lise mezunu olmak kotu bir sey mi, master , yuksek lisans yapinca hayat daha mi guzel , 2 yildir okudugum muhendisligi biraktim, bos cabalar , lise de okul birincisiydim, okulun zeka kupuydum bak simdi bos bos dolaniyoruz , is ariyoruz
kötü üniversitenin iyi bölümü haticeye değil neticeye bakalım mesleğe bakalım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İki yıllık en iyi üni en iyi bölüm. Lisans okuma Emekli edilecek bu yıl 25 milyon insan emekli olabilir kpss ye gir 70 al garanti bu yıl ben 98 aldım alım olunca atancam lisantan lisansta atama çok zor aklın varsa lise ya da önlisan kpss oku atan ya da şirkette asistan ol daha mantikli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Her türlü bos, etrafa bak , diplomali issiz cok , sende onlardan biri olucaksin ya da bor yerlere gelmek icin kicini yirticaksin , karar senin
napalim lise mezunu mu kalalim
lise mezunu olmak kotu bir sey mi, master , yuksek lisans yapinca hayat daha mi guzel , 2 yildir okudugum muhendisligi biraktim, bos cabalar , lise de okul birincisiydim, okulun zeka kupuydum bak simdi bos bos dolaniyoruz , is ariyoruz
evet kotu bisey
kötü üniversitenin iyi bölümü haticeye değil neticeye bakalım mesleğe bakalım
İki yıllık en iyi üni en iyi bölüm. Lisans okuma Emekli edilecek bu yıl 25 milyon insan emekli olabilir kpss ye gir 70 al garanti bu yıl ben 98 aldım alım olunca atancam lisantan lisansta atama çok zor aklın varsa lise ya da önlisan kpss oku atan ya da şirkette asistan ol daha mantikli
İşe alımlarda neye dikkat ettiklerini araştır ona göre karar ver
Sayısalda iyi bölüm, eşit ağırlık ve sözelde üniversite önemli bence.
kötü ünv
Bölüm iyi olsun
önemli olan iş imkanı
İyi üni iyi bölüm? 🥺
puanin yetmio iste
meslek ögren direk daha iyi
Ikiside olmaz..
severek uğraşabilecegin bir meslek
İstediğim bölüm
ikisinide cok istiyosan
Biri her zaman daha çok istenir iki şeyi eşit isteyemezsin
annen mi baban mi