Eğitim & Kariyer 2 ay Ticarete atılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ticaret atılan var mı? ticaret nasıl atılayım? bir yol var mı?küçük başlamak istiyorum müşteri yok nasıl yapıcaz Ticarete atılmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor? Görüş Yaz 3 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MuratKocumoglu Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eig 50% 1 ay Dostum reklam reklam reklamİşini kaliteli yap doğru ol İntarnetten satiş yap başta zorlanabilirsin ama ilerde çok rahat olcaksın. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
OnlinePsikolog25 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Sermaye lazım ilk basta Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 6 yorumu gör Soran 2 ay sermaye ne kadar lazım? müşteri yok nasıl yapıcaz Yorumla OnlinePsikolog25 2 ay Sektöre göre değişir. Misal hangi sektöre girmek istiyorsun. Yorumla Soran 2 ay Otomativ ve Farklı sektörü girmek istiyorum ama müşteri yok Yorumla OnlinePsikolog25 2 ay Her işin başı biraz cevre ve reklamdan geciyor Yorumla Soran 2 ay bilgi için teşekkürler Yorumla OnlinePsikolog25 2 ay Rica ederim Yorumla
theprotection Takip Et Yoda Yaş: 25 , eig 93% 1 ay Para lazım önce Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
Dostum reklam reklam reklam
İşini kaliteli yap doğru ol
İntarnetten satiş yap başta zorlanabilirsin ama ilerde çok rahat olcaksın.
Sermaye lazım ilk basta
sermaye ne kadar lazım? müşteri yok nasıl yapıcaz
Sektöre göre değişir. Misal hangi sektöre girmek istiyorsun.
Otomativ ve Farklı sektörü girmek istiyorum ama müşteri yok
Her işin başı biraz cevre ve reklamdan geciyor
bilgi için teşekkürler
Rica ederim
Para lazım önce
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!