Düz memur olmak için en az kaç almak gerek bilen var mı
2 ay
Düz memur olmak için kaç almak gerek KPSS'den?

Düz memur olmak için en az kaç almak gerek bilen var mı
Kurumların kendi sınav yönetmeliklerinde başvuru şartı olarak istediği KPSS puan türü ve talep ettiği en az puan genellikle 70 ve üzeridir.
Görüş
2Görüş
Düz memurluk için kpss nin belirlemiş olduğu, puan türü 70 puan ve üzeredir. Umarım istediğiniz olur. Şimdiden iş hayatınızda başarılar dilerim :)
Teşekkür ederim:)
Rica ederim:)
neden memur olmak istiyorsunuz? devlette calisinca ne uzalirsiniz ne kisalirsiniz dumduz ayni olursunuz yani neden rutin bir hayat istiyorsunuz cok merak ediyorum :/
Sizce türkiye şartlarında başka çare var mı ticaret düşündüm vergisi vs. Derken zarara giriyorsun. Özel sektöre gittim 40 ı aşkın firma gezdim hepsi referans istedi. Devlete girince en azından rutin hayatın olur ona da girmezsen evlen erkeklerin eline bak
Ne mezunusun o önemli
Aslında bilgisayar mühendisiyim bu sene 4. senem mezun olmadım daha ama mühendis puanları 92 civarı
Ya artık o kadar bıktım daraldım ki kitap yüzü görmek istemiyorum mümkün olduğunca düşük puanla atanmak istiyorum
Özel sektör düşünüyordum aslında ama o da ayrı sıkıntı adamın olmazsa hiç bir yere giremiyorsun
Öyle gerçekten insanın sabrı da taşı bir yerden sonra :)
Hangisinden girdiğine bağlı
Lisans
En son düz memurluk merkezi alım 91 ile kapattı tarihin en yüksek taban puanı olarak. Lisans okumanın hiçbir anlamı kalmadı bu ülkede
Ne 91 mi yok artık 😮 ben atama taban puanlarına bakıyorum misal şeker fabrikasına alım olmuş 68 puanla. Bunlar nasıl oluyor
65-70
En İyi Görüş