Gizli Üye(25-29)+1 yılMatematik dersinde soruyu bilemedim diye yeni bir öğretmen kız gelmişti yanima gelip tahtaya bir yapıştırdı tokadı kızın ipince parmaklarının izi çıkmıştı yanagimda sonra bir tokat daha bir tokat daha soruyu çözene kadar 15 kadar tokat atmıştı o güzel elleri ile sonra geç yerine olmuştu
113 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYine matematik ödevini tek ben yapmadığım için tahtaya yanına çağırıp kırmızı ojeli tırnaklarının arasına alıp kulak memelerimi bir güzel kanatincaya kadar sıkmışti daha sonrada ders bitene kadar tek ayak bekletmisti
Cevap sahibi+1 yılEn sevdiğim neden eğitimi şişman bir çocuk olduğum halde hoca aferin çok güzel atladin deyip yüksek not verirdi zayıf çocuklara ne biçim atladın deyip kızar düşük not verirdi
Cevap sahibi+1 yılBeden eğitimi çok severdim
- +1 yıl
Bu anlattıkların ne korku filmi gibi🫤
Cevap sahibi+1 yılHepsi gerçek yemin ederim
Cevap sahibi+1 yılIlkokul öğretmenim ızmirli bir kızdı elimizde sopa kirardi
Cevap sahibi+1 yılSizin ilkokul öğretmeni dayak atarmiydi
- +1 yıl
Kaç sezonluk dizi film çıkar yeminle 🫤
- +1 yıl
Gizlemiş adını 😂
Cevap sahibi+1 yılÇıkar tabi bir çok dizi 😂
Cevap sahibi+1 yılAha çıktım gizliden 😂😂
Cevap sahibi+1 yılGizlendim
En İyi Cevaplar
+1 yılSen tam anlamıyla sözelciymişsin. Hiçbir kart oyunu bilmemen şaşırttı. Hepsini bilen ve matematiği çok seven ve hala boş zamanlarımda bile üniversite sınavlarında çıkan matematik sorularını kafadan çözen biri olarak matematik seviyorum. Benim şu ana kadar en çok sıkıntı çektiğim ders üniversitede Analitik Kimya dersiydi. Çok gereksiz hesaplamalar ve açıklamalar vardı. Kimya bilgisini dibine kadar gerektiriyordu. Hesap makinası ve kopyayla giriyorduk sınava 4 saat sürüyordu ve sınıf ortalaması 30 falan oluyordu. Öyle zor bir dersti. Onun dışında lise derslerinde hiçbirinde zorlandığımı hatırlamıyorum. Edebiyat olabilir. Kim kimlerden konusunda sıkıntı yaşıyordum. Mantıksız geliyordu ezberlemek.
111 Yorumla- +1 yıl
Dilber Ay’ın zorundamıyım şarkısını söyleyesim geldi bu söylediklerine karşılık 😂
- +1 yıl
Zorunda değilsin tabii ama hayatta bazı şeyleri yapabilmek büyük kolaylık sağlıyor. Özellikle sayısal alanlarda.
- +1 yıl
☹️
- +1 yıl
Gerçekler. Sözelim de fena değildir ama sayısalın ekmeğini çok yedim sözele nazaran. Sözel ancak arkadaş edinirken birilerini düşürmeye çalışırken işime yaradı ki ondan sonrası da komple taktik falan sayısal yani :D
- +1 yıl
Anladık tamam 😂
- +1 yıl
Fırsat bulmuşken gömeyim daha ya. Uzun zamandır bu kadar sözelci görmemiştim. Alışverişte ne tokatlıyorlardır seni ha.
- +1 yıl
o kadar da değil saçmalama istersen
- +1 yıl
Valla ben çok sözelci gördüm hesap yapamadığı için tokatlanan. Ürün tekli 6 lira. 6'lısı 30 lira. Tutup 5 tane tekli alıyor aynı paraya. Muhasebe yok kafada.
