Bir gün :
"Bana sormadan hiç bir şey yapma " denirken
Başka bir gün :
" Bize sormadan bir şey yapamıyor musun kaç senelik mühendissin" deniyor.
Bu iki söylenen talimatı alt alta toplayınca
Beynim " Mavi Ekran" veriyor.
İş yerinde uzun süre çalışmanın sırrı ne?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bizede yaratıcı olun deyip yaptığımız şey sonucunda benim isteğime uygun değil eleştirisi alıyoruz😂 Yaraticiligimi onun ne isteyip istememesi üzerine kurmaliymisim😂 Millet değişik kafalar yaşıyor
Peki nasıl anlaşıyorsunuz?
Parayı veren düdüğü çalar. Sen dünyanın en muhteşem işini de yapsan patronun isteğine uygun değilse çöp oluyor. Çirkin olsun onun istediği olsun. He deyip geç
He demesi problem değil.
Biz sana " He" diyesin diye mi para veriyoruz diyen de var.
Bir gun söylenen öteki gun yalanlanıyor.
12 senede 20 iş yeri değiştirdim ne istediklerini anlamadım
Sorumluluk alman gereken yerde de "bu böyle olur" demen lazım. Onun yeri zamanı ve durumunu sen bilirsin. Her şeyde tabiki he denmez bu işi yapan sensin bilen sensin.
Ben nerde nasıl davranacağımı bilemiyorum.
Bi keresinde bu böyle olur demiştim.
Senin ne dediğin değil benim sana ne sötlediğim önemli demişti.
Sonra da bu böyle olmaz biliyorum ama dediğini yaptım deyince delirdi adam
Kendinde hata arama. Herkes man yak. Sen kendini sorgulama. İnsanlar böyle ne istediğini bilmeyen onlar, aynısını yaşadım birebir 😂 Öyle olmaz bu böyle olur dediğim şeye yarım saat itiraz edip yükseldi bağırma evresine ramak kala dedim tamam öyle yapalım. Yaptım ve sonra yok böyle olmadı şöyle yapalım dedi kendi fikriymiş gibi ve şöyle yapalım dediği şeyi yarım saattir öyle yapalım diye anlatmaya çalışıyordum. Man yak bunlar. Çalıştığın ortam kişiler problemli.
Ama insanlar yıllarca beraber çalışabiliyor o nasıl oluyor?
Kimisi aile gibi oluyor birbirlerini tanıyıp tahammül edebiliyorlar böyle man yaklara diğer türlü de kurumsal saygı olan yerde iş bellidir böyle sorunlar pek olmaz. Adam sana olmamış dese bile usulunce nezaket içerisinde belirtir böyle agresif tavırlar kurumsalda olmaz. Olan var ama onlarda kendini kurumsal sanıyorlar sadece.
Güldürdün sjdydvxbjz iş hayatında uzun süre çalışmanın sırrı nabza göre şerbet vermek bence
Nasıl yani?
Söylenenleri alt alta toplamak yanlış mı?
Of be çalışmak zor