Güncellemeler
+1 yıl
Hepiniz bana dua edin hayır duası olsun. Allahım nolur bu soruyu soran kız atansın hayatını düzenini kursun deyin aminnn😂
64 puanla başvuru yapabiliyorum ama başvurum sonuçlanır mı sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Başvuran sayıya bağlı sanırım. Alınacak kişi sayısının 10 katını geçmemesi lazım yukardan aşağı sıralanıyor
Anladım. 2240 kadın alınancakmış
Hayırlısı olsun. Yardımcı olmak isterim konuda tecrübem var. d
Yani sadece lisanstan alınacakmış bu kadar kişi. İnince şansım yaver gider bir arkadaşım 65 ile başvurmuş iu an polis
İstersen yazabilirsin
Bir de mesleğe başlayan polis maaşları kaç olur
Şu an 11 bin civarı
Çok zor yetersiz bir puan
65 puanlar atanan arkadaşım var
Olmaz demedim zaten çok zor ama yine de şansını dene tabii ki hiç belli olmaz
İnşallah olur dua edin hayır işleyin😁
Tabii ki
Tabii kpssnin yanısıra yetenek sınavı vs varsa sporun iyiyse kilo boy oranın idealse de alırlar her şey kpss puanı değil
165 ve 60 kilo. Mülakattan çok korkuyorum ben
Bende hiç sevmem ama mülakat varsa mecbur
Detaylı sorularına cevap vermek isterim
Merhaba. Mülakatta sizce ne sorarlar ve lisans mezunuyum genelde lisans mezunlarının başvurma puanı 60. Ben 64 küsür aldım sizce başvurum kabul edilir mi
Alım bu sene bayanlarda fazla kesinlikle puanınız yeter
Mülakat içinde her şey olabilir neler neler soruluyor soru ağı çok geniş genel kültürden bilgiye zeka testlerinden meslek bilgilerine, neler neler
Mesela nasıl bir soru sorulabilir fikriniz var mı? Polis teşkilatının ne zaman kurulduğu falan mı acaba. Ve soruları neye göre soruyolar galiba soru çekiyormuşuz ve o soruyu soruyorlarmış öyle mi
Ve polis maaşlrı ne kadar
Aklınızdaki tüm soruların cevaplarını memnuniyetle cevaplayabilirim, pişman olmazsınız, çünkü buradaki cevaplara baktım kısmen doğru olanlar var çoğu da yanlış
Sordum işte cevap bekliyorum
Burdan uzatmak istemiyorum herkese bildirim gidiyor
70 barajı oluyor genelde
70 önlisanslar için
He doğru 🙄
Boy kilo iyiyde evet
Boy 1.65 kilo 60
Bence olur yüzde iz vs yoksa
İnşallah olur artık yaş geçti 28 oldu bir yerlere girmem lazım artık😔 bir arkadaşım 65 ile başvurmuş ve alındı şu an polis. 2240 kadın alınacakmış lisansta siz ne düşünüyorsunuz olur mu kesin
Kısmet diyorum nasipte varsa olur
İnşallah. Bir şey daha sormak istiyorum polis maaşları kaç her yerde bir şey yazıyor
15 bin maaşları iyidir
Teşekkür ederim
Gizliden cıkayımınistersen dua ederm sana atan diye 😂😂
sanmıyorum
Nedem