- +1 yıl
Arkadaşım amacın ne senin? 🙂
- +1 yıl
İnsan sevmiyorum. Sataşmayı seviyorum. Laf sokmayı falan.
- +1 yıl
Peki…
- Eğitim & Kariyer konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılMatematik ile aramızda her zaman bir soğukluk vardı..
23 Yorumla- +1 yıl
Bende de ondan vardı 😂
- +1 yıl
Teşekkürler menesselal..
- +1 yıl
🙂
- Eğitim & Kariyer konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılMatematik hep korkulu rüyam olmuştur. Lise hayatımın ilk sınavı matematikti ve 05 almıştım 😂 adımı soyadımı yazdım diye herhalde
23 Yorumla- +1 yıl
şanslı insanlarız canım 🤍😂
zira bu memlekette matematiğe kafan basıyorsa sana sayısal bölümler dışında tercih yapmak reva görülmez. sanki matematiğinin iyi olması dünyanın en büyük marifetiymiş de hazır böyle bir yeteneğin varken heba etmemek gerekirmiş. sevmiyorum arkadaşım, yunan harflerinin başına envai türden operatörü getirip hesap kitap yapmak dışarıdan cool görünebilir ama "ben üşümem" diyip içten içe soğuktan donan herif nasıl coolsa bu da öyle cooldur. keşke benim de matematiğe kafam basmasaymış da hayatımın kalan kısmını mühendis olarak geçirmek zorunda kalmasaymışım, bana atılan en büyük kazık budur.😂 - +1 yıl
Edit: ‘keşke benim de matematiğe kafam basmasaymış da hayatımın kalan kısmını mühendis olarak geçirmek zorunda kalmasaymışım, bana atılan en büyük kazık budur.’ demek istemezdim sevmediğin bir işi yapan insan gibi.
Bunlar hep sabaha karşı uyanıp, tek gözle cevap vereyim demem den oluyor kusura bakmayın 😂😂😂 mühendis değilim yani😂 ama maalesef Türkiye’de sevmediği işi yapan bir çok insan var 🫤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,8b cevap paylaştı.
u +1 yılFizik ve matematik dersi
12 Yorumla- +1 yıl
Karşıdan bakınca çok havuz problemi çözmüş bir tipin var ama 😂
- +1 yıl
Ondan tükendik işte :D problem çözmekten
+1 yılKimya.
Kesinlikle sevemedim.
Annemle aynı okulda olduğum için lise zamanında hatta biyoloji dersime girdi.
Hoca annemin arkadaşı olmasına rağmen 1 ile dersi not ortalamasıyla geçti.
Bütün derslerim 5 olmasına rağmen kimya hep 1 di.
Tek çubuk karnede.
Komik duruyordu.17 Yorumla- +1 yıl
Kaldın mi dersten? 😂
- +1 yıl
Biyolojiden ben hariç herkes 100 ile geçti ben 70 le gecttim
- +1 yıl
Yangın tüpünün içinde ne bulunur 😂
- +1 yıl
Bak ya yağlı boya 🤣🤣🤣🤣🤣
- +1 yıl
Belli neden sevmediğin 😂
- +1 yıl
Ama biyolojiyi sevdim hep
- +1 yıl
😂😂😂
Kimyayı hiç sevemedim.
Hocamız ne kadar iyi anlatırsa anlatsın, bir kulağımdan girip diğerinden çıkardı.
