Arkadaslar hemen bakar misiniz lutfen?

merhaba ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İşyerine 5 ay önce başladım. Çok sevdiğim ve severek gidip geldiğim bir işim var. Kasım ayının başında işyerine yeni birisi geldi ve onu benden daha fazla sevmeye başladılar (Patron hariç patron bana ilk geldiğim günden beri çok iyi ). Ve onu benden daha çok sevdiklerini hissediyorum. Cumartesi günü de şöyle bir şey oldu bunlar iş yemeğine gideceklerdi. Benim hiçbirşeyden haberim yok. Benden sonra yeni gelen iki kişiyi çağırdılar bana kimse bir şey demedi. Sonra bende dedim ki bende geliyor muyum. Müdür konumunda olan kadın bana yarım ağızla istersen gel dedi bir de bunlar içeride benim hakkımda konuşuyorlardı kulak misafiri oldum. Bana yarım ağızla söylendiği ve bunların benim hakkımda konuştuklarını duydum çıldırdım haliyle ama hiç renk vermedim ağzımı açmadım. Kimse bana bir şey sormadı ama ben gelmiyicem dedim. Bir de cumartesi günü yemekteyken falan da gruba fotoğraf video atmışlardı. Bizim kıçı kırık rehberler bile yemekteydi. Neyse ben istenmediğim yere gitmem gitmedim zaten. İyi ki de gitmemişim umurumda değil. Bütün bunları anneme söylemedim üzülür diye, kadının işi çok yoğun bir de bana üzülmesin istedim. Sizce yarından itibaren onlara karşı nasıl bir tavır takınmalıyım

Arkadaslar hemen bakar misiniz lutfen?