Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada saçmalamayın falan demiyorum anneannem bile diyor yengeme senin kardeşin çalışmıyor demi dedi benim yanımda yengemde evet çalışmıyor dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Öyle bir şey var mı ya çalışmayıpta para kazanmak?
Benim yengemin kız kardeşi okuyup üniversiteyi bitirmiş bankacı olmuş bankacı olan biri neden çalışmaz bankacı diyorlar ama çalışmıyor ne zaman o kadını görsem yengemin evinde parasını da güzel harcıyor cart curt parası olan biri neden çalışmaz ben bu kısmı anlayamadım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben de inşaat mühendisiyim ama mesleğimi yapmıyorum çünkü kimse iş vermiyor. Öyle bilip bilmeden atıp tutmak kolay tabi
Çalışıyordur ya ama evden ya da istediği yerden bilgisayardan yapıyordur. Çok tanıdığım insanlar öyle yapıyorlar. İşini tamamlıyorsan nerde ne zaman yaptığın önemli değil. Hem niye kendisine sormuyorsun ki belki sanada öneri yapar?
Tercihen çalışmak istemiyor olabilir, çok da absürt bir durum değil .
Öyle bir şey var mı ya çalışmayıpta para kazanmak?
Aileden destek alıyordur.
Olabilir parası vardır harcıyordur sanane sen mi veriyorsun ya da çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığı mısın?
Hayır öyle bir şey varsa bende yapacam calismayipta para kazanmak yoksa milletten banane.
Kendisine sor o zaman karıya belki miras kaldı fazini yiyor belki de erkek parası yiyor 😄
Bence de ya öyle şey yoktur çalışmayana para yok ama kadın bankacı anneannem diyor ki yengeme senin kardeşin çalışmıyor demi diyor yengemde evet çalışmıyor diyor parayı da güzel harcıyor ama çalışmadığı halde nasıl para kazaniyor onu anlamadım ya da kendisine soracam
Belkide iş bulamamıştır bilip bilmeden yargılama insanları büyü biraz
İş bulamıyor olabilir ya da kendi istemeyebilir kendi hayatı sonuçta herkes çalışmak zorunda değil
Yengebank ta calisiyo işte kadın patronda o calisan da , yengembank eser kalmadı kirden
Belki de iş bulamıyor
Oda olabilir doğru olabilir haklısın 👍
Eringeçliğe alıştığı için bence
Öyle bir şey var mı meslek sahibi olupta çalışmamak ilk defa duyuyorum bu olayı kimsede bu olay yok eğer varsa bende öyle yapacağım meslek sahibi olupta calismayarak para kazanmak isterim demekki varmış çalışmayıpta para kazanmak.
Ee canım boşuna dememişler beleş gelen etin tadı tatlı olur diye
Bankacılar kolay meslek bulamiyof
Baba parası tatlıdır belki
Kendisine sor söylesin neden çalışmadığını
Başkalarının hayatına karışma bence
olabilir herkes çalışmak zorunda değil
Öyle bir şey var mı ya ben bilmiyordum meslek sahibi olupta çalışmadığı halde para kazanmak
cebinden mi veriyorsun ekmeğini?
Valla kafam çok karışık ya da yengemin bacısına soracam hem meslek sahibi olan kadın hemde çalışmadığı halde para kazanıyor anlamış değilim.
bacım mu yapıyor vurduruyor mu yani?
Demek atanamamış
Haram para olduğu için mi