Bir yandan okuyup bir yandan çalışırsan iyi kötü demeden bence yapabilirsin Onun dışında insanın kendini geliştirmesi sertifika alması dil öğrenmesi de çok önemli yani menderes üniversitesi'nde okuyup sadece Türkçe konuşan biriyle aöfte okuyup iki dil bilen biri bana göre aynı değildir
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Yaparsın, neden yapamayasın ben şu an aöf den önlisans Bi bölüm okuyorum hedefim lisans tamamlamak hemşirelik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Bir yandan okuyup bir yandan çalışırsan iyi kötü demeden bence yapabilirsin Onun dışında insanın kendini geliştirmesi sertifika alması dil öğrenmesi de çok önemli yani menderes üniversitesi'nde okuyup sadece Türkçe konuşan biriyle aöfte okuyup iki dil bilen biri bana göre aynı değildir
Yaparsın, neden yapamayasın ben şu an aöf den önlisans Bi bölüm okuyorum hedefim lisans tamamlamak hemşirelik
Dayın varsa okumaya bile gerek yok
Yapar neden yapamasın ki. Kendine güvenin olsun yeter.
Yapar ama bölümüyle atanması falan zor
Mesela nasıl yapar devlete atanamaz mi
Okuduğu bölümün atamasına bağlı biraz da eğer hem okuyup hem güzel bir yerde çalışıyorsa yapabilir.
Devlete atanabilirsin, dgs yapabilirsin.
Zaten 2 yıllık örgün okudum AÖF tamamladım kpss ile devlete atanabilirim dimi orgunden bir farkı olur mu
Hem örgün okuduğun bölüme hem de aöf den bitirdiğin bölüme başvuru yapabilirsin
Bence yapamaz
Neden peki
Ya bilmiyorum çevremdeki herkes öyle belki onların kapasitesi ona yetti bilemem ama böyle düşünüyorum