Bir iş yerinde ne olursa çalışmak istemezsiniz?

Bir iş şartlarında ne olursa çalışmak istemezsiniz?
Yani tabii ki bunları zincirin bir halkası birisi koparsa bütün zincir kopmuş olur maaşın miktarından çok zamanında ödeniyor olması daha önemli geliyor bana işini yapabilen yaptığı işin karşılığını alabilen ortamı kişinin rahatsız olmadığı bir ortam emeğinin karşılığına Maddi manevi saygı önemli yani Bütün bunlar zinciri birer halkası dediğim gibi Bunlardan birisi eksik olduğu zaman insanın modu düşüyor
Abi tebrikler valla. 👏👏👏👏
Bu yazdıklarınızın hepsini belirtmek isterim.
Hocam kalp kalbe karşıymış. Ben de sizin gibi düşünmek dursun hemfikiriz. En az 10.30 ve üzeri çalışanlar sanki ülkeyi kalkındıracaklar. Bunlar ya işkolik ya da vardiyalı yapmayıp yeni personel alıp da fazla maaş ödememek için yaptıkları zorbalıktır. Adınızı altın harflerle yazmak isterdim ama ben büyük harflerle yazacağım:
𝐁𝐀𝐊𝐈𝐌𝐋𝐈𝐊𝐈𝐙𝐂̧𝐄𝐇𝐀𝐍𝐈𝐌
🅑︎🅐︎🅚︎🅘︎🅜︎🅛︎🅘︎🅚︎🅘︎🅩︎🅒︎🅔︎🅗︎🅐︎🅝︎🅘︎🅜︎
Çok teşekkür ederim hocam düşünmeniz yeterli 🙂🙂🙏🙏🙏
Ⓔ︎Ⓨ︎Ⓥ︎Ⓐ︎Ⓛ︎Ⓛ︎Ⓐ︎Ⓗ︎ Ⓗ︎Ⓞ︎Ⓒ︎Ⓐ︎Ⓜ︎
Görüş
18Görüş
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Hepsi dedim ve ekledim. Eğer gizli saklı patron veya çalışan bana mobbing yapmaya kalkarsa yemin ediyorum yakarım orayı. Sadece işi bırakmakla kalmam, mahşere dek giderim peşlerinden, bende nett. Bana mobbing yapanları sineye çekmem, ifşa ederim benim çekinecek bir şeyim yok, bende nett. ⭐😎😎
#tubasueda 🍀🍀
#𝘴𝘦𝘭𝘢𝘮 𝘨𝘶̈𝘻𝘦𝘭 𝘢𝘣𝘭𝘢𝘮
🥐 𝘎𝘶̈𝘻𝘦𝘭 𝘨𝘰̈𝘳𝘶̈𝘴̧𝘭𝘦𝘳𝘪𝘯 𝘪𝘤̧𝘪𝘯 𝘢𝘺𝘳𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘵𝘦𝘴̧𝘦𝘬𝘬𝘶̈𝘳 𝘦𝘥𝘪𝘺𝘰𝘳𝘶𝘮. 𝘡𝘢𝘵𝘦𝘯 𝘣𝘶𝘯𝘭𝘢𝘳𝚤𝘯 𝘨𝘶̈𝘤𝘶̈ 𝘨𝘢𝘳𝘪𝘣𝘢𝘯𝘢 𝘺𝘦𝘵𝘪𝘺𝘰𝘳. 𝘠𝘢𝘯𝘭𝘢𝘳𝚤𝘯𝘥𝘢𝘬𝘪 𝘺𝘢𝘬𝘢𝘭𝘢 𝘢𝘫𝘢𝘯𝘭𝘢𝘳 𝘥𝘢 𝘢𝘺𝘯𝚤 𝘴𝘦𝘬𝘪𝘭𝘥𝘦 𝘣𝘶𝘯𝘭𝘢𝘳𝘭𝘢 𝘶𝘨̆𝘳𝘢𝘴̧𝚤𝘺𝘰𝘳. 🥐 👏👏👏👏👏
@purplewater75
Rica ederim 🙏
🅣︎🅤︎🅑︎🅐︎-🅢︎🅤︎🅔︎🅓︎🅐︎ adını büyük harflerle yazdım. Güzel görüş yapanlar bunu hak ediyor.
