AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
a grubu mu? ögretmenlik?
öğretmenlik
Maalesef yine ben :D
lisans mı
evet
nasıl çalışıyorsun
Bölümün ne öğretmen misin?
evett
İlk yılın mı kpssde? Branş ne
Kpss tecrüben yoksa yaz özelden müsait olunca bilgilendireyim genel hatlarıyla
matematik evet ilk yılım
senin bölümün ne
Müsait zamanda yazayım genel taslak. Yol gösterir
olur
Ben müsait olana dek kpss hakkındaki en temel şeyleri bir kağıda not al. Hangi oturumda hangi dersler var kaç soru çıkıyor bu derslerden belirle. Daha sonra telegramda matematik öğretmenligi grubuna girip ÖABT için uzem araştır ( tabi maddi durumun çok sıkıntılı değilse. Oabtde uzman ekipten destek almak çok çok iyi. 1500 filandir maksimum)
uzem alıyorum dersler sınav hakkında bilgim var sayılır. Ama benim sıkıntım program hazırlamakta. Okul ve staj varken kpss çalışmakta zorlanıyorum
ne önerirsiniz bu konuda mesela LYS matematik kısmı daha bitmedi eksiklerim var yetişmekte zorlanıyorum alan matematiği çalışırken eğitim tarih Türkçe gibi derslerin her birine vaktim kalmıyor
Önceliğin eğitim bilimleri olsun. Eğitimi bitirdikten sonra ağırlığı ÖABT ye ver. O esnada da şunu yap mesela ÖABT de 8 ders var gkgy de de 4. 2 ÖABT+gkgy ve eğitim bilimlerinde düzenli deneme. Unutma sınavı denge kazandırır. Glgy belli dengede yapabilirsin ÖABT nin zaten bilincindesin çalışıyorsun/ çalışırsın. Anahtar kelime eğitim bilimleri. Ve en önemlisi unutma ki alan eğitiminde çıkan 15 soru eğitim bilimleri ile daha oturacak. Yani eğitim çalışarak aynı zamanda ÖABT ye yatırım yapıyorsun.
Matematiği çalışırken hepsini birleme. Yani gkgy aynı anda bitecek diye bir kaide yok. Kafa yorgunluğu olur. Gkgy i ders ders git. Tarihi bitir mesela sonra coğrafya vs
aa bunun farkında değildim ben eğitime pek ağırlık vermiyorum daha çok alan ve tarih çalışıyordum o zaman bunu dikkate alayım. Ama sadece eğitime bakamam çünkü alanla ilgili videolar oluyor onları izlemek zorundayım yani alan her şekilde olmalı. Evet bende parçalara böldüm de bir haftada hem ön hazırlık hem canlı dersler bir de tarih gelişim gy matematik ve Türkçe bakmam gerekiyor böyle olunca da nasıl program yapacağım yetişecek mi bilmiyorum ki çoğunlukla okul olduğu için çok az kısmını yapabiliyorum
eğitim bilimleri için hangi kaynağı öneriyorsun ve ne kadar sürede biter sence? Bir de söylediğim gibi matematik gky ve eğitim bir arada gidebilir mi sence bir haftada
Pazar gunu girdim bok gbi
Bölüm ne
Çalışmıyorum