Eğitim & Kariyer Eşinizin mesleğinin ne olmasını isterdiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tabiki sadece meslek önemli değil ama eşinizin mesleği ne olsa hoşunuza giderdi Eşinizin mesleğinin ne olmasını isterdiniz? Cevapla Meslek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Valla hiç düşünmedim 😅 hemşire bayana ne yakışır sence 🤓 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Doktor hemşire mühendis güzel yakışırBu arada ikimizde sağlıkçıyız Yorumla ezmo_ce +1 yıl ambulans şöförü Yorumla Edaaa97 +1 yıl Hayırlısı ne ise o olur akkaşlaaar 🤓😅 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sevdiği mesleği yapsın ama illa derseniz Öğretmen olmasını çok isterdim ya da Psikolog 0 0 Yorumla
nankörealerjilii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl Eşimiz olsun da mesleği önemli değil işsiz de olsa bakarız biz ona. 0 0 Yorumla
Amanoof Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Doktor, polis, asker seviyorum ama illa evlilik veya ilişki değil. 0 0 Yorumla
34murat90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Ben fabrika sektöründe vardiyeli çalışıyorum çalışmasını istemezdim 0 0 Yorumla
Askin40 Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl Ne önemi var? Meslegine göre mi sevilir veya degerli olur? Anlamis degilim 0 0 Yorumla
AstronotJuliettt Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 407 cevap paylaştı. Mühendis istiyordum mühendis eşim 1 0 Yorumla
Necro12345 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 866 cevap paylaştı. Polis ya da memur 0 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ele güne muhtaç etmesin meslek önemli değil 0 0 Yorumla
emree90 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 67% +1 yıl Hemşire hostes influencer fotomodel avukat 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 615 cevap paylaştı. Anasınıfı ya da ilkokul öğretmeni 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Ofis çalışanı. Ne işi olursa 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 562 cevap paylaştı. Farketmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Valla hiç düşünmedim 😅 hemşire bayana ne yakışır sence 🤓
Doktor hemşire mühendis güzel yakışır
Bu arada ikimizde sağlıkçıyız
ambulans şöförü
Hayırlısı ne ise o olur akkaşlaaar 🤓😅
Sevdiği mesleği yapsın ama illa derseniz Öğretmen olmasını çok isterdim ya da Psikolog
Eşimiz olsun da mesleği önemli değil işsiz de olsa bakarız biz ona.
Doktor, polis, asker seviyorum ama illa evlilik veya ilişki değil.
Ben fabrika sektöründe vardiyeli çalışıyorum çalışmasını istemezdim
Ne önemi var? Meslegine göre mi sevilir veya degerli olur? Anlamis degilim
Mühendis istiyordum mühendis eşim
Polis ya da memur
Yatırım uzmanı.
Öğretmen mantıklı geliyor.
Ele güne muhtaç etmesin meslek önemli değil
Hemşire hostes influencer fotomodel avukat
Psikolog , Doktor ya hemşire
Anasınıfı ya da ilkokul öğretmeni
Görgülü biri olsun mesleği önemli değil
Ofis çalışanı. Ne işi olursa