Eyvallah kardeşim gurur duydum @purplewater75 🙏
Güzel ablam benim düşüncelerinle büyüledin. 👏👏👏
Eyvallah.
Hayırlı akşamlar.
Sana da abla
Son çalıştığım özel şirkette ufak bir sürtüşme, zorbalık teşebbüsüyle karşı karşıya kalmıştım. 8 yıllık elemanlarını çıkardılar da beni korudular. Hala o güzel patronlarımı sevgi ve saygıyla anarım. Oradan sonra daha da başka yerde çalışamam.
Herkes her yerde çalışamıyor doğrusu.
Evet. Cennetten çıkıp neden cehenneme gidelim ki?
Bence de doğru söylüyorsun. Kendi bindiğin dalı kesmeye, intihar etmeye benzer.
G şıkkı okumadan hepsi demiştim zaten. 😄
Bu şartlarda çalışmayın çalışana müsaade etmeyin.
Sgk'ya şikayet edin kendinizin ve diğer çalışanların hakkını arayın.
Hay ağzına sağlık kime eig versem bilemiyorum.
Bunları hepsi geçerli benim için. Hepsi birbirini tamamlıyor..
Evet hemen hemen
Emeğimin hakkını alamazsam çalışmak istemem ve en yakın zamanda işten çakarım
Yani kim çalışmak ister?
Bence yemek yol disiplin falan hikaye. Eğer patronlar veya size iş veren yönetici bölüm size iyi davranıyor, hata yapsanız bile çok fazla kızmıyor alttan alıyorsa ( biraz hayal ama ) diğer herşeyin üstesinden gelinir bi şekilde.
Ben yemek yol yüzünden değil genellikle mobbing yüzünden ayrılmak zorunda kalırdım. İK'da bunları destekliyor şikâyet de etmiştim. Sonuç yok. Dediğin gibi keşke iyi yöneticiler olsa. İyi sanıyorsun sinsi çıkıyor. Dediklerine aynen katılıyorum.
Çalışmak modern köleliktir böyle yapan insanlar da yaşatılmamalı.
Doğru valla. İK'ya da şikayet etmiştim ama işe yaramadı. Yöneticilerine kolluyorlar.
Erkek çalışanlar sarkıntılık yaparsa çalışmak istemem
Yani çalışma öyle şey olursa. Kendi bacısına yapılsa acaba hoşlarına gider mi?
Empati yeteneği olsa öyle bi şey yapmazlar zaten
Ağzına sağlık doğru konuya parmak bastın.
Bence mesainin fazla olması benim için çok büyük bir problem
Yol yemek verilmemesi dışındaki, hiçbir maddeyi kabul edemem. Zaten kanunen de uygun değil
Aynen öyle. Bu konuda hemfikiriz.
Huzur yoksa çalışmam ben.
Al benden o kadar
hepsi. manidar soru. beğen e bastım.👍
Eyvallah
Maaş geç sigorta eksik olursa biter.
Bence de
Kpss yapın memur olun derim
İki sene önce girdim ama olmadı. 80 puan yetmiyor. Geçen sene öğretmenlik yaptım ama kadrolu olmadığım için çıkmadı. KPSS'ye girip girmemekte kararsızım.
Bakalım 2022 sorularını görünce neden bu kadar kolay sormuşlar keşke girseydim dedim. Fakat sınav iptal oldu onun yerine yapılan sorulara baktım aşırı zordu. Kararsızım ben.
Zaten bu sene çıkmadı, umrumda değil ücretli öğretmenlik.
Maaş geç yatması başlı başına problem
Önce disiplin
Maaş ve sigorta düzenli
Ödenmiyor ise
güzel olmuş tebrikler ederim
Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
Herhangi bir saygısızlık yapılırsa.
Her şeye katlanılır da disiplinsizlik asla
En İyi Görüş