Otorıte nedir ve nasıl kazanılır?

çalıştğım yerde beni müdür yardımcısı yapmak isitolar ama otorıter deilmişim şimdi nedir bu otorıte ben anlamadım baska bi çalısan var 2 aylık ben bır yıldır aynı yerdeyim cocuk yapmak istemediği herseyi başkalarına söyluyor nasıl desem genelde işlerini bile tam yapmıyor ve yeni olduğu için çoğu seyi bilmio ve burdan bı kızla çıkıyo o da sevgilisi olduğu için o ne derse yapıo neymıs o daha otorıtermıs ikimizi de yapabilirlermiş ve ayrıca beni müdür yapıp obur subeye göndermek istiolar ama obur sube zaten asırı sorunlu ve orada kı mudur tek olmak istio asırı kıskanc ve kımseye bişey ögretmez o cocuk burada herseyi ögrenır ve yukselır ama ben orada hiçbirseyı öğrenemem anlamıyorum otorıterlık emir vermek ki zaten 6 kişiyiz 2 si mudur bu cocuk geleli 2 ay oldu işle ilgili birçok seyi henuz bilmio ne alaka ben anlamadım otorıte enır vermek değil ki kımse de memnun değil zaten bu durumdan

şimdi ben bu düşünceyi nasıl değiştirebilirim nasıl benı daha otorıter ve daha mudur olmaya yatkın görmelerini sağlayabilirim

Otorıte nedir ve nasıl kazanılır?