Ya abi ben bu işi evde yapabilir miyim alacağım online kurslarla hazırlık da ders görmüş seviyesine ulaşabilir miyim yemin ederim çok bunaldım artık orada kalacak yer sıkıntısı var
Ya şey dicem beb okula 6 hafta gec başladım yani geri kalmışım derslerden şimdi onlara yetişmem lazım zaten kalacak yer sorununu da halletmiş değilim. Oralarda daha çok masraf yapmak yerine evde online kurs alıp muafiyet sınavına girsem olmaz mi ya
Hayır yav online dersin kime ne faydası olmuş da sana olacak. Git sadece geri kaldığın yeri youtube dan vs telafi edersin. orada gördüğün dersler kadar verimli olmaz başka yerler. Günde kim sana 6 saat ders verecek
Eylüle kadar çok zaman var online da da çok iyi hocalar var. orada kalmak ıstırap gibi. Zaten sen kendin iyice calismazsan okuldaki hocanında faydası yok ki
Nasıl yok derse zamanında girer adam akıllı dinlersen neden olmasın. Lise sandın heralde. 6 saat İngilizce diyorum her türlü listening speaking grammer öğreniyorsun. Özel hoca heralde sana faydalı olur dicek adam para kazanıyor hayır mal mısın dicek hali yok ya.
Adam bedava 2 ay gramer dersi verecek ya sonrasında bedava beni yönlendirecek para harcama diye speaking dersinden kaciyo sınıf zaten kadin soluksuz konusuyo bisey anlamıyom pat diye içine düştüm zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben de okudum.
Hazırlıkdaki dersleri evde alacağım online kursla başarabilir miyim sence abi
Sadece muafiyete odaklanıp şansını teke düşürme. Toefl ve yds'yi de dene. Eger geçerliliği varsa. Bizde kabul oluyordu
Ya abi ben bu işi evde yapabilir miyim alacağım online kurslarla hazırlık da ders görmüş seviyesine ulaşabilir miyim yemin ederim çok bunaldım artık orada kalacak yer sıkıntısı var
Çok sıkı çalışman lazım. Muafiyeti hafife alma
Ben zaten evde olmamdan konuşma seviyesine gelmek istiyorum teşekkür ederim cevapladigin için
Rica ederim
İngilizceyse evet
Okudun mu yani
İngilizce okudum. Tavsiye ederim beni çok geliştirdi sadece ingilizceye ayrılan bir yıl tek derdin İngilizce.
Ya şey dicem beb okula 6 hafta gec başladım yani geri kalmışım derslerden şimdi onlara yetişmem lazım zaten kalacak yer sorununu da halletmiş değilim. Oralarda daha çok masraf yapmak yerine evde online kurs alıp muafiyet sınavına girsem olmaz mi ya
Hayır yav online dersin kime ne faydası olmuş da sana olacak. Git sadece geri kaldığın yeri youtube dan vs telafi edersin. orada gördüğün dersler kadar verimli olmaz başka yerler. Günde kim sana 6 saat ders verecek
Eylüle kadar çok zaman var online da da çok iyi hocalar var. orada kalmak ıstırap gibi. Zaten sen kendin iyice calismazsan okuldaki hocanında faydası yok ki
Ben instagramdan bi kurs veren hocayla konuştum olabileceğini söyledi
Nasıl yok derse zamanında girer adam akıllı dinlersen neden olmasın. Lise sandın heralde. 6 saat İngilizce diyorum her türlü listening speaking grammer öğreniyorsun. Özel hoca heralde sana faydalı olur dicek adam para kazanıyor hayır mal mısın dicek hali yok ya.
Adam bedava 2 ay gramer dersi verecek ya sonrasında bedava beni yönlendirecek para harcama diye speaking dersinden kaciyo sınıf zaten kadin soluksuz konusuyo bisey anlamıyom pat diye içine düştüm zaten
Sen bilirsin reis ondan sonra deme sınavda farklı şeyler çıktı ne sorduğunu bile anlamadım felan
Ya abi ona göre hazırlancam zaten yutupda bi dünya hazırlık muafiyet soruları var
Ama ben evde alacağım dersle İngilizce konuşmak istiyom
Knk kafanda kesinleştirdiysen neden soruyorsun ne soruyorsun jdndjd
Kesinlestiremedim ki🤣🤣🤣birisi gitme okula yaparsın diye gaz versin istiyom
https://files.fm/f/9byuuydkb
Ben yokken 2 sinav olmuşlar 😔hepsi strese soktu beni çok teşekkür ederim
Sözlü gibi bir şey mi yoksa normal sınav mı
Ya okula gidersem daha çok masraf olacak birde kalacağım yer problemi var hepsi üstüme üstüme geliyo hesap tek değil yani
İkiside yazili sınav iki ayrı hocanin
Ya iyi de reis iki aydır nerdesin millet okula başlamadan bir ay önce ayarlıyor kalacak yeri. Geç başlamasan nerede kalacaktın
1.500 e verdikleri tek göz oda penceresi yok camları tuvalet cami gibi lağım kokuyo soğuk hasta oldum bi gecede 😞başka da yer yok
Knk tüm bunları bırak okul başlamadan öncesini ta tercih yaparken düşünmen lazımdı. Çok geç kalmışsın. Evden çalışmaya devam o zaman.
Zaten aklım başka bölümde kaldı onu seneye de kazanmazsam diye son dakka buna geldim 😐çok sagol sabırla cevapladin
Çok gerginim şu an nasıl bunları bu kadar geç düşünürsün diye. Kafandaki sorular gitmedi ama olsun
Ya dil değil dis hekimliği okumak var aklımda onun için bu kadar ikilemde kaldım
Bir buçuk ay bunu düşünerek mi geç başladın🤦
😅Oraya gidersem Yks ye iyi hazırlanamdi şuydu buydu derken bir buçuk ay gecivermis 😂
He tamam artık düşünecek on ayın daha var cksklxkslxms
İyi güldüm haa🤣🤣
Bana mesaj atabilir misin sormam gereken şeyler var😣