Birkaç güne çağıracaklar herhalde, 100 den fazla sayfaya imza attım yani, ve şimdi bana vardiya nasıl kaç günde dönüyor falan anlatın yaa sürekli pişman gibi ama değilim düşünüyorum işte :) her şey dahil net 7000 haricinde tek kuruş ek mesai ücreti yok hiçbi şey yok dedi, prim vardır herhalde.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hahahaha süründürecekler seni mesai yaptırıp ücret vermeyecekler eleman yok diyerek ekstra iş verecekler yetmeyecek gecelere kadar sayımlara kalacak prim alacaksın diyerek vaktini alacaklar dahada yetmeyecek artık skt vb ürünleri satman için zorlayacaklar dahada yetmeyecek bu ürünler satılmazsa cebindende vermen gerekecek hadi vermedin dünyanın lafını yiyeyecek bitti mi hayııır sebze meyveler sktlere bakmadın diye azarda yiyecek kasada açık çıkarsa cebinden ödemen gerekecek etiket farklarında müşteri samimiyetse yine kendi cebinden vereceksin bitti mi hayııır mal gelecek haftanın her günü malı atacaksın reyona bakacaksın daha var mıı vaaar yoğunsa mağaza 10 palet bile gelecek dahada fazla gelecek onları atacaksın yer olmayacak yer arayacaksın depoda yer kalmayacak bunların hesabını vereceksin dahasıda var ama yormayım yeterli
Hepsi doğru
Hepsi doğru 👍🏻
Bişi dicem deneyim alıp migrosa falan gitsem oluyor mu
@LeeCooper2002 olur tabi ki sen bime gir çoğundan daha rahat
@MekanınSahibiHande hmm
Mesai ücretin yok ayrıca 7000 değil mağazanın aylık cirosuna göre maaşın değişecek. Net maaş yoktur market sektörlerinde. reyon dizeceksin paspas atacaksın kasa temizliği yapacaksın cam sileceksin tuvalet yıkayacaksın bunların hepsini yapacaksın A101 'de sabit eleman yok o yüzden bazı zamanlar belki de hep full kalacaksın günlerce
BİM daha iyi diye yazmıştım dinlemedin neyse kendin görürsün zaten.
İlk 2 ay prim almayacaksın bu arada.
Mesajını görmemişim yaaa, öyle deme 🥺 hazırda bu vardı BİM yoktu napim ki ben şimdi
Allah yardımcın olsun 😂
Ama yaa, yemin ederim inşaatta çalışayım desem bu kadar kötülemezler ne var bu 101 de anasını satayım ya niye bu kadar zor niye
Zor yanında az kalır girdiğin güne lanet edeceksin
Niye ya offfff yükselmek naısl oluyor peki
Bana 7000 dedi ama, yol yemek her şey 7000, ek mesai ücreti yok dedi böyle 7000, bölge müdürü dedi yalan mı söylüyor öyle saçmalık mı olur
7000 değil değişiyor ama açık çıktığı zaman daha az yatıyor
@mekaninsahibihande Peki BİM nasıl oraya girilir mi ben 18 yaşındayım da iş arıyorum BİM mi yoksa başka iş mi tercih etmeliyim cvp verirsen sevinirim
Allah kurtarsın a101 yerine başka markete girseydij keşke
Deneyim yok hacı deneyim, sadece askerlik yaptığım için biraz katkısı var bence, deneyimli olup migrosa falan gidemez miyim
A101'den çıkmana izin verirlerse eğer gidersin
Niye izin vermesin ki, çıkar giderim bende isterse kovsun
Ben ordan çıkana kadar neler çektim allah yardımcın olsun✨
Neler oldu söylesene
İşten çıkmadan 15 gün önce söylemen gerekli hem yazılı olarak hemde sözlü olarak pat diye çıkamıyosun öncelikle bunu bilmen lazım. Eleman yok yeni eleman alana kadar çıkamazsın dediler mağza müdürüm bölge müdürüme istifa dilekçemi vermedi ama verdik dediler istifa dilekçem onaylanmadı 3 defa istifa dilekçesi yazmak zorunda kaldım.
Kafana göre çıkıp gitme yapamazsın