Eğitim & Kariyer Hayalinizdeki meslek nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor şu an hangi meslek sahibisiniz? Ben üniversiteye hazırlanıyorum ama hedefim yok Çok çalışıyorum ama ne için? Bana iyi bir öneri verin lütfen Hayalinizdeki meslek nedir? Cevapla Üniversite Soruları Meslek Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Suzetaliyah Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Rehberim 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Rehberlik güzeldir de bizim rehberlik hocaları iyi değildiBayan hocalar sadece erkek öğrencilere özen gösteriyorlardı Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Rehber turist rehberi öğretmen rehber demedim Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci olunca rehberlik öğretmeni anladım 😅 özür dilerim Yorumla Suzetaliyah +1 yıl Sıkıntı yok Yorumla
turkishrock Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Tetikçilik 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla turkishrock +1 yıl Hayalimde ki mesleği söyledim Yorumla Soran +1 yıl Haa anladım 😅 Yorumla turkishrock +1 yıl 😁😁 Yorumla
ErenEnd Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Bilgisayar Mühendisliği umarım.. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl İnşallah nasip olurBen bilgisayar programcılığı okuyordum sağlık durumum yüzünden bıraktımŞimdi 19 yaşındayım baştan başlayacağım Yorumla MuarremSancak +1 yıl Sağlık durumu mu neden nasıl bir alkas ıvar? Yorumla Soran +1 yıl Sağlık durumum yüzünden derslere odaklanmadım hep bayılıyordum bugünlerde de arada bir baygınlık geçiriyorumNice sebep var ama şimdilik hastalık diyeyimMaddi manevi ailevi sorunlar da var Yorumla MuarremSancak +1 yıl Takip + mesaj isteği atar mısın yardım ede bilirim. Yorumla Soran +1 yıl Hayır teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Üni okuyorum ve hukuk okuyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ezber çok oluyor muEzberim kötüdür Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ezber zatern her şey Yorumla Soran +1 yıl Ben sessizce uzaklaşayım bu bölümden 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakkında hayırlısı olsun canım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah Yorumla aziz13 +1 yıl neden Yorumla
Kirazmevsimi567 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Üni okuyorum 1 5 Yorumla Kirazmevsimi567 +1 yıl Pilot olmak isterdim Yorumla Soran +1 yıl Pilotluk çok güzel ama ailem izin vermiyorHangi bölümü okuyorsun Yorumla Kirazmevsimi567 +1 yıl İşletme Yorumla Soran +1 yıl Hakkında hayırlısı olsun Yorumla Kirazmevsimi567 +1 yıl Sağol seninde Yorumla
aziz13 Takip Et Xper 1 Yaş: 57 +1 yıl iyi bir para kazan otelde genel müdür ol 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl kazanayım yaBu imkansız Yorumla aziz13 +1 yıl sabırlı ol pes etme Yorumla Soran +1 yıl Üniversite mezunu olup para kazanayım ondan sonra belki Yorumla aziz13 +1 yıl bende iş arıyorum özel şoförlük ama pes etmek yok yaşamak için para ve dirayet lazım Yorumla Soran +1 yıl Muhakkak öyledir inşallah istediğin işe sahip olursun Yorumla aziz13 +1 yıl teşekkür ederim manikür ve pedikür işlerinde çok para var Yorumla Soran +1 yıl Ben yetenekli değilim o konularda ya Yorumla aziz13 +1 yıl benim tanıgım işe başladı haftada 3000 tl alıyor Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş Ama öyle bir imkanım da yok Yorumla
niveamann Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Becerin ya da ilgi alanin ne 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani şöyle diyim dinime çok bağlıyım ve bu yönden bilgim varSayısalım da çok iyidirSözel derslerde de başarılıyım fakat ezberim fazla yok Yorumla niveamann +1 yıl Sayisal bir bolumu tercih et :) Yorumla Soran +1 yıl Bende sayısal üzerinden girecem Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 341 cevap paylaştı. Hemşire olmak :D 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Aslında güzel bir fikir kendi iğnelerimi bile ben yapıyorumVitamin iğnesi vs Yorumla Soran +1 yıl Hemşirelik bu değil ama misal verdim güzel fikir eyvallah ciğerim Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Onu bende yapıyorum laborantım zaten ama hemşire olmak isterdim. :D Yorumla Soran +1 yıl Laborantlık güzel mii Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Hişş coşma :D Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Güzel tabi ama insan sıvıları bazen çok igrenç oluyor :D Yorumla Soran +1 yıl 😂 ıyhh evet haklısın ama ilginç aslında Yorumla
AskeriiMühendiss Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl doktor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yiaaaniii neden olmasın diyecem deBakalım başarabilecek miyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Rehberim
Rehberlik güzeldir de bizim rehberlik hocaları iyi değildi
Bayan hocalar sadece erkek öğrencilere özen gösteriyorlardı
Rehber turist rehberi öğretmen rehber demedim
Öğrenci olunca rehberlik öğretmeni anladım 😅 özür dilerim
Sıkıntı yok
Tetikçilik
Nasıl yani
Hayalimde ki mesleği söyledim
Haa anladım 😅
😁😁
Bilgisayar Mühendisliği umarım..
İnşallah nasip olur
Ben bilgisayar programcılığı okuyordum sağlık durumum yüzünden bıraktım
Şimdi 19 yaşındayım baştan başlayacağım
Sağlık durumu mu neden nasıl bir alkas ıvar?
Sağlık durumum yüzünden derslere odaklanmadım hep bayılıyordum bugünlerde de arada bir baygınlık geçiriyorum
Nice sebep var ama şimdilik hastalık diyeyim
Maddi manevi ailevi sorunlar da var
Takip + mesaj isteği atar mısın yardım ede bilirim.
Hayır teşekkür ederim
Üni okuyorum ve hukuk okuyorum
Ezber çok oluyor mu
Ezberim kötüdür
Ezber zatern her şey
Ben sessizce uzaklaşayım bu bölümden 😂
Hakkında hayırlısı olsun canım 😊
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun inşallah
neden
Üni okuyorum
Pilot olmak isterdim
Pilotluk çok güzel ama ailem izin vermiyor
Hangi bölümü okuyorsun
İşletme
Hakkında hayırlısı olsun
Sağol seninde
iyi bir para kazan otelde genel müdür ol
Nasıl kazanayım ya
Bu imkansız
sabırlı ol pes etme
Üniversite mezunu olup para kazanayım ondan sonra belki
bende iş arıyorum özel şoförlük ama pes etmek yok yaşamak için para ve dirayet lazım
Muhakkak öyledir inşallah istediğin işe sahip olursun
teşekkür ederim manikür ve pedikür işlerinde çok para var
Ben yetenekli değilim o konularda ya
benim tanıgım işe başladı haftada 3000 tl alıyor
İyiymiş
Ama öyle bir imkanım da yok
Becerin ya da ilgi alanin ne
Yani şöyle diyim dinime çok bağlıyım ve bu yönden bilgim var
Sayısalım da çok iyidir
Sözel derslerde de başarılıyım fakat ezberim fazla yok
Sayisal bir bolumu tercih et :)
Bende sayısal üzerinden girecem