Eğitim & Kariyer Üniversiteler şu an tatil mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Üniversiteler tatil mi şu an arkadaşlar Güncellemeler+1 yıl Güncelll Üniversiteler şu an tatil mi? Cevapla Tatil Soruları Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yürüyenyıkıkhüüü Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl vize haftası var oyuzden bazı okullarda ders olmuyo 1 3 Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Vize nedir her yerde duyuyorum Yorumla yürüyenyıkıkhüüü +1 yıl @Mhmtkrds633 1 dönemde 2 sınav oluyor 1. si vize ikincisi final, vize ilk konuları kapsar %30 etkiler, final de dönemin tüm konularından olur %70 etkiler Yorumla Mhmtkrds633 +1 yıl Anladım Teşekkür ederim Yorumla
Burakx12 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Bizim vizeler var. Yarın son. Önümüzdeki hafta başlıyor. 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Benim burada gençler gidiyor valla :D 1 0 Yorumla
spiderstorm Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Okuldan okula degisir. Ama bu aralık genellikle vize hatalarının yapıldığı haftadır 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 624 cevap paylaştı. Bildiğim kadarıyla degil 1 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tatil değil diye biliyorum 0 0 Yorumla
Badegül2002 Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yoo aksine vize haftasındayım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anladım teşekkürler Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Degil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
vize haftası var oyuzden bazı okullarda ders olmuyo
Vize nedir her yerde duyuyorum
@Mhmtkrds633 1 dönemde 2 sınav oluyor 1. si vize ikincisi final, vize ilk konuları kapsar %30 etkiler, final de dönemin tüm konularından olur %70 etkiler
Anladım Teşekkür ederim
Bizim vizeler var. Yarın son. Önümüzdeki hafta başlıyor.
Benim burada gençler gidiyor valla :D
Okuldan okula degisir. Ama bu aralık genellikle vize hatalarının yapıldığı haftadır
Bildiğim kadarıyla degil
Yo tatil değil
Okuldan okula değişir diye biliyorum
Tatil değil diye biliyorum
Yoo aksine vize haftasındayım
Anladım teşekkürler
Hayır
hayır
Tatil haftası yok ki
Degil
Nope