Eğitim & Kariyer KPSS'ye ortaokul mezunu girebiliyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kpss sınavına ortaokul meğzunu girebiliyormu? Güncellemeler+1 yıl Meğzunu yazmıştım niye düzelttinizki. Düzeltenlerin Türkçe öğrenmesi grek. KPSS'ye ortaokul mezunu girebiliyor mu? Cevapla KPSS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,7b cevap paylaştı. Merhana, bildiğim kadarıyla giremiyorlar. Lise mezunu girebiliyor minimum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle... 1 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 308 cevap paylaştı. umarım güncellemede yazdığın şey ironidir :) 0 1 Yorumla Soran +1 yıl İroni :D Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orta öğretim KPSS'ye girebilirler 0 3 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl orta öğretim denen şey lise oluyor. soruda ortaokul denmiş, orta öğretim (lise) değil. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @masumcocuk34 Evet ben karıştırdım kusura bakmayın ortaöğretim aslında lise içimiş 👀 Yorumla masumcocuk34 +1 yıl evet orta öğretim yani lise mezunları kpss girebiliyor, ama ortaokul mezunu (ilk öğretim olur bu da) giremezler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhana, bildiğim kadarıyla giremiyorlar. Lise mezunu girebiliyor minimum. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
umarım güncellemede yazdığın şey ironidir :)
İroni :D
Bilmiyorum Google sordunmu
Evt
Orta öğretim KPSS'ye girebilirler
orta öğretim denen şey lise oluyor. soruda ortaokul denmiş, orta öğretim (lise) değil.
@masumcocuk34 Evet ben karıştırdım kusura bakmayın ortaöğretim aslında lise içimiş 👀
evet orta öğretim yani lise mezunları kpss girebiliyor, ama ortaokul mezunu (ilk öğretim olur bu da) giremezler
Hayır giremez