Bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.🎈💙🫂

#Pikauv
Bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarım.🎈💙🫂

#Pikauv
Sümeyra... Babamın vefatından dolayı benimle ayrı bir ilgileniyordu. Evime ziyarete gelip bana zeytin aldığını hatırlıyorum. Sadece zeytin detayını hatırlamam da bir garip.. Bazen bozuk para verir harçlık yap derdi..
Yaşıyorsan eğer, umarım mutlusundur. Hep tembeller sırasında oturan o kız şu an kendi ayaklarının üzerinde duruyor. Öğretmenler günün kutlu olsun, öğretmenim. 🌹
Bence öğretmen dediğimiz sadece ders anlatan değil öğrencilerin seviyesine inip onların sorunlarını dinleyen yeri geldiğinde kendi anılarından bahseder öğrencilerine örnek olmaktır zaten bize ders öğreterek görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar gerektiğinde onlarla bir arkadaş gibi olabilen hocalar daha da kalbimizin içine kazınıyor bu arada nur içinde yatsın bana mekanı cennet olsun
Off ya bu anı hem unutamadığım hem de utandığım bir anı. İlk öğretmenim Sinem Erişti.
Aynı mahallede oturuyorduk ve herkes çok yakın arkadaşlardı. Güzel ve sıcak ortamı vardı mahallemizin. Hep ödevlerimi yapmayıp dışarıya çıktığımda annem veya babam öğretmenim ziline basar ödevimi yapmadığımı söylerdi. Bir gün yine dışarı kaçıp bisiklet sürmeye çıkmıştım mahallenin başından aşağı doğru kendimi hızla bıraktım. Mahallenin sonunda öğretmenim ve küçük kızı vardı dengemi kaybedip küçük kızın kolunun üzerinden bisikletle geçtim. Yazık el kadar bebe 1 aydan fazla alçıyla gezdi bende okula gitmemek için o bir ay boyunca hep bahane uydurmaya çalıştım ama nafile
Tekin Zengi ilk okul zamanı teneffüslerde yasak olan yerlere inip arkadaşlarla saklambaç oynadığımız yok muydu? Sonra müdüre ya da okul görevlilerine yakalanırdık en hararetli zamanlarım heyt be ilk okul zamanları bir başkaydı gelecek kayısı yok kafaya taktığımız bir şey yok durup dururken efkarlındım niyeyse hey gidi günler..
Sevgi Polat şimdiler de Bursa da öğretmenlik yapıyor diye biliyorum en son Mehmet Akif Ersoy İ. Ö. O. görev yaptığını öğrenmiştim aynı zaman da ilk kez ailem dışında sevdiğim ve sevgisini hissettiğim tek insandı.
Cevap
59Cevap
Nesilay ismi
Meslektaşlarımın öğretmenler gününü en içten dileklerim ile kutluyorum.🌸🌸
Tabiki her zaman hepimizin ilk öğretmeni, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk🇹🇷❤️
Rahmetli ilkokul öğretmenim ismi Filiz..
Bu güzel günde, onuda anmak nasip oldu..
Nur içinde yatsın hem Atam, hem hocam..
Ortaokulda fen hocası vardı bi o iyiydi ama sözünü tutmazdı daha iyilerinide gördüm lisede aölde bi hoca vardı şeker gibi adamdı bilgisayarımın adaptör soketini onun sayesinde değiştim çok hoş bi hocaydı ayrıca bana anfi baskı devresi yapıp verdi daha tamamlayamadım 6 7 eleman kaldı allah razı olsun hep mutlu olur inşallah
Benim ilk öğretmenim annem.
Adı da Bingül.
Sadece annem olmasından değil gercekte de bir öğretmendir kendisi.
İyiyi güzeli , kötüyü çirkini , vicdanı, vicdansızlığı kısacası insan olmayı öğreten tek kişi öldü benim için.
Gerisini bana bıraktı.
Oku araştır mantığını kullan Empati kur analiz et dedi bana hep.
Bi insanın ilk öğretmeni ailesidir sevgiyi saygıyı ahlakı ögrendiği
baş öğretmenimiz mustafa kemal atatürk
anaokul öğretmenim zehra hemşire
ilkokul öğretmenim meltem aksüyek di aklımda o tiz sesi hiç gitmiyor kaç sene geçmiş hala o ses kulağımda :(
Ben İstanbul'da yaşıyorum Ataköy İlköğretim Okulu'nda Anaokulu ile başladım ilk öğretmenim de Nebahat Şeker onun ve bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü kutluyorum şehit olan öğretmenlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Hiç unutmam. İkinci baba olarak gördüğüm İdris hocamm 🥺 can hocam. 6'ya geçince ilk terk edilmişlik hissini o zaman yaşamıştım.
Yine arar kutlarım öğretmenler gününü.
İlk öğretmenimin ismi anaokulu öğretmenim Gamze hocaydi. İyi bir kadındı severdim, ilkokula giderken hep görürdüm artık görmüyorum yıllardır.. Verdiğiniz tüm emekler için teşekkürler Gamze hocam..
Saadet Altınörs diye bir kadın. 2 sene ilk okulda okuttu beni. Daha sonra sırası ile Zahide hoca ve Hasan Adıgüzel Hasan Yazıcı öğretmenim olmuştu. 5 seneyi 4 öğretmen ile bitirdim.
87 yılında başladım.
1ve 2. Sınıf Nuray Bostancı 3. Sınıf Halil Taşkın 4. Sınıf Halil Çelebi 5. Sınıf Işık Yavan idi. Öğretmen ve adayların günü kutlu olsun
Temindar i*bnesi. Daha ilkokul birinci sınıfta bayaa bir korkuttu gürleyen sesiyle.. Allah'tan kısa sürdü. Sonra Suzan Oyat la devam ettim. İyi karıydı 👍
Yıldıray yiğit ilk okul hocamız
Din kültürü hocamız şule çolak onu hiç unutmam.😊
Ortaokul öğretmenim Şakir voyvot çok severdim kendini Allah uzun ömürler versin.
Özlem'di. Allah'a havale ediyorum, bana ayrı bir garezi vardı bir şey yapmadığım halde bana çok çektirdi. Şerefsiz.
Şakir eser 💚 çok değer verdiğim bir öğretmenim okumamı ona borçluyum onu nasıl unuta bilirm ki 🙂
Fatma, tam bir cumhuriyet kadınıydı çok severdim inşallah iyidir ve sağlıklıdır şimdi olduğu yerde.
Fatma'ydı rahmetli Akrep Nalan'a benzerdi. 4 e kadar onlaydik. 5' te Uğur hocam vardı ne parlak zamanımdı ilkokulda sonrası çöküş dönemi oldu
Mehmet diye bir lavuk arkadaşımı dövmüştü sınıftaki diğer çocukları da döverdi ama bana hiç vurmadi yinede sevmem kendisini
Ah... Hatırıma düştü yine benim soyadı gibi yürekli Ali hocam 🥀
O kadar iyi biriydi ki maalesef ki vefat etti.. iyi ki benim öğretmenim olmuş. Öğretmenler günün kutlu olsun öğretmenim 🥺ühü ağlayacağım şimdi 😣
Halil.
Beni sevmezdi yaramazım diye. Ortaokul, lise hep hocalarımla sorunluydum. Üni’de duruldum 😁
Celaldi. Olmaz olasıca. Ben ilk kez bu adamla tanışmış olmama rağmen iyi eğitime öğretime küsmemişim kdkdkd
İlkokulda adın neydi diye sorsaydin belki daha kolay olurdu 😂😂😂
Nihadı🌸hala çok sevdiğim ve ara ara görüştüğüm bir öğretmenim.
bende kutlarım❤️. ilk öğretmenimin adı Sadun Doran bostancı ilkokulu
Hasan'dı.. Tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun..
Yılmaz hocamdı. Ne yıllar geçip de büyümüşüz. Ah ah..
Hepimizin öğretmenler günü kutlu olsun 🌸
Zilşan hocam 😐
Geçen seneye kadar arardım, giderdim yanına. Mekanı cennet olsun.
Adem hocam. Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun
Bütün öğretmenlerin değil bazılarının Allah belasını verecek
Hakan hocaydı sırf kurtce konuşuyorum diye beni sınıfta bırakmıştı hemde birinci sınıf 😂
Hatırlamıyorum maalesef.. ama çok severdim onu canim hocamm❤️❤️
Şükran Aydın ilkokul öğretmenim
Anaokulu öğretmenim bahire
Ahmet Allah rahmet eylesin öldü adam
Allah rahmet eglesin vefat etti Hamit hocam
anaokulu sayRSAK ŞENGÜL
Sultan çok ilginç neden unutulmuyor
Asuman😌 Kutlu mutlu olsun🌺
Ann..
Zeynep hoca hala görürüm xd
Şeymaydı kıvırcık saçlı kızıl bir öğretmenim
Hikmetti ismi saolsun çok güzel döverdi bizi