12 Yorumla- +1 yıl
laboratuvar kullanma imkanı olmadığında hayal gücü ile deney yapmak zorunda kalmak sevdirmemiş olabilir 😂
Eğitim hayatımda şu derste zorlandım demeyi isterdim ama zorlandığım bir ders olmadı. 😂😅
15 Yorumla- +1 yıl
Takdir edilesi bir durum tabi 😂
- +1 yıl
Mütevazilik tavan 😂
- +1 yıl
Seni mi kırcam
Eğitim hayatım çok farklı bölümlerden oluşuyor hangisini soruyorsun ki ilkokul veya ortaokul lise üniversite hangisi
14 Yorumla- +1 yıl
Hepsinden örnek verebilirsin, sıkıntı yok canım 😂
- +1 yıl
İlkokul ortaokulu bir alıyorum inanmayacaksın ama teknoloji tasarım demek istiyorum Allah belasını versin o dersin neyim Ben mucit mi mk hdnchndjx
Lise sağlık meslek okudum ve mikrobiyoloji demek istiyorum
Önlisans sağlık kurumları işletmeciliği onda da genel muhasebe ve mikro ekonomi diyorum ve bitiriyorum hdnxhndhxnx - +1 yıl
Canım benim ne kadar dertliymişsin 😂
- Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı.
+1 yılGeometri ve matematik girdiğim hiç bir sınavda soruları çözmedim
11 Yorumla- +1 yıl
şuraya bir dik insek çaresizliği vardır geometride ya 😂😂😂
+1 yılkimyadan nefert ediyorum çok sıkıcı bir ders hala da ediyorum
13 Yorumla- +1 yıl
kimyadan nefret edilir mi bee yaa 😂
eski bir hocamın da dediği gibi
madem geldik dünyaya çalışalım kimyaya😂 - +1 yıl
ben hiç bir şey anlamıyordum hoca canım demsin diye anlıyor gibi yapıyorum sürekli, aşırı sıkıyor nasıl seviyorsunuz jdkfjgkgjhk
- +1 yıl
Süper değildim en azından 80nin altına düşmüyordu. Geçti gitti çok şükür 😂
Matematigin sucu yok matematigi bk gibi anlatan egitim sisteminin sucu knk
11 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂
En sevdiğim ders matematikti en nefret ettiğim de resim
14 Yorumla- +1 yıl
Resim öğretmiyorlar ki zaten. Türkiye’de resim dersi boşa geçen saatlerdir.
- +1 yıl
Tabi insanın kendini bilmesi de güzel bir şey 😂
Kesinlikle kimya dersi. Hoca soru sorardı. Hocam ben bu dersi sevmiyorum diye cevap verirdim. 45 alacak kadar sevmelisin derdi. Fizik ve matematik ise en sevdiğim ve başarılı olduğum derslerdi.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 524 cevap paylaştı.
+1 yılSayısal işaret işleme dersi benim ve bu dersi alan hatta bu dersi anlatan insanlar için dahi mantığı anlaşılamayan ama bir şekilde geçilebilen tuhaf derslerden biris oldu.
10 Yorumla Tarih kesinlikle. Çabuk unutan ve eski dönemlere ilgisi olmayan birisiyim önemli olayları bilmek dışında tarih çalışmak ızdırap gibi geliyordu hep.
10 Yorumla
+1 yılkodlama dersim vardı hoca bize sınavda 2 sayfa arkalı önlü kod yazdırıyordu o dersi geçebilmek için her şeyimi verdim
11 Yorumla- +1 yıl
Üniversite berbattı ya o günler geçti ya kafam rahat
+1 yılCoğrafya. Adını söyleyince bile sıkıntı basıyor öyle bir nefret benimki djdjjd
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFizik dersi. O kadar anlamazdım ki. Hoca kurtarma sınavını son sınavla aynı yapmıştı yine de 20 almıştım. Hep kalırdım. Fizik dersini yapabilseydim sayısal seçerdim
10 YorumlaStatik mukavemet baya zor ama bir o kadarda zevkliydi.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıltestosteronun iliklerime işlediği zamanlarda ingilizce öğretmenimiz gözüme çok güzel geliyordu, derse odaklanmakta zorlanıyordum
10 Yorumla
+1 yılSayısal olan tüm derslere kafam basmazdı. Bugünlere sözel sayesinde geldim
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Biyoloji herhalde ya da kimya. Hiç anlamam.
12 Yorumla- +1 yıl
aklıma ilk endoplazmik retikulumu getiren ders😂😂😂
+1 yılDivan şerhleri dersi ve Kazak Türkçesi
11 Yorumla- +1 yıl
Hiç bilmiyorum, zordur tabiki. Bizler kendi Türkçemizi bile tam anlamıyla anlamıyoruz maalesef
Tarih, halen de sevmem.
13 Yorumla- +1 yıl
eğer olaya hikaye gibi bakarsan çok rahat öğrenirsin.
ders olarak görüp ezberlersen, hem eziyettir, hem de unutursun - +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılMatematik. Lanet girsin o derse a... qq
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle olsun 😂😂😂
+1 yılBiyoloji hiç beceremem ezberi. Edebiyat bir de
10 Yorumla
+1 yılMatematik fizik inkilap
10 Yorumla
+1 yılCoğrafya hiç sevmezdim
10 Yorumla
+1 yılİstatistik derslerim çok zordu.
10 Yorumla
+1 yılİngilizce ve edebiyat
10 Yorumla
+1 yılAlternatif Akım Devre Analizi
10 Yorumla
+1 yılFizik ve kimyaydı, en sevdiğim de matematikti
10 YorumlaOkul okumadımki ahaha
17 Yorumla- +1 yıl
Okumayı nasıl öğrendin evde mi
- +1 yıl
Sanmıyorum ilkokula gitmişsinizdir.
Felsefe.
13 Yorumla- +1 yıl
felsefe boş bir şey zaten, hayat da boş, dünya boş, evren boş, beyinler zaten bomboş.
işin kötüsü artık, bilim neredeyse felsefesiz gidiyor, teknoloji boşamıştı zaten felsefeyi. içi boş bir kabuk gibi oldu dünyamız, biz de öyle.😂😂😂 - +1 yıl
🤍😂
İngilizce
12 Yorumla- +1 yıl
yabancı dil işi zorla öğrenilecek bir şey değil. heves olmadan öğrenemezsiniz. öğrendiğinizle bir şey yapamazsınız. müzik aleti gibi düşünün heves ve istek olmadan belleyemezsiniz.. net
+1 yılBeden eğitimi..
13 Yorumla- +1 yıl
takla atmamak için dersten kaçarken bin takla attığım bol taklalı ders. hala anlayamıyorum beden eğitimcilerinin takla atma sevgisini. bide o an var, en korkuncu, hani taklayı atarken kıçınızın havada dik kalıp ağır seyirttiği an, o an kabus gibi.😂😂😂
- +1 yıl
Valla çok ilginç şeylerdi. Neden performans ödevi olarak ip atlıyordum ben mesela ne alaka
- +1 yıl
Bir bilsem canım 😂😂😂
+1 yıllisede fizik 🥺
11 Yorumla- +1 yıl
içerdiği bazı konu başlıkları başarısız ilişkilerle ilgili çok güzel kullanılabiliyo:
kesişen kuvvetsizlikler, dengesizlik gibi.😂
+1 yılTarihh hic sevmezdim hala sevmiyorum
00 YorumlaCoğrafya
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Fizik hiç sevmedim.
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılFizik
10 Yorumla Tarih 😑
10 Yorumla
+1 yılMatematik 😃
10 Yorumla
+1 yılKimyaaa
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 324 cevap paylaştı. matematik
10 Yorumla
+1 yılCoğrafya
11 Yorumla- +1 yıl
gezmeden dünyayı görmek gibi bir şey😂
coğrafya kaderdir😂😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılboş ver matematiği kafanida yorma..
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılFizik
10 Yorumla
+1 yılMatematik
00 Yorumla
+1 yılMatematik
00 Yorumla
+1 yılSayısal dersler
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Fizik
10 Yorumla
+1 yılFizik kimya
10 Yorumla