Sayısaldan ikinci kez gircem ama düzenli olamıyorum evde çalışamıyorum olmuyor..
2 ay
Düzenli nasıl ders çalışılır?

Öncelikle derslere adapte olmak hakkında yazmış olduğum bencemi okumanı tavsiye ediyorum:)
Bu konuda çok zorlanan öğrenciler maalesef var. Çoğu öğrencinin ortak sorunu diyebilirim. Fakat yapman gerek evde eğer adapte olamıyor, düzenli çalışamıyorsan ortamını değiştirebilirsin. Mesela kütüphanede bu çalışmayı deneyebilirsin. :) farklı ortam, insanlar çalışırken sende onları gördükçe, daha verimli ve düzenli çalışma isteği oluşabilir sende de :)
Kendime program hazır edebilirsi. Gün gün yapacaklarının notunu tutup, her gün kendini yormadan, derslerini çalışabilirsin. Bir de en güzeli çalışma arkadaşı bulmak. Arkadaşlarından birine ders çalışmak için, teklifte bulunabilirsin. Hem sende karşında biri çalışırken, motive olmuş olursun. Bu yazdıklarımı yaparsan ve bir sonuç alamıyorsan, öğrenci koçundan da faydalanmanı öneririm:)
Görüş
3Görüş
Bu zamanda. Okucaksin. Çalış çalış hergun ben çalışmıyon ailem. Zengin 😊
Hangi işle ugrasiyolar
Babam iş adamı dedem ile. Birlikte şirketi yönetiyorlar
Babamız demek istedin herhalde
Bende köyde Sürünüyorum
Zor gerçekten köy hayatı. Ya benim mesela bir günüm. Hep alışveriş ve sinemalarda cafelerde. Arkadaşlarımla geçiyor bir günüm sıkıldım bende. Aslında köyde 3 4 gün kalıp. Kafami. Dinleyebilirin
Ayy üzüldüm senin adına şimdi seninle herkes çıkar için konuşuyordud ayy çok kötü tüm gün sinamasa alışveriş araştırmak öğrenemek varken Allah sabır versin bacım
Üni okuyorum şu an az kaldı. Ve galiba evet çünkü avmlerde arkadaşlarıma her şey lerini ben. Alıyorum yani hesabi ben ödüyorum bende anladım sanki çıkar için. Benimle birlikte geziyor olabilirler
Biz çok eğleniyoruz her gün okulda vs buluşuyoruz aramzida paranın lafı olmuyor olan olmayana veriyor zaten ne okuyorsun üzüldüm adına
Hukuk okuyorum özel bir okulda. Günüm okuldan geldiğimde gece klüplinde geciyoe zaten sıkıcı yani ya zenginlikte 😂
Gece kulübüne para verseler gitmem
Öyle senin bildiğin gibi değil içki veya şarap. İle eğleniyoruz sonra evlere dagiliuoruz yakında Amerika'ya gideceğim ve iki tane pasaportum var istersen seni taniyabilirim iyi birisine. Benziyorsun. Samimisin
Evet beni herkes sever zaten 🤙
Kütüphaneye gidebilirsiniz.
Ve kendinize bir program oluşturmalısınız.
Kendine bir hedef belirle öyle çalışıyorsun
Belirli bir program yaparak ve ona uyarak
Önce bir proğram yap
En İyi Görüş