişmeyi bir çok mesleği yapmak deneyimlemek istiyorum kısa süreliğine bolca gezmek yeni tecrübeler edinmek istiyorum bir şeylerden çok çabuk sıkılan biriyim hayatım boyunca meslek aradım kendime ama hiçbirine yakın hissetmedim
Maddi durumumuz çok iyi hayatım boyunca okumak, kendimi geliştirmek ve eğlenmek istiyorum. Yanlış bir düşünce